- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Те що хотів, що треба. Дашок на кнопку - або знайдіть в інтернеті, або своїми руками... ну не вірю що без дашка довго працюватиме кнопка.
- Переваги:
- Без батарейок, кнопка на огорожі з металопрофіля - не вірив що з таким екраном буде діставати до бази дзвінка - дістає!!!
- Недоліки:
- Непогано було б дашок до кнопки... був вимушений сам робити дашок з підручного пластика і клейовим пістолетом закріпив
- Леонід Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний дзвінок, є вибір мелодій, не потрібно батарейок до кнопки виклику.
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий дзвінок, працює як годинник, ніяких нарікань.
- Переваги:
- Простото встановлення, висока та регульована гучність, не потребує батарейок.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук, нам важлива думка і досвід використання продукції EMOS.
EMOS це якісно та на довгі роки.
- Юрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Дмитрий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Згорел через неделю. Не знаю с чем это связано (
- Мерщій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дзвоник працює взагалі без батарейок й встановлюється за пару хвилин
- Переваги:
- При відключенні та включенні живлення приймач не подає сигналу (дуже актуально вночі)
- Недоліки:
- Після відключення живлення приймач не зберігає встановлений рівень гучності сигналу. Відновлюється максимальна гучність
- ЮраПродавець: Rozetka
#моєрозпакування чудовий дзвінок за свої гроші, плюс не потрібно думати про заміну батарейок, оскільки прилад працює без них
- Переваги:
- 180м, кількість мелодій, без батарейок
- МаріяПродавець: Rozetka
#моєрозпакування
В характеристиках вказано "Кріплення: гвинти, липка стрічка" - гвинтів у комплекті немає лише липка стрічка.
Дуже хороший бездротовий дзвінок. Кнопка виклику працює від сили натиску і не потребує батарейки. Багато різних мелодій і досить гучний виклик) Рекомендую всім!- Переваги:
- Досяжність кнопки 180м, кнопка зі світловою сигналізацією, без батарейки та захищена від вологи.
- Недоліки:
- Не знайдено.
- Игорь Е***
Указанный крепеж это тип крепления, насколько я понимаю.
- Константин П***
Чудове відео розпаковки, якщо не вважати що саме цікаве - роботу кнопки і дзвінка ви не засняли(((