Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Bluetooth-гарнітура Esperanza Titan Black (EH235K)

Оцінка користувачів 3.36/5
  • Ігор А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В цілому задоволений. Конструкція проста тому навушник не щільно вставляється у вухо. Тому трохи тихо деколи. Залежить від джерела звуку. На вулиці при дзвінках мене погано чути кажуть. В закритому приміщенні ніби норм.
    Кнопки- зручно. Є аудіо підказкки про максимальну гучність і диктує номер вхідного дзвінказє.
    Ютуб слухати норм. І радіо онлайн.
    Перша гарнітура. Я задоволений.
    Батареї мені хватає на день. При використанні 75% часу.+-

П.с. трохи трохи не єзвично її одягати але звикаєш.

Переваги:
    Ціна/якість.
    Недоліки:
    Суттєвих немає.
  • Наталья О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная гарнитура, слушаю аудиокниги, бомба.

Переваги:
    Хорошо держит заряд
  • Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарнітура дуже цікава, для домашнього використання, з'єднується одночасно з двома девайсами (смартфон та телік наприклад),

Переваги:
    Добра батарея-до 8 годин прослуховування аудіокнижок безпреревно
    Недоліки:
    вони є, але не значні
  • Вячеслав С***

• Вадим В***

Добре

• Роман З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупкою задоволений. Зарядки хватає зі 100% на 12 годин без переривного прослуховування музики та спілкувані. на средніх чистотах громкосіті.

Переваги:
    Ціна та якість. Добре тримаються на вухові. Добре прилягає до вух Показує індикатор зарядки.
    Недоліки:
    Немає блочка для зарядки даного гаджета та короткий провідзарядки.
  • Владислав А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вчора не сильно перевірив чательно, бо і люди в черзі були, не хотів затримувати, але майже нічого не чути, ні музику, ні як хтось говорить по телефону до мене, при шумі взагалі не буде чути. Буду повертати. І 99% відгуків накручені в розетці, купував ссилаясь на відгуки нормальні, але не оправдано. Чи це мені таке прийшло, може і б/у, бо трохи брудний був коли відкрив.

Щей розетка обнагліла, бере гроші навіть за пересилку якусь і доставку. Поверну це і скоріш за все більше не буду купувати на розетці.

Переваги:
    Недоліки:
    Або б/у або така якість. Погано чути дуже

• Виктор С***

Сочувствую. За эту денежку полноценной гарнитуры нет. Только блютуз-наушник с каким-то микрофоном.
      И с обязательной недозарядкой гарнитуры (не дай бог забыть на зарядке \ поставить на ночь).
      Опробовал 8 разных. Ни в одной не было "шумогашения. Только подавление звука из наушника.
      Берите аккум от 150 ма\ч и на 15 и больше часов разговора. И с гарантией 3 мес и больше.
      Удачи.

• Виктор

Как гарнитуру использовать невозможно

Переваги:
    Только как наушник
    Недоліки:
    Микрофон никакущий, собеседник почти не слышит
  • Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звук як в трубі, не достатньо гучний, довго не тримає заряд. Відстань від пристроїв дуже маленька,не еластична дужка.

Недоліки:
    Низькоякісний пристрій. Нажаль.
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовив 2шт.Один прийшов бракований.Не заряджається.Зробив повернення.Далі побачимо...

Переваги:
    Не дорого
    Недоліки:
    Один з двох не працював.
  • Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для работы совсем не подходит. Очень крупный, при повороте головы не комфортно упираетца в шею.Не рекомендую.

Переваги:
    Цена.
    Недоліки:
    Очень тихий звук.Радиус действия до четырех метров.