Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Навушники Fifine H9P Pink

Оцінка користувачів 4.05/5
  • Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отже, за останні місяці на моїх вухах побували наступні навушники: Edifier G2 II (1299₴), Hator Hypergang 2 USB (2399₴), Fifine H9 (1899₴), Real-El GDX-7700 (1199₴). Останніми я користувався більше трьох років.

З-поміж усіх зазначених гарнітур Fifine H9 має суб'єктивно найкраще звучання та, мабуть, найкращий мікрофон.

1. Високі частоти. Дещо завищені. Для когось це мінус, але для мене — добре. Дуже подобається чути виділений вокал у піснях та пересування людей в шутерах. Окрім того, тут в піснях я чую усілякі стуки та інші звуки, яких не було в жодних інших зазначених навушниках, це круто.

2. Позиціонування. На відміну від Hator тут немає відчуття, що все відбувається в маленькій комірці. Я доволі чітко чую де знаходиться ворог, а вокал в піснях чутно безпосередньо у голові, а не десь там попереду.

3. Баси. Доволі слабкі. Але, мені здається, це не фізичне обмеження, бо динаміки ніби здатні їх відтворювати.

4. Софт. З минулого пункту зрозуміло, що потрібен софт. Відсутність якихось китайських мусорних фірмових драйверів дає змогу без докорів совісті встановити гарний сторонній еквалайзер, наприклад FxSound.

5. Мікрофон. Гарний. У Discord чомусь іноді чутно, як голос трошки роботизується при вимові шиплячих звуків, може потім зможу підналаштувати, але трошки дивно. Ніби мікрофон також з зависокими частотами. Запис в Audacity та OBS Studio таких проблем не має. Ще варто зазначити, що я ніколи не чув мікрофон з такою малою кількістю фонового білого шуму. Шуму просто... не чутно. Взагалі. Не розумію, як це можливо за таку ціну.

6. Гучність мікрофону. Вона непогана, але її неможливо налаштувати з-під Windows. Навушники абсолютно повністю ігнорують повзунок гучності мікрофону, тому налаштування можливе виключно через комплектний пульт. Погано.

7. Пульт. Це найнезручніший пульт з-поміж усіх, які я останнім часом тримав. Кнопки натискаються лише по краях, при цьому кнопки-то величенькі, тому 70% кожної кнопки — фактично мертва зона. Знак + та - на кнопках зображений нечітко, тому без лампи я взагалі не бачу що там вирізьблено. Індикації стану мікрофону нема, а сам перемикач мікрофону хоч і зручний, але є питання до тривалості його життя.

8. Віртуальний 7.1 — мусор. У Hator цей режим мав певний сенс, бо деякі пісні краще звучали, фільми тощо. Тут взагалі жоден вид контенту не покращується від цього режиму, геть не розумію сенсу.

9. Розміри динаміків/амбушур. Менші, ніж в інших зазначених навушниках. Безпосередньо на мені вони сидять приємно, майже не давлять, все комфортно, але якщо у вас вуха великі, то проблеми, напевно, будуть.

10. Сумісність. Мій Poco M5 бачить навушники лише тоді, коли до них під'єднаний мікрофон. Тільки так.

Ну і ще трошки фактів: коробка приїхала трошки побита, а баланс звуку ніби трошки справа, а не посередині (у Hator була точно така ж проблема), не знаю чого воно так.

Добрий день, Микола! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купувала на подарунок на НР, тому досвід користування не такий великий. Відгук з розумними словами, щодо характеристик теж не напишу, бо не шарю в цьому. Тому маєте коментар від спостерігача. Сторонні звуки подавлює добре: воно оре на всю хату, ти йому з сусідньої кімнати кричи не кричи – не почує. Поки не виламаєш двері – не закриє свого рота. Використовує навушники замість колонок: коли не хоче в них сидіти, а звук чути треба – вмикає на повну гучність і все прекрасно чути навіть тоді, коли вуха просто лежать на столі. Нічого поки не стерлося, але і часу мало пройшло. Довжина кабелю дозволяє ходити в навушниках по кімнаті. Отой здоровий пульт спочатку був незручним, та потім звик до нього і більше не скаржився. Мікрофон працює добре. Ну або його чують, бо воно верещить на всю хату. Або і те, і те. На нарікань не було. У підсумку: поживемо – побачимо. Поки все супер, але треба ще час.

Переваги:
    Читайте повний коментар.
    Недоліки:
    Чому вони всі так кричать в тих навушниках...

Добрий день, Анна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Удобно сидят на голове, плотно закрывают уши, живу сам но если у вас есть жена и дети, самое то, звука из вне вы не услышите (пока по затылку не втащат) ну и подсветки нету что для меня как для ночного задрота то что нужно

Переваги:
    Топ звук, и микрофон балдежный, неделю пользуюсь кайфую
    Недоліки:
    Из-за достоинств не сплю неделю

Доброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон та ви отримуєте задоволення від користування навушниками Fifine H9 Black. Сповідаємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Дмитрий Г***

Добавка* помер на них мини джек, купил новый хотел заменить, ни одна распиновка с интернета не подошла, провода почему то между собой звонятся в КЗ, хотя везде пишут что так не должно быть, промучался 2 дня, отдал другу, он сделал дыру в кровати паяльником)))) и у него тоже не вышло, просто интереса ради кто смог заменить Джек ПОКАЖИТЕ УМОЛЯЮ, а так наушники классные... были

• Луцишин А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купували синові 2023 року на Миколайчика. Подарунок сподобався. Користується щодня (уроки онлайн, ігри). Амбушури за рік – як нові.

Переваги:
    Зручні, довгий шнур, ціна-якість=ТОП.
    Недоліки:
    За рік користування - нарікань нема (все працює, зовнішній вигляд як нові)

Добрий день, Анатолій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Чисте і насичене звучання.Непогано відтворюють баси.
    Мають м'які амбушюри, які добре прилягають до вух, не викликають дискомфорту.
    Гарний мікрофон, рожевий колір — це звісно вау. Значно кращі за попередні свен 2000-х років

Переваги:
    Мікрофон; амбушюри
    Недоліки:
    Не виявив

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Артем

круті навушники для ігори

Доброго дня, Артем! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались навушники Fifine H9W White. Бажаємо цікавих ігрових сесій та гарного досвіду у користуванні нашим товаром.

• Василь А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушники прекрасні! Гарнітура супер та виконує свої функції. Якість звуку якщо не ідеальна, то точно на вищому рівні. Зручно для роботи, що можна на кліпсі вимикати мікрофон фізично. Це кнопка "Mute" ідеальна тут. Ставив на режим 7.1, але мені він ні до чого. Скоріше, він тут і непотрібний. Передача оточуючих звуків тут дійсно вражає. Відчуття ззаду, попереду, згори чи знижу виконане супер. Мені подобається, що їх можна не тільки до USB підключити до будь-якого пристрою, а що можна від'єднати 3.5 вихід та підключити до будь-якого гнізда, або ж для контролю в мікрофон. До речі, сама якість запису голосу через гарнітуру на рівні зі стандартними мікрофонами для подкастів чи стрімінгу. Перевірив якість і це гарний бонус. Завжди можна від'єднати гарнітуру, замінивши її, раптом щось станеться з нею. Підійдуть кому завгодно: для роботи, стрімінгу, ігор, перегляду фільмів чи прослуховування музики.

Переваги:
    Гарна якість звуку
    Гарна якість мікрофону
    Зручність та комфорт
    Білий колір
    Відсутність RGB підсвіток
    Недоліки:
    Поки не знайшов

Добрий день, Василь! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Марк В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

В використанні більше року.Добрі навушники, ні шумів ні скрипів , добре зібрані.Єдине що вони не зовсім підходять для маленької голови ( не щільно прилягають) але і при цьому звук достойний.Для дорослої все добре, об'ємний звук працює добре.

Переваги:
    Об'ємний звук,мікрофон який можна вийняти якщо не використовуєте.Якісна збірка
    Недоліки:
    Не дуже підходять для маленької голови.

Добрий день, Марк! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Егор С***

Усе файно

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:

Добрий день, Єгор! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Sup e***

користуюсь 2 місяці

Переваги:
    М'які, гарний звук, зручні, красиві
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Єремій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Самі навушники чудові, звук, розмір і якість чудова! Шумоізоляція клас, але трохи фонового шуму чути то привикнути можна.

Переваги:
    Якщо довго сидіти то вуха нагріваються.
    Коробку бажано не викидувати.
    Недоліки:
    Немає такий ще перехідник тільки для телефону с регулятуром.

Доброго дня, Єремій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались навушники та якість їх звучання. Чудово, що розмір навушників підійшов для вас. Користуйтесь з легкістю та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Егор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Вчера забрал наушники, очень рад что заказал именно их, микрофон топ, звук очень даже хороший

Переваги:
    Звук, Микрофон
    Недоліки:
    Не нашел

Доброго дня, Єгор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались навушники, мікрофон та якість самого звучання. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та задоволення від користування нашим товаром.

• Егор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хорошие наушники, удобные, нигде не давят, звук качественный, микрофон просто лучший

Переваги:
    Звук, Микрофон, Длина кабеля
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Єгор! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались навушники, мікрофон та їх якість. Чудово, що довжина кабелю також відповідає вашим очікуванням. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Дмитро О***

Використовую пару днів
    За свою ціну - максимально адекватний варіант
    Звук нормальний, а мікрофон прям вразив, дуже якісний звук
    Сидять зручно

Переваги:
    Звук і мікрофон
    Недоліки:
    Поки не знайшов

Доброго дня, Дмитро! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам сподобались навушники та якість звучання мікрофона. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Первый день использования и ощущения класс

Переваги:
    Отличный звук, хороший микрофон, удобные, не болят уши за долгое использование
    Недоліки:
    Кажутся массивными на голове, но это пустяк

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам сподобались звучання та якість мікрофона у навушниках. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Ярослав
    Продавець: Rozetka. Колір: White

Чудові вуха, приємні та мягенькі

Переваги:
    Якість матеріалів
    Недоліки:
    Не помітив

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що вам зручно та в цілому сподобались навушники. Впевнені, що ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.

• Саня К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Уши не только выглядят токово, но и звучат. Рекомендую на зиму греть уши и наслаждаться)))

Переваги:
    Всё
    Недоліки:
    Никаких

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Чудово, що вам сподобались навушники та якість звучання. Користуйтесь с радістю та задоволенням.

• Cyber T***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

I have been using these headphones for a few weeks and the quality is decent, great for gaming and music, 10/10 would recommend

Переваги:
    Great Audio Quality
    Недоліки:
    none

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємного, що вам сподобалось звучання навушників та вони відповідають вашим очікуванням. Чудово, що ви задоволені та рекомендуєте наш товар. Впевненні ви отримаєте гарний досвід користування.

• Ілля Т***

чотко

Переваги:
    ну чотко
    Недоліки:
    нема бо все чотко

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Артем Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушниками, я задоволений рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Функція об'ємний звук 7.1 робе звук гіршим

• Антон М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороші якісні і зручні вуха для ігор, роботи і прослуховування музики

Переваги:
    Чудове звучання, якісний мікрофон з чистим і гарним звуком, ергономіка і якість виконання. Дуже хороші вуха, в своєму ціновому сегменті. Також великим + є зйомний мікрофон та звукова карта
    Недоліки:
    Не помітив

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Найкращі навушники у своєму ціновому сегменті, купую вдруге.
    Люди кажуть, що тут класний мікрофон, але у мене є настільний від Fifine, тому тут нічого сказати не можу, не перевіряв

Переваги:
    7.1, ціна, об'ємний звук, є варіанти з підсвіткоб та без, і навіть рожеві
    Недоліки:
    Перші навушники не пережили ДТП

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники дуже класі, мікрофон просто бомба. Зручні. Але от кнопка функції звуку "7.1" взагалі без корисна. Звук просто стає гірший та дзвінкий. Навушниками за таку ціну задоволений.

Переваги:
    Звук, мікрофон , якість
    Недоліки:
    Не виявив

• Валентин К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники за такі гроші дуже хороші
    Дефектів немає

Добрий день, Валентин! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олексій Б***

Користуюсь десь 6 міс,нарікань ніяких нема мікрофон супер

Переваги:
    Мікрофон і 7.1
    Недоліки:
    Закручений шнур невирімюєтся на роботу невпливає

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Ласкорунская Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Очень крутые наушники, с замечательным микрофоном! Уже не первый раз хвалят насколько круто и чётко звучу на созвонах. Хоть указано, что микрофон всенаправленный, но здорово отсекает лишние звуки. Сидим с мужем в метре друг от друга, и только изредка хватает его голос, если очень громко говорит.
    7.1 реально работает, в marvel rivels самое то))

Переваги:
    Лучший микрофон за свои деньги, уши не давит, 7.1 реально работает

Добрий день, Дарина! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Андрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже непогані за свої гроші, якісний звук, хороші матеріали, регулюються, гарний мікрофон, один нюанс що немає кнопки вимкнення мікро

Переваги:
    Ціна якість звук

• Артём Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Наушники хорошые, в принципе некчему придраться. Микрофон хороший качественный, насчёт звукозаписи сначало подумал что сломана так как книпоки не работали, но потом просто подсоединил наушники не в задние разъеми USB а в передний и все кнопки начали работать(видемо это как то влияет я просто не шарю). Единственный минус это звук 7.1, в играх он только мешает(в основном шутерах,дс), максимум где можно его включить это в фильмах или в играх хоррорах и всё. И ещо рекомендации для тех кто хочет купить себе эти наушники, как только вы их включите и наденете сразу сделайте меньше звук, просто у меня они стоят на 4% и уже очень громка а когда они только приехали они стояли на 30%(я думал я оглохну)

Переваги:
    До безумия громкие наушники при том учёте что у меня сточт они на 4%. Хороший качественный микрофон с хорошей инструкцией.
    Недоліки:
    Пару не критичных минусов:
    1.Когда хочешь сделать громче или тише микрофон он не показывает насколько громко или тише он сделал.
    2.Не удобно делать наушники больше или ниже.

Добрий день, Артем! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Павел П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Очень хорошие уши,правда не всегда понятно на какой высоте враг,если играть в игры.Маловато Баса в них по началу,нужно добавлять басбуст на виндовсе и майкософт соник.
    Отличный микрофон,очень хороший
    Эргономика отличная,голова и уши не устают.
    «Кожа» на ободках наушников не лопается и не отслаивается.
    Отличный выбор за свои деньги

Переваги:
    Микрофон,эргономика и выполнение
    Недоліки:
    Маловато Басса

Добрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Андрій
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

отличные наушники, в покупке ни капли не разочаровался, единственный минус это то что мало басов но наушники больше позиционируються как игровые так что заслуженые 5 звезд

Переваги:
    Хороший, чистый звук, качественные материалы
    Недоліки:
    Не снимаеться провод

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Звук дуже добрий а мікрофон за свою ціну просто супер рекомендую

Переваги:
    Звук, мікрофон
    Недоліки:

Добрий день, Влад! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Филипп
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Достойные наушники за свою цену. Сидят хорошо, не давят, а это самое главное. Звук тоже хороший

Переваги:
    Не давят, хороший звук
  • Богдан П***

Классный звук

• Левченко Н***

Наушники супер!
    Дети довольны!

Переваги:
    Звук отличный!
    Недоліки:
    Нету, всё отлично!
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink

Навушники супер, все сподобалось

Переваги:
    Звук, якість, зручність, 10/10

• Альона М***

Доброго вечора)
    Замовляла наушники, вже трішки по користувались, все супер, зручні, гарний звук,претендій нуль)

Переваги:
    Гарний звук,зручність,не дорого)
    Недоліки:
    Немає)

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!