Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Портативна сонячна панель EcoFlow 160 Вт Solar Panel (EFSOLAR160W)

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює. Зроблена якісно, но чомусь дата випуску доставленої панелі 2022 рік. Гарантійний талон так і не видали, хоч я його і замовив. Доставили панель швидко, на другий день. В кінці жовтня, при легкій димці біля 12 години дня бачив цифру 114 Ват. В середньому видавала 95-105 Ват. Зміг підзарядити станцію

Переваги:
    Легка і якісно зроблена
    Недоліки:
    Не видали гарантійний талон. Рік випуску панелі 2022, добре що ще не менший.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
      Для цього, будь ласка:
      - авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
      - перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
      - виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
      - виберіть товар та натисніть "Завантажити";
      - дочекайтеся завантаження файлу.
      Деталі за посиланням .

• Каравашкин К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив 2 шт, під'єднав, працює. Обидві соняшки видавали на піку по 133 В/г.

Дуже здивував той факт, що якщо сонце сховається за маленьку хмаринку - одразу нуль. Тільки 100% повне потрапляння соняшних променів на панель. Не сподівайтесь у хмарний день отримувати половину КПД, ні.

Прошу звернути увагу, що якщо Ви будете використовувати їх постійно - треба докупити мікроінвертор (Паверстрім) від того ж Екофлоу. Бо якщо ви під'єднаєте на зарядку і підете кудись... рибу ловити, то після повної зарядки (В моєму випадку Дельта Про 2) він уходить в Оверлод.

Переваги:
    Працює
    • Костянтин

В мене повністю зарядила станцію та перестала подавати енергію. Додав ноутбук на зарядку, і тільки після того, як 1% заряду станції витратився, сонячная панель знову почала подавати заряд.

• Віктор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ахах сорян минулий відгук анульовано )) доги був але добре схований у коробці (не тупіть як я оглядайте коробку уважно в не як я )))

• Андрій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всё норм. Кабель для подклбчения был в комплекте. Пока выжал 133вт в пояти лежачей. На фото 127 в стоячей. Меньше 120 не показало

Переваги:
    Кабель в комплекте

Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції EcoFlow!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якістю задоволений, не дуже зручно користуватися на балконі, раджу розглянути гнучкі панелі, вони легше да дешевщі. Поки тестую, зранку при сонячній погоді максимум 116 вт.

Переваги:
    Якість Ecoflow, зручна сумка- підставка, наявність шнура для підключення до станції.
    Недоліки:
    Ціна, важка для розташування на балконі.

Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції EcoFlow!

• Олег С***

Super

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісь панелі не погана, чохола також, але на ручці вилізли нитки при першому розпакуванні, також в комплеткі не йшов кабель перехідник для підключення до Ecoflow, нажаль прийшлось замовляти окремо. В знайомих які купували панелі раніше, у комплекті до панелей також йшли перехідні кабелі, не знаю чому у моєму випадку його просто не було.

Переваги:
    Гарна якість сонячної панелі
    Недоліки:
    Відсутність кабелю перехідника до зарядної станції Ecoflow
    • Денис П***

Схоже мені продали БУ під виглядом нової...

• Богдан С***

Чому так думаєте?
      Взагалі якщо 14 днів не пройшло ще можна повернути/обміняти!

• Денис П***

Коли я розпакував товар, то помітив, що на самому кейсі (матеріал тканина), є помітні
      матеріали схожі на сухі ворсинки травми, що залізли в матеріал кейсу (кейс є підставкою під панель)
      Можливо, але мало ймовірно, що це залишки від упакування

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Давно хотела эту панель, останавливала цена. Вполне компактная, легко складывать раскладывать. Без вопросов приконнектилась к river pro. Пока тесты только на балконе. В три часа дня - максимум что выдала - 16 ватт. Понятно, что ее по другому надо ставить, но я пока проверяла ее работоспособность. Кабель коннекта к станции идет в комплекте, как и крючки крепления к чехлу. Электронная гарантия подтянулась в кабинете.

Переваги:
    Портативость, легкость в подключении к станции
    Недоліки:
    Громоздкая
    • Людмила Д***

Наталия, добрій день!
      Ві пишите, что "Кабель коннекта к станции идет в комплекте,"
      Спрашиваю, т. к. у меня такого кабеля не оказалось, подскажите, ето кабель, которій в инструкции обозначен MC4 to XT60 Cable?
      Буду благодарна за ответ.

• Наталия

Да, mc4 на xt60, длина - 2 - 2,5 метра

• Костянтин
    Продавець: Rozetka

Придбав для використання на балконі, іноді на природі. Спробував різні варіанти розміщення (фото). Поки більше 95 ватт не досяг, але і розміщення таке собі (рама від вікон заважає. Але і так добре, з ранку до 15 години заряжає станцію на половину у вересні. Вважаючи, що орки взимку можуть знов кошмарити енергетику, така панель необхідна. Бо таскати пішки з верхніх поверхів станцію кудись заряджати, а потім наверх не дуже гарна перспектива.

Переваги:
    Працює, гарно зроблена
    Недоліки:
    ціна
    • Денис Г***

Розумна покупка і вчасно)

• Олег
    Продавець: Rozetka

Команда Розетки, просьба указывать какая именно комплектация. Эти панели бывают 2х разных комплектаций - американская и европейская. В американской в комплекте нет коннектора к зарядной станции, он стоит больше 1000 грн, если покупать отдельно. Но понять это можно только при получении товара. Мне к сожалению попался без коннектора, пришлось делать отмену заказа. Хотя судя по комментарием выше, кому-то повезло больше :) Можно ли с Вами связаться для уточнения деталей? Спасибо

Недоліки:
    Нет коннектора к зарядной станции
  • Александр М***
    Продавець: Rozetka

Гарна річ, особливо для кемпінгу. Є зручна сумка для транспортування.
    Завжди 100вт, максимум вдавалось 136 вт