Відгуки покупців про Сухий корм для дорослих собак середніх і великих порід Екко Гранула з рибою, конюшиновий лист, 10 кг (4820249130087)
Немає в наявності
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм доволі не поганий, мій Шарпей їв із задоволенням і при цьому стала краща шерсть і не було алергії.
- Переваги:
- Не викликає алергії
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм порадовал нашего питомца, до этого он раскидывал корм этого производителя и некоторых других тоже.. Овчарка на смешанном питании, предпочитал больше кашу. Сейчас с удовольствием ест! Вторая собачка - дворняжка тоже в" счастье". Всем спасибо за отзывы, это было основным фактором покупки именно этого корма с "рыбой". Спасибо "Розетке", за быструю доставку.
- Переваги:
- Питомцы довольны!
- Недоліки:
- Отсутствуют
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм чудовий! Купую раз 10 ий)))
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- Denya909 I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купую цей корм вже 5 раз, у мого француза була дуже сильна алергія на різні корми, але цей не призводить до алергії та мій пес їсть його з задоволенням
- Любов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Купую не вперше. Корм собаки їдять із задоволенням. Ціна цілком прийнятна для цього корму
- Переваги:
- Ціна-качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!