- AI аналіз відгуків92 відгуки: позитивний: 69%, нейтральний: 16%, негативний: 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Денис И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Ей цена 500грн
Кому она может понравится на вкус ? )))- Переваги:
- Не нашел
- Недоліки:
- Еле допил
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Хорошая текила. Приятный вкус. Это все конечно если оригинал.
- Павел В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Не оригинал.
Подделка.
Не покупайте ! ! !- Переваги:
- Отсутствует.
- Недоліки:
- Подделка.
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним. Оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Я такого аромату не відчував давно!!! Божественний!!! На смак агава з якимось нотками, можливо карамель (на мій погляд). М'яка, смачна!!! Я одержав величезне задоволення!!! Рекомендую запивати коктейлем "сангрітта" на основі томатного соку.
- Переваги:
- Неперевершений смак.
- Недоліки:
- Ціна.
- Станіслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Текіла сто відсотків непогана, але не настільки супер, як її піарять. Вона краще за Rooster rojo, що знаходиться в одному з нею ціновому сегменті, чудово підходить для коктейлів, але пити її в чистому вигляді вже трішки бере сумнів
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Чудова текілла, і на ранок голова не болить.
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Гарна
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Шановне панство, якщо маєте бажання насолодитись відмінним смаком текіли Espolon Blanco разом зі своїми родичами, близькими чи друзями - НІКОЛИ не замовляйте його в Розетці!
Вже двічі намагався замовити даний продукт на відділення в м. Бровари (вул. Симона Петлюри, б.22) - 31 жовтня та 27 листопада - результат абсолютно однаковий - тобто, нульовий. Спершу - "замовлення прийнято в обробку, орієнтовний час отримання - 14.00 - 20.00" поточного дня, що дуже зацікавило.
Але в результаті - зазначений термін спливає - і нічого... Тиша. Лише наступного дня приходить повідомлення, що замовленн знову "взято в обробку". Відмінив, бо вже не треба, час минув.
На другий раз - та ж сама історія. Замовив, очікування (доба), звернення у підтримку, знову - "замовлення повторно прийняте до опрацювання" - і нарешті - ура! - на наступну добу маємо повідомлення, що товар прибув, лише треба дочекатись повідомлення про час можливого отримання...
Але, як кажуть, "поїзд уже пішов". Вже не треба. Необхідний час минув. Знову відміняю, бо мусив придбати в іншому місці.
Тож якщо ви хочете зробити подібний подарунок комусь із близьких - замовляйте його, як мінімум, за тиждень до дати дарування. Краще переплатити кілька сотень гривень, ніж псувати власні нерви.
Розетка! Якщо маєте хоча б найменшу підозру чи невпевненість у точній даті чи часі доставки товару - не надсилайте, будь ласка, інформаційних повідомлень на зразок "отримання сьогодні, в такий-то час", щоб покупець не тішив себе марними надіями та в результаті не псував нерви.
Переглядайте свої алгоритми інформування покупців, прямо у оголошенні робіть відмітку - доставка від 1 до 3 діб.- Переваги:
- Чудовий продукт. Саме те, чого хотілося.
- Недоліки:
- У продукту - жодних недоліків. У Розетки - кульгава на обидві ноги доставка та узгодження на ланці "продавець-покупець".
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Раньше часто покупал. Потом напиток пропал с продажи (последние 2-3 года). Сейчас же либо качество производства так упало , либо подделка. Не советую
- Артем
Поддерживаю. Не покупайте. Нам больше достанется
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Одна з найкращих!
- Переваги:
- Смак
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Гадаю це одна з найкращих за якістю текіл що імпортуються до нас при ціннику до 20$
Легко пити в чистому вигляді, гарно смакує в коктейлях та шотах. - Григоренко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Найсмачніша текіла
- Переваги:
- Оригінальний смак
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отличная текила, больше нечего добавить)
- Переваги:
- Сама по себе уже преимущество.
- Недоліки:
- не заметил
- БлиноедВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Знаю этот напиток, очень нравится. Теперь о суровой реальности - купил на розетке литровую бутылку, приехала со вскрытой контрольной и сорванной акцизной маркой. Что в итоге оказалось в бутылке вместо текилы неизвестно - содержимое отправилось в раковину, рисковать и пить такое я не стал. Доверие упало до нуля. Больше здесь покупать не буду
- Переваги:
- В этот раз нет
- Недоліки:
- Могут налить в бутылку любую жижу
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отменная текила! В компанию зашла на Ура!
- Переваги:
- Хороший вкус
- Недоліки:
- Цена, хотя хоть это удержит от чрезмерного употребления!)
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
В своём ценовом диапазоне имхо – лучшая.
- Переваги:
- Отличная текила!
- Сидорова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Одна из лучших текил. Про неё уже много сказано. Добавить нечего.
- Калита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
в сравнении с текилами за 250 грн за 0.5 лета выигрывает в 10-ки раз
вкус насыщенный и текильный , пробка красивая,в коктейля чувствуется
хорошо подходит для коктейлей типо Маргарита,текила санрайз
покупал за цену чутка выше 500 грн
интересный дизайн бутылки со своим смыслом. почитайте на досуге . задавать вопросы если что.- Переваги:
- вкус , и 100 голубая агава, 0.75л -что редкость
- Ляля Ф***
Вижу -тебе дизайн бутылки с пробкой зашёл.А про напиток-ни слова. Видать любитель - ещё тот...
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Дуже смачна і приємна Текіла, підходить як для коктейлів так і для вживання в соло.
Дуже цікаво коли буде в наявності.- Переваги:
- Приємна на смак
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Константин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Беру не первый раз на коктели и вам советую
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Действительно как только открываешь попахивает самогоном, но если дать подышать, то запаха дрожжей почти нет а запах агавы чувствуется лучше. Пил бутылку около месяца, после раза третьего запах и вкус стабилизировался и более не менялся. Но всё же мне больше нравится этой же фирмы версия Репосадо, выдержанный в дубовых бочках, он хоть и немного дороже но вкус и запах в разы приятнее чем у бланко
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Отличный вкус, хорошее настроение и утром все хорошо с головой
- Переваги:
- Отличный вкус, хорошее настроение и утром все хорошо с головой
- Алекандр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Мягкий полноценный вкус и аромат. Отличный напиток
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Хороша текіла, вже не вперше купуємо. М'яка на смак. Таку текілу краще пити в чистому вигляді, а не додавати в коктейлі)
- Переваги:
- Смак, якість
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Всё отлично. Пили не в первой.
- Переваги:
- Вкусно, делали текилу Санрайз. В чистом виде под лимон.
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Добрый день! Купил на днях эту текилу. Оказалась-подделка и контрафакт. И поверте-я знаю вкус текилы. И обидно то, что раньше заказывал на Розетке, и все было норм. А теперь очень разочарован, что в погоне за прибылью Розетка начала торговать леваком. Понимаю, что товар назад не вернешь, потому что открыл бутылку. Но думаю, понесу на экспертизу, чтобы узнать ЧТО было в бутылке.
- Переваги:
- Подделка
- Недоліки:
- Подделка
- Эксперт R***
Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригiнальнiсть даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригiнальностi алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.
- Іван К***
Цікаво якось також брав на розетці цю текілу. І добряче траванувся нею цілий ранок було погано і то при тому що вжив 1/4 пляшки з добрячою закускою.
- Тарас Н***
И как там экспертиза?
- Девятко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
отличная текила не воняет можно пить вообще без закусок)) С утра огурец)) Голова не болит. Ну может болит у того кто сам литр выпьет)
- Переваги:
- после всяких сиерр и ольмек отличная текила а по цене иногда даже дешевле...
- Недоліки:
- дорого и мало))
- Зубков П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Надо брать!
- Недоліки:
- Видимых - не наблюдаю.
- Иван О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Нормальная текила для коктейлей!
- Переваги:
- Голова не болит
- Недоліки:
- Быстро заканчивается.
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Хоч ціна і висока але на сьогодні - якість, коштує грошей. Брав дану текілу зі знижкою. Душе добре пється, не убиває) Випили літр на двох і хоч би що... Так що, рекомендую під лайм, не пожалкуєте
- Переваги:
- Добре пється, без наприємного післясмаку
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
По вкусу что-то бурячиха
- Переваги:
- Градус примерно 30
- Недоліки:
- Вскрытая бутылка видимо была, пробка повреждена и по защитной плёнке была наклеена акцыска прямо по шву
- Арина
Если вскрыта была - почему не отказался?
- Евгений К***
Градус спиртометром измеряли или по ощущениям показался ниже заявленного?
- Тарас Г***
Измерение градуса на глаз равноценно измерению температуры на нюх.
Отличная текила!
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Брал на НГ. Прочитал много лестных отзывов. И не только здесь. Решил впервые попробовать текилу. И решил не экономить. Взял ту которая будет помягче и смогут пить и женщины. Но оказалось на вкус самый что ни на есть самогон. Не знаю какой должен быть запах у агавы, но тут был просто самогон. лёгкости нету и в помине. Как , впрочем, и спритуозности. Пил в итоге сам. Столичная и ламбруска разошлась аж бегом, а эту бутылку я наверное ещё долго буду мучать. На утро чувствовал себя хорошо. Боюсь что просто попал на подделку. Но повторять опыт с теплой больше не планирую. Жаль, конечно. Судя по отзывам ожидания видимо были завышены. Пить можно, но прямо чтобы понравилось, особенно за такие деньги, то точно нет.
- Дмитрий Р***
Повторять опыт с текилой не планирую. Т9 подкорректировал мой предыдущий пост. Текила была охлаждённый. Соль, Лаймы, все было. Кроме удовольствия.
Эксперт RozetkaДобрый день! Хотим обратить Ваше внимание, что на сайте Rozetka.com.ua продается только оригинальная продукция, подлинность данного товара можно проверить на государственном сайте по ссылке. Для проверки подлинности алкогольной продукции достаточно выбрать вид марки и ввести акцизную марку в соответствующее поле. Спасибо за обращение.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1
Разочарован, решил попробовать данную текилу на основании положительных отзывов, пили в чистом виде, напиток имел сильное спиртовое послевкусие, которое невозможно ни запить, ни закусить. Привкус агавы не ощущался вовсе. Реально больше похоже на самогон, хотя в целом текилу беру далеко не впервые, и на столе была текила другого производителя в аналогичной ценовой категории, которая была идеальной. Здесь есть похожие отзывы годичной давности, возможно, попалась плохая партия, но не хочется играть в рулетку и эту текилу точно больше брать не буду. Приобреталась на розетке 11.12.2020.
- Переваги:
- Акцизный знак на месте, бутылка хорошего качества, что скорее всего подтверждает оригинальность продукта. Голова на утро не болит
- Недоліки:
- Сильно отдаёт спиртом, соотв., не вкусно, пьётся очень трудно
- Александр Г***
Спасибо за честный отзыв, брать не буду))))
- Тарас Г***
В своём ценовом диапазоне – лучшая текила. Если не "палёнка".
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Текила понравилась ) покупали в основном для приготовления коктейлей