Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Коко Шанель - Анрі Гідель (9786170938435)

Оцінка користувачів 3.67/5

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Рекомендую

• Руслан
    Продавець: Rozetka

Це історія успіху Коко Шанель – легендарної жінки-дизайнера, яка кардинально змінила не лише світ моди та існуючі в ній у першій половині ХХ ст. канони і правила, але і ставлення до жінок. Намагаючись якомога повніше висвітлити ту атмосферу, в якій жила, працювала і кохала Коко Шанель, автор до дрібниць прописує її родинні зв’язки, розкриває її характер й особисті якості, інтереси та прагнення, висвітлює її стосунки з різними людьми. Це була жінка, для якої велике значення мали слова «свобода» і «праця», вони і визначали її життя. Будучи активною, цілеспрямованою і вродливою жінкою, Габріель Шанель, безумовно, привертала увагу багатьох, у тому числі і дуже заможних чоловіків, які задовольняли всі її бажання, у тому числі фінансували відкриття крамниці-майстерні. Натомість, на мій погляд, якщо б ця жінка не була справді талановитою, то жодне фінансування не сприяло б багаторічному процвітанню її бізнесу та її впливу на модні тенденції у світі. Коко Шанель мала надзвичайну працьовитість, «зробивши працю своїм єдиним богом» Її робота була тим, що дарувало їй натхнення і порятунок від важких подій у житті. Ця книга є не лише літературно-художнім виданням, але й певною мірою науковим дослідженням, адже його джерельною базою були архівні матеріали, спогади родичів і знайомих Габріель Шанель, матеріали тогочасних періодичних видань. Автор дуже детально прописує оточення дизайнерки, її ставлення до світу і різні перипетії долі. Єдине, чого мені не вистачило, – це візуальний супровід. Габріель Шанель дійсно вражає своєю незвичайністю, рішучістю й вигадливістю. Вона хоче бути кращою і вона цього досягає.

Недоліки:
    ---
  • Юлия
    Продавець: Rozetka

Личность Коко Шанель восхищает, вдохновляет, заставляет задуматься. Каждой девушке рекомендую иметь эту книгу в своей библиотеке!

Переваги:
    Легко читается, хорошо написано.
    Недоліки:
    - - - - -
  • Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕММІПЕСС

Прийшла з порваними сторінками!

Недоліки:
    Порвані сторінки