Відгуки покупців про Упаковка туалетного паперу Ecolo 150 відривів 2 шари 4 рулони Біла 3 шт (4820023747135)
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Бумага очень плохая...никакая не Рута...розетка разочаровывает с каждым заказом...то брак,то не тот товар
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкая
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Ціна якість відповідають
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Дуже маленькі рулони і по товщині, і по розміру відривного листа.
- ЛораВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Замовила по акції два набори такого паперу, але менеджер Розетки скасувала мені одне замовлення, аргументувавши спочатку відсутністю товару, а потім помилкою у ціні. Далі ми зійшлися на тому, що одне своє замовлення я можу таки отримати у пункті видачі. По приїзду у пункт видачі, мені замість набору з трьох упаковок паперу видали лише одну упаковку цієї бумаги!
Тому, зі свого досвіду кажу, будьте обережні, купуючи даний товар. Бо одна упаковка цього паперу не варта тих грошей, які за неї просять.
Від замовлення я, звісно, відмовилась.- Переваги:
- На сайті була заявлена вигідна цінова пропозиція
- Недоліки:
- Пропозиція виявилась брехнею
- Lesya I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Досить не погана бумага за свою ціну. Двошарова і м'яка. Для п'ятої точки всеодно який колір головне, щоб м'якенька була. Плотна можна замість рушників, чи на кухню.
- Переваги:
- Ціна. Мяка.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Ткаченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
По такой цене нормальная бумага с сероватым подтоном, бумага как бумага.
- Кирилл Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
А так пятой точке все нравится и кому цвет не угодил - не стройте из своей попы элиту. Бумага как бумага.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- на вид рулон меньше, чем обычные рулоны
- ЗорянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Зрозуміла, що кількість відривів - не кількість паперу. Мало. І він має сірий відтінок. За свою ціну може й добре і на певний випадок, але краще знайти інший.
- Переваги:
- Ціна, здається одразу білим
- Недоліки:
- Кількість, відтінок
- Скопина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
- Переваги:
- Ничего плохого сказать не могу, кроме того, что цвет серый и плотная (( А так обычная туалетная бумага.
Больше не возьму - Недоліки:
- Серая. Плотная. А на картинке - белая
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Пробовала, больше не возьму
- Переваги:
- Недоліки:
- Очень плотная и грубая, цвет серый
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Бумага вовсе не белая, как заявлена, а серая.
- Недоліки:
- Жесткая
- Леонид Г***
Это на упаковке так написано? Фото есть?
- Хрищук М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 3. Всього рулонів: 12
Норм цена і норм бумага. І не тільки для туалету. Можна і на кухну, замість паперових полотенець, використовувати!
- Переваги:
- Ціна!
- Недоліки:
- Поки не помітив!