Відгуки покупців про Генератор бензиновий EnerSol EPG-2800S 2.5/2.8 кВт AVR
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре,пік своєї потужності витягує.Нормальний апарат за свої гроші, експлуатація покаже.Слава Україні!!!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний генератор. Працює відмінно. Купував у грудні місяці 2022 року за 21 т. грн. А зараз коштує 9 т. грн.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Генератор працює та запускається добре.При навантаженні 2 кіловати,чути що йому важко.Поставив карбюратор газовий, двигун на газу запрацював тихіше і м'якше.
- Денис
Подскажите какой карбюратор поставили?
- Андрей
Купував у місцевому магазині. Назва на коробці TCT-H, дуже гарна якість виготовлення.
- Андрей
Підкажіть будь ласка, який газ плдключали балонний або магістральний ,якщо магістральний то при 2 кіловатах навантаження як поводиться генератор?
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбав даний генератор в Розетка, доставив кур'єр Нової пошти безкоштовно, за що їм велика подяка. На перший погляд звичайний Китай, будемо сподіватися, що всередині справді мідна обмотка. Залив оливу 10w-30 (зверніть увагу, йде порожнім). Запустився з пів оберту. На моє здивування він досить тихий, близько 85 Дцб. Видає 240в, під навантаженням великих скачків напруги немає. Подивимося як він проявить себе, поки що я задоволений
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відпрацював зимою по 4-6 год майже щодня.
- Михайло
Яка витра палива?
- Юрій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює, досить для холодильника, котла опалення та телевізора
- Переваги:
- Потужний
- Кличев В***
Шумний?
- Юрій У***
Взагалі так, шумний. Але й як усі інші бензинові генератори
- Олег Н***
Доброго дня,а котел у вас газовий?
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Генератор заводиться з першого разу, тягне свою заявлену потужність.
- Переваги:
- Недорогий
- Недоліки:
- Відпала резинова ніжка
- Роман П***
Вот горе !!!! Ножка отпала !! Я купил 20 дней назад, а он так шумно работает !!!! Думаю это те 95 децибел, что написано. Снял крышку от глушняка и удивился!!!! Щель с боку 150 мм !!!!! Пришлось применять сварку. Гарантию потерял, уже поставил сразу газовый карбюратор. Не знаю, будут ли ещё сюрпризы ??!!! А так вроде тьфу-тьфу. А ты говоришь ножка отпала !!!
- Олександр Г***
"Щель с боку 150 мм !!!!!"
150 мм = 15 сантиметров. Правда?
- Глинский С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Генератор купил на дачу. Задача стояла подключить свет, насос и холодильник. Генераторов очень много так что доверялся менеджеру. пару дней почитал отзывы и решил купить. работает нормально нареканий нет. Спасибо за совет.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив, залив паливо й мастило - працює. Є нюанс- кнопка ввімкнення живлення 12в у мене не натискається, може я не вірно зрозумів як вона функціонує?:) Але мені ця зарядка 12в ні до чого, так що я не переймаюсь.
p.s. почитав комменти - трапляється брак у людей. Будете купувати: перед запуском ретельно перевіряйте щоб ніде нічого не текло не капало, і не брязчало незакрученими гвинтами. Після обкатки (~10 мотогодин), перевірте ще раз.- Игорь Я***
Кнопка 12В не повинна нажиматися, це свого роду запобіжник. Тобто підключаєтесь і вже автоматом видає 12В, якщо щось не так кнопку виб'є.
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вразило що запустився з першого разу. А так нормальний генератор для невеликих навантажень. Дав йому 2 кВт навантаження і вже відчутно важко йому. Більше не хотів так як не обкатаний.
- Переваги:
- Ціна. Якість збірки. Легко і з першого разу запускається.
- Недоліки:
- На мою думку краще більше 2 кВт не навантажувати
- Дмитрий А***
Новий генератор і має запускатись з першого разу
- олег к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая станция, для дома хватает, 3 холодильника, 2 телевизора, настенный турбированный котел, и полное освещение в доме. И за такие деньги.
- Переваги:
- Хороший генератор
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили цей генератор для села 2 тижні тому. Обкатали, загалом пропрацював за два тижні 20 годин. Навантажували на 50% -70% потужності. Витрати пального на цю потужність було 0,7 лтр. Заводиться з першого разу. Нарікань немає. Так що рекомендуємо, покупкою задоволені.
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам, тяне без напрягу насос 1 кВт, холодильник, телевізор та різну дрібну техніку.
- Недоліки:
- Трошки шумний, але це не проблема, сусіди не скаржаться приходять заряджати свої гаджети
- ТОРОПОВСКИЙ В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Завівся одразу, працює впевнено,Холодильник, електрочайник, насосна станція працюють, а от котел опалювання не вмикається, видає помилку. Треба заземлити одну фазу. В інтернеті куча відео на цю тему.
- Переваги:
- Нормальний китайський генератор. З урахуванням скидки саме воно
- Недоліки:
- Для роботи газового котла треба доколхозити
- Яків Б***
всю електротехніку по-перше з причин безпеки треба заземлювати!!! та будь-який генератор видає дві фази, а чутлива техніка, така наприклад як котел газовий, потребує "фазу" й "нуль", а заземлення це і дає, це по-друге.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює! На вигляд міцний, купив для села, щоб тягнув воляний насос, холодильник і морозилку. Для цього достатньо. Я думав, буде гучнішим, але нормально. За таку ціну, достойний варіант
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не побачив
- Сергій П***
Скільки кВт і який насос?
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
беріть без роздуму!!
- Переваги:
- Супер тяне,дім 50кв, 2 телевізора, 2 холодильника, котел, чайник,
- Валентин М***
котел газовий? чи заземляли ви генератор?
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший генератор купив вже 2 такий правда перша модель з газовим обладнанням. За 2 місяці використання щодня замінив свічу і шланг топлева, який напевне був бракованим. А так в загальному генератор ок)
- Андрей М***
А що за "модель з газовим обладнанням"???
Карбюратор поставили на метан??? і як робить?
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово. Заводиться с пів оберта 1.5-2 кВт держе без проблем і майже непоміча ввімкнення. Більше не пробував бо не маю бажання влаштовувати перевірки витривалості
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вітаю.
Виправте об'єм масляного картера не 0.8, а 0.6 літра.
Заздалегідь дякую.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, інформація виправлена.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працю,не дуже гучний,взагальному задоволений
- Переваги:
- Не гучний, економний
- Недоліки:
- Не виявив, навантаження великого не давав
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює непогано прислали швидко вже півроку користуюсь.
- Артём Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все сподобалося
- Даниил К***Продавець: Rozetka
Покупал не тут.
Итак, проработал первую 25л канистру бензина. Итого: по ваттметру отработал 32.5 часа. Выдал 13.32кВт. Т.е. в среднем потребление около 400вт. Чаще всего это было 250-330вт, и раз 5 за всё время включалась кофемашина или мультиварка на 5 минут. Заправлял 92-й. Получается, расход около 800мл в час, при том что нагрузки нет и это буквально простой. Получается очень даже много. Не знаю, как другие генераторы работают, но уверен, что во всех инструкциях нужно указывать, что в простое берёт около 600мл топлива МИНИМУМ, а сверху уже за каждый киловатт дополнительно. И то что пишут про какие-то 250мл за 1кВт - вранье. Масло залил уже 3-й раз за эти 32 часа, сегодня проверял уровень - оно снова черное. И да, ИБП постоянно щелкает, иногда даже каждую секунду, из-за того что частота меняется, наверное. Иногда уходит в ошибку и нужно перезапустить ИБП. Поэтому для кого это критично - присмотритесь к другому генератору с качественным AVR или стабилизатором/чистой синусоидой.- Переваги:
- Цена. Хотя сейчас бы я выбрал другую модель и бренд, т.к. цены сильно упали
- Недоліки:
- Расход в простое/низкой нагрузке.
- Оля Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовлення оформили автоматично, прийшло швидко. Генератор гарно запакований коробка без пошкоджень.Сам генератор без царапин, в цілому все добре. Завівся легко , в роботі буде видно пізніше, тільки отримали. В цілому рекомендую.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Євгеній Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Генератор працює тихо ,запускається одразу,задоволений
- Переваги:
- Цінна,якість
- Недоліки:
- Йому б ще колеса
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре працює
- Переваги:
- Витримує навантаження 2600 Вт , включали праску. При перевантаженні спрацьовує запобіжник.
- Недоліки:
- В інструкції не прописано про транспортувальні гумки , де вони містяться. Одну знайшов під альтернатором.
- Арсен
Налепи наслейки ( крок 1, крок 2 и тд)
- Кирилл Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Питань немає, все працює,2квт тримав,більше поки не навантажував.
- Олексій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пошкоджене пакування,рама генератора,корпус повітряного фільтра,на коробці зверху відбиток підошви взуття.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вітаю всіх. Придбав товар 11. 12. 2022. Прийшов вчасно, кур'єром НП. Все ціле, без пошкоджень. Зараз на обкатці. Працює добре. На вигляд, симпатичний. Надіюсь, так і дані буде. Дякую Розетці та Новій Пошті.
- Переваги:
- Ціна, дизайн, мала витрата пального
- Недоліки:
- Трохи шумний
- Олександр
Доброго вечора !!
Можете підключити до нього електрочайник на 1500 ВАТ , і показати як пряцює , чи описати як працює!!
Мій від 1.5 кВт розривається ((
Сервіс поки не відповідає ! - Андрей К***
Добрий день. Так, авжеш, завтра спробую.
Підключав конвектор та електричну плиту, то все працювало.
- Андрей Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший вариант для дома
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре працює
- Аркадий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний генератор. Поки все працює.
- Переваги:
- Свою роботу робить добре.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- ТОРОПОВСКИЙ В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Після заземлення однієї фази генератора, котел запрацював
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Поролонові накладки на ручках для перенесення генератора відриваються
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свої гроші просто топ, повністю співпадає з заявленими характеристиками.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Генератором задоволений. Тягне більше ніж треба. Користуюся вже більше року.
- Переваги:
- Заводиться легко
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо пане Сергій за відгук.
Приємного користування!
- Скарецький Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Генератор доставлен быстро, 3 рабочих дня с момента заказа. По отзывам можно было ожидать, что масленный бак будет пуст, но в моем генераторе он заправлен.
Следов эксплуатации нет, возможно было много обращений и теперь бак начали заправлять.
Дополню отзыв после эксплуатации. Опыта еще не было, надеюсь на инструкцию что бы понимать как правильно запускать, обкатывать, хранить.- Переваги:
- Внешний вид, 2 года гарантии, соответствие заявленным характеристикам, цена
- Недоліки:
- Еще не столкнулся, но видимо стоит заменить шланг подачи топлива перед зимой
- Скарецький Е***
Доповнюю відгук, 2 години експлуатації.
- Заводиться та працює надійно
- Замінив мастило, те що було в баку я злив. Це мастило яке використовувалось при збірці виробу, відразу повинно бути замінене. Купував цієї ж фірми
- Елементи керування надійні, інструкція детальна, обовʼязкова до прочитання під час першого використання
- Тишина - не його козир, але й виріб не для бібліотеки
Задоволений придбанням, рекомендую
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив,отримав,користуюсь,
2.5 кВт тягне без проблем- Роман П***
Что 2,5 Вы подключали ???? Только не пишите за болгарки !!! Болгарки выдают свою мощность только в работе при нагрузке !!!