- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 50 мл
Дуже хороші капсули. Дуже економно.
Зручно брати в дорогу. Однієї капсули вистачає на довге волосся.- Переваги:
- Зручно брати з собою у подорожі.
Дуже їх люблю, мають хороший запах
- Сафина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 50 мл
Дякую, все швидко відправили!
- Переваги:
- усе добре!
- Недоліки:
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 50 мл
Дуже гарно насичує волосся маслами та вітамінами. Волосся після нанесення не жирне. Та легко розчісується.
- Переваги:
- Волосся м'яке та легко розчісується
- Недоліки:
- Таміла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 50 мл
Найкращі
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 50 мл
Дуже гарні!!!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Об'єм: 1 мл
Якісний товар. Волосся м'яке після використання
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 50 мл
Гарна олія по гарній ціні. Дякую
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Об'єм: 1 мл
Супер,волосся гладеньке.
- Снежана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 50 мл
Брала ці капсули не одноразово, але в цей раз не повезло. Аісля першої розпаковки, в закритій щільно баночці капсули вже з половини тверді,з деяких з них не можливо видавити масло.
- Недоліки:
- Давно лежать?? Зіпсувалася капсула??
- Світлана В***
Можливо капсули захололи,якщо її розігріти то буде м'яка, це ж олійна капсула тому так.
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Об'єм: 1 мл
Взяла на пробу, поки не зрозуміла цей засіб…
Маю довге, частково фарбоване волосся, по структурі тонке, але його багато))
То мені ефект з 1 капсули не зайшов, як то забагато засобу, склеювалось пасмами, і запах не сподобався, на жаль…
Буду пробувати ще, можливо, зміню думку, бо багато позитивних відгуків.- Григорьева Н***
Треба одну капсулу розтерти по вологому волоссю, розчесати та висушити феном. Розтерти потрібно від кінчиків до середини волосся не торкаючись корнів волосся та шкіри голови. Після того як просушили волосся феном треба повторно розчісати.
- Дарія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Об'єм: 1 мл
Дякую, дуже сподобались. Волосся після використання блискуче і шовковисте
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Об'єм: 1 мл
Гарні капсули,волося чудово виглядає.
- Недоліки:
- Не має.
- Елена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Об'єм: 1 мл
Капсули дуже сподобались
Волосся мʼяке,блискуче,та добре пахне
Рекомендую - ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Об'єм: 1 мл
Капсулы понравились, для каре одной шт достаточно. Волосы оживились, блестят, особенно после укладки утюжком.
- Переваги:
- Продукт работает
- Недоліки:
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 8. Об'єм: 1 мл
Хорошие капсулы попробовала все этой фирмы
- Переваги:
- Увлажнения
- Недоліки:
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 50 мл
Заказывала маме, очень нравится, волосы мягкие и легко укладываются