Відгуки покупців про Навушники Fifine H6P RGB Pink
- Юрій м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скажу, що повністю задоволений цими навушниками. Брав я їх майже рік тому і за цей час жодних проблем не було, хіба перший час давило у вуха, але з часом розносилися. Мікрофон тут хороший, були проблеми, що він спочатку шипів, але просто зменшив частоту в панелі керування звуком віндовс і все працює чудово, за ці гроші очікував затичку, але дуже сподобався. Звук теж файний, є пульт з еквалайзерами, тому будь-хто може вибрати еквалайзер який йому подобається найбільше.
В цілому своїх грошей вони варті- Переваги:
- файні навушники за свої кошти
- Недоліки:
- Спочатку трохи давлять на вуха. Мікрофон на маскимальних частотах може шепіти
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Богдана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товаром задоволені
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не працює мікрофон
Очікували кращого.- Недоліки:
- Не підключаються до телефону, тому що кабель юізбі не з'ємне.мікрофон не працює
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія ! Вдячні за ваше питання. Ця модель навушників призначена для використання з ПК, тому підключення до телефону через незнімний USB-кабель не передбачено. Якщо плануєте використовувати навушники саме зі смартфоном, зверніть увагу на модель Fifine H9, яка краще підходить для цього завдання. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні. З повагою, Fifine!
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я даже не знаю что мне написать про данные наушники, могу сказать только одно, они хороши за свою цену, так даже в вакууме, могу сказать что они прям вау, никакие хаторы даже близко не стояли или уж тем более клаудае, мне они все были неудобными, эти тоже по первой казались ну прям так себе, но потом стало лучше, банальная адоптация, микрофон как для встроенного просто шедевыр, меня было слышно даже под артобстрелом в скваде, а это уже показатель, из минусов только одно нашёл, ух йо майо, эта тенденция на кабель с левого наушника, кто ее придумал? Зачем? В наших кругах пк с левой стороны признак глупости, на моих прошлых one odio провод выходил с правой стороны, это было удобно, пожалуйста делайте провод с правой стороны, это просто удобнее, у меня конечно есть предположение что это так подталкивают к покупке беспроводных, но это уже конечно теории, спасибо за внимание
- Переваги:
- Отличный микрофон, персонально для меня цвет, звук, шумоизоляция, ну и цена
- Недоліки:
- Провод выходящий с левого наушника
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук, компанія Fifine постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навушники підійшли, працюють як в описі.
- Недоліки:
- Надіслали в чорному кольорі, а замовляли рожеві
Представник постачальникаДоброго дня, Галина! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що навушники Fifine H6P RGB Pink відповідають вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
З повагою, Fifine!
Представник постачальникаДоброго дня! Вдячні за допомогу у вирішенні ситуації.
- ОксанкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісні навушники
- Переваги:
- Вже тиждень користуюсь, все супер
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що якість навушників Fifine H6P повністю відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Texnik g***Продавець: Rozetka
звук норм но рипит правое ухо
- Переваги:
- звук класс
- Недоліки:
- рипит правое ухо
Представник постачальникаДоброго дня, Texnik gaming! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!