- Костянтин Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Працює ідеально
- Переваги:
- Дуже зручно
- Недоліки:
- поки немає
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Купив в офіс 3 таких штуки. Всі користувачі дуже задоволені. Зайшов узяти іще)
- Переваги:
- Не китай). Якісний фіксатор дозволяє зручно й швидко встановити (чи перемістити) на вертикальну чи горизонтальну плиту столу чи інші елементи меблів. Якісне виконання. Гнучке встановлення Дозволяє оптимізувати укладку кабелів в офісі.
- Недоліки:
- за півроку не помітив
Представник постачальникаРоман доброго дня.
Дякуємо вам за те що обрали Emos, та ділитись враженнями про продукт.
Подовжувач EMOS P1321PD, якісний технологічний європейський продукт для українського споживача які відповідає всім нормам технічних регламентів України та Європи.
Подовжувач підтримує технології швидкого заряджання мобільних пристроїв для техніки apple та android.
EMOS P1321PD ідеально впишеться в дизайн будь-якого інтер'єру та буде служити вам довгі роки.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Додам до свого першого відгуку ще трохи вражень. По перше - дуже туга кнопка включення, якщо Ви жінка то не факт що Вам вистачить сил її натиснути. По друге - дуже гучний звук роботи кнопки живлення, якщо хтось спить в кімнаті то вимкнути тихенько не вийде. І по третє, що дуже засмутило, це те що коли я підключив світлодіодний світильник від USB то він вимкнувся через декілька секунд так як схема живлення вимикається автоматично при маленьких струмах споживання.
- Переваги:
- Дивіться попередній відгук
- Недоліки:
- Дивіться нижче
Представник постачальникаСергію, дякуємо за ваш відгук.
Малоймовірно що подовжувач віддає занадто слабку потужність через USB виходи.
USB-C вихід має 20 вт потужності, виходи USB-A, мають 18 Вт потужності, якщо до 2х USB -A одразу підключити два пристрої потужність буде ділитись 50 на 50 отже на 1 USB-А вихід буде потужність 9 Вт.
Якщо ви підключаєте світильник до роз'єма USB-C даний роз'єм підтримує технологію power delivery 20W, ця технологія притаманна техніці apple, для активації цієї технології потрібен сертифікований кабель.
Якщо ви LED світильник підключаєте до одного з роз'ємів USB-A вам також знадобиться кабель який підтримує технологію швидкої зарядки quick charge 3.0, для того щоб забезпечити потужність 18 вт.
Emos p1321PD якісний технологічний подовжувач.
З приводу кнопки подовжувача Emos P1321PD, подивіться на це з іншого боку що буде з подовжувачем через 3-5 років якщо механізм кнопки буде слабкий.
Припускаю що кнопкою ви користуєтесь щодня, впевнений що через 5 років кнопка буде працювати так як працює зараз.
Гарантія на подовжувач 12 місяців якщо з подовжувачем щось станеться на протязі гарантійного терміну ви завжди можете розраховувати на підтримку та оперативне вирішення вашого питання.
Гарного дня, бережіть себе.
Перед купівлею проконсультувався чи вимикає кнопка живлення одразу розетки та USB. Отримав відповідь - Сергій, доброго дня.
Дякуємо вам за ваше запитання.
Кнопка живлення на подовжувачі Emos P1321PD, вимикає подовжувач та USB. Замовив саме тому що хотів вимикати живлення ПК щоб не ризикувати отримати пожежу бо дуже нестабільна напруга в мережі та часті вимкнення з різних причин. Уявіть моє розчарування коли я включив його дома та з'ясував що кнопка живлення ніяк не впливає на роботу зарядки USB - вона постійно включена. Мене реально обдурили, тепер думаю повертати чи терпіти подовжувач за 1533 гривні.- Переваги:
- Зручно для тих хто хоче сховати дроти за столом, невелике споживання в режимі очикування.
- Недоліки:
- Дуже дорого, дешевий пластик, подряпини на новому пристрої, непрофесійний представник виробника.
Представник постачальникаСергію, доброго дня!
Дякуємо вам за відгук та за те, що звернули нашу увагу на цю особливість пристрою.
Ми отримали подовжувач EMOS P1321PD із зазначеною проблемою не робоча кнопка живлення та провели ретельне тестування.
Усі функції, включно з кнопкою, розетками та дитячим захистом, працюють коректно. Кріплення до столу також справне на 100%.
Ви абсолютно праві: ми надали вам некоректну інформацію щодо роботи кнопки живлення.
EMOS P1321PD — це новинка 2025 року та єдина модель в ассортименті EMOS у цьому форм-факторі з можливістю кріплення до столу.
Інші подовжувачі EMOS з USB дійсно повністю вимикаються кнопкою живлення, тому ми помилково припустили, що ця модель працює так само.
Під час тестування ми з’ясували, що кнопка живлення вимикає лише розетки, а USB-виходи залишаються активними.
На жаль, ця особливість не була вказана в інструкції, і ми не врахували її під час надання відповіді.
Приносимо щирі вибачення за цей недолік у нашому поясненні!
Це 100% була наша помилка, завдяки вам ми вже зробили відповідні висновки, щоб у майбутньому подібні ситуації не повторювалися.
Якщо для вас важливо, щоб USB-виходи повністю вимикалися, ви маєте законне право повернути товар протягом 14 днів.
Ми завжди оперативно реагуємо на всі запити намагаючись вирішити питання кліента які виникли в найкоротший термін.
Ще раз дякуємо вам за зворотний зв’язок! Ваша увага до деталей допомагає нам ставати кращими.