Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Сухий корм для дорослих собак середніх і великих порід Екко Гранула з рибою, конюшиновий лист, 10 кг (4820249130087)

Немає в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Наталия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм доволі не поганий, мій Шарпей їв із задоволенням і при цьому стала краща шерсть і не було алергії.

Переваги:
    Не викликає алергії

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Ольга Б***

Корм порадовал нашего питомца, до этого он раскидывал корм этого производителя и некоторых других тоже.. Овчарка на смешанном питании, предпочитал больше кашу. Сейчас с удовольствием ест! Вторая собачка - дворняжка тоже в" счастье". Всем спасибо за отзывы, это было основным фактором покупки именно этого корма с "рыбой". Спасибо "Розетке", за быструю доставку.

Переваги:
    Питомцы довольны!
    Недоліки:
    Отсутствуют

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що корм добре смакує Вашим собакам!

• Вікторія П***

Корм чудовий! Купую раз 10 ий)))

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Denya909 I***

Купую цей корм вже 5 раз, у мого француза була дуже сильна алергія на різні корми, але цей не призводить до алергії та мій пес їсть його з задоволенням

• Любов Р***

Купую не вперше. Корм собаки їдять із задоволенням. Ціна цілком прийнятна для цього корму

Переваги:
    Ціна-качество
    Недоліки:

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!