Відгуки покупців про Мікрофон Fifine RGB Ampligame A6

Оцінка користувачів 4.68/5
  • Данил П***

Норм

Добрий день, Данило! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Працює добре. Сину подобається. Звук якісний. Великий плюс в тому, що спілкування онлайн допомогло сину самостійно вивчити розмовну англійську. Тому інвестиція окупиласЯ

Переваги:
    Якісний звук
    Недоліки:

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Данил П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь рік все добре звук класний нічого не поламалося

Переваги:
    Звук, Підсвітка, довгий шнур

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупал полтора года назад, сегодня он умер. Ни разу не падал, не бился, не обливался водой. Перестала работать функция выключения сверху, периодически просто перестает работать, слышно обрывками

Переваги:
    Хорошее звучание за свои деньги
    Недоліки:
    Проработал полтора года

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Стас И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Відмінний звук. Використовую вбудований шумодав в OBS для покращення якості, але навіть без нього мікрофон звучить чудово. Завдяки важкій п’яті та гумовому покриттю він дуже стійкий. Мінусів, навіть найменших, не помітив. Чудовий мікрофон за таку невелику ціну.

Переваги:
    Звук, ціна
    Недоліки:

Добрий день, Станіслав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Богдан Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий мікрофон. Обирав дуже довго, але все таки вибір зупинився на цьому.
    Купував з ціллю запису кращого звуку для відео на YouTube - результат мене повністю влаштував. Дуже подобається підсвічування, додає певної естетики. В загальному все на висоті)

Переваги:
    Хороший звук, гарне підсвічування, захват звуку з 1-2 метрів від мікро (можна не перейматись, коли відхилились від мікрофону - Вас буде чути).
    Недоліки:
    Не помітив

Добрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Гриша К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный микрофон за такие деньги
    Советую

Добрий день, Григорій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не високий, займає не багато місця

Переваги:
    Не фонить. Легко підплючити
    Недоліки:

Добрий день, Анна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Альона М***

Доброго вечора)
    Замовляла, разом із навушниками,мікрофон)
    Дуже крутий))
    Гарно чути співрозмовнику,прикольна кольора підсвітку,дуже зручний підставка додатково навіть не знадобилась)

Переваги:
    Якісна передача звуку,прикольна підсвітка, зручний )
    Недоліки:
    Немає )

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Дима Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Имба микрофон, лучший за данные деньги

Переваги:
    Хороший звук
    Недоліки:

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав на подарунок, не відкривав, по упаковці все гарно, більше нічого не можу сказати

Переваги:
    Можливо якісь є))
    Недоліки:
    Не знайшов

Добрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все сподобалось, проблем ніяких немає

Переваги:
    Хороший звук

• АРТЕМ Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Цей мікрофон дуже файний, все працює на урааа

Переваги:
    Прикольний дизайн, якісний матеріал, і дуже якісний звук
    Недоліки:

Добрий день, Артем ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Харошая П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Микрофон классный! Розетке спасибо за быструю доставку, и сам звук очень хороший и слышно меня четко и не тихо! Советую этот микрофон, хороший выбор за свои деньги!

Переваги:
    Хороший звук, выключение микрофона по сенсорной кнопке, легкость в сборке и подключении, красивый дизайн и не занимает много места. Быстрая доставка
    Недоліки:
    нету

Добрий день, Хороша Пташка! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Надія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мікрофон просто чудовий. Звучання супер. А який він гарний.....

Переваги:
    Звук
    Недоліки:

Добрий день, Надія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Юрий З***

...

Переваги:
    Якісни мікрофон за своїх кошти
    Недоліки:

Добрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Годный микрофон за свои деньги

Добрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

добре звучання за малу ціну

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший микрофон за эту цену. Шумы не присутствуют в звуке, все работает корректно.

Переваги:
    Не дорого
    Качественный звук
    Внешний вид

Добрий день, Антон! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Анастасія Т***

Дуже подобається! Гарно чутно

Переваги:
    Гарно чутно
    Недоліки:
    Поки що немає

Добрий день, Анастасія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Александр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Заказал сыну ему всё понравилось и друзья оценили)

• Неля П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чому ,коли я говорю в мікрофон- звук ледве чути. І це я виставила на максимум. Що з мікрофоном,що без- різниці у звукові немає. Його хтось тестує перед відправкою?

• Юрій

Перевірте в налаштуваннях звуку вінди. Я коли підключив вперше то воно на мінімумі було.

Доброго дня, Неля! Вдячні за ваше питання. Радимо перевірити налаштування в операційній системі та чи коректно відображається пристрій, якщо ви помітили несправність приладу, то для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!

• Діана Г***

В мене таке саме було, я думала що щось з мікро,але під мікрофоном є регулятор звуку,викрутіть його на максимум

• Караван А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Я не являється досвідченим користувачем різних мікрофонів, але як на мене цей досить хороший за свої гроші, хіба попфільтр яб замінивби.

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень хороший микрофон с хорошим качеством звука и запчастей которые сделаны из метала. Присутствует Поп-фильтр в комплекте, И микрофон сам занимает очень мало места. Советую покупать, топ за свои деньги

Переваги:
    Хорошее качество звука, занимает мало места, Удобная сенсорная кнопка для выключения микрофона, хорошая стабилизация микрофона. есть Поп-фильтр в комплекте.
    Недоліки:
    Нету

Добрий день, Ірина! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

дуже гарний та чистий звук, гарно блимає, працює вже півроку без проблем

Недоліки:
    нема

Добрий день, Катерина! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Борис Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Перевірив на декількох ноутбуках з різними ОС. Підключається пристрій, світиться підсвітка, але не записує. Буду повертати і другий цього бренду не візьму.

Недоліки:
    Не працює

Доброго дня, Борис! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Получил быстро и подключение заняло не более пары минут, рекомендую

Переваги:
    Качество звука, вес
    Недоліки:
    Не заметил

• Назарій М***

Топ

Переваги:
    Хороший микрофон за свои деньги
    Недоліки:
    нету

Добрий день, Назарій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням!

• Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий і чистий звук, гарна підсвітка і зручна підсатавка. За свої гроші один з найкращих мікрофонів

Переваги:
    Чудовий звук, кольора підсвітки
    Недоліки:
    Поки немає

Доброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість звучання та підсвітка мікрофона Fifine RGB Ampligame A6. Чудово, що ви отримали зручність у користуванні та бажаємо гарного досвіду з нашим товаром.

• Назар З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный микрофон за хорошую цену, звук качественный. Отлично подойдёт для записи роликов, общения и при хорошей ШИ даже для озвучки.

Переваги:
    Дизайн, удобная подставка, звук
    Недоліки:
    Нету

Доброго дня, Назар! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 та якість його звучання. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Владислав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Доброго дня, Владислав! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мікрофон хороший, легко розібралася у використанні.

Переваги:
    Звук чистий; без різних шумів на фоні; легко зібрати та підʼєднати до ПК; завжди можна вимкнути натиснувши на нього зверху
    Недоліки:
    Чомусь записує трохи тихше, ніж хотілося б. Доводиться мікрофон дуже близько ставити

Доброго дня, Анна! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 та ви отримали зручність у користуванні. Спробуйте, будь ласка, збільшити чутливість мікрофона за допомогою регулятора на його нижній частині. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Андрей З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупкой доволен , хорошая инвестиция в будущее , если хотите улучшить качество звука в стримах , видео на ютубах .

Переваги:
    Качество звука очень хорошее . Хорошая стойка которая не скользит на столе. Доступная цена . Красивый стиль.
    Недоліки:
    При сильных шумах за окном как дождь , гром - шумы слышны , при минимальных : как холодильник , шум компьютера не слышно шумов

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість звучання мікрофона Fifine RGB Ampligame A6. У випадку інтенсивних шумів поруч з мікрофона рекомендуємо зменшувати його чутливість за допомогою регулятора на його корпусі. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Ярослав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мiкрофон супер, красивий, стильний. практичний, а саме головне вiн дуже бюджетний.

Переваги:
    Просто прекрасний мiкрофон
    Недоліки:

Доброго дня, Ярослав! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 та його якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Хадир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь два місяці, нарікань немає

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за вибір нашого бренду Fifine. Ми дуже раді, що мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 відповідає вашим очікуванням та бажаємо гарного досвіду у користуванні.

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

прекрасний мікрофон. 10/10. 0 ошибок.

Переваги:
    звук, вигляд, стійкість на столі, можливість виключити мікро дотиком до верхушки мікрофона.
    Недоліки:
    смайлик погано видно, точніше майже не видно

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine RGB Ampligame A6 та його дизайн. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні