Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мікрофон Fifine K669B

Оцінка користувачів 4.47/5
  • AI аналіз відгуків
    150 відгуків:  позитивні 75%, нейтральні 11%, негативні 14%
    Мікрофон Fifine K669B отримав в основному позитивні відгуки від користувачів за співвідношення ціни та якості, простоту у використанні і хороше звучання. Покупці відзначають якісний звук для свого сегменту, зручну регуляцію гучності та міцну конструкцію. Основні недоліки — можливі проблеми з тишею (низькою гучністю), чутливістю до сторонніх шумів та поодинокі випадки браку (особливо тихий звук, переривання роботи або фоновий шум). Більшість відгуків позитивні й підтверджують, що за свою ціну мікрофон відмінний для навчання, ігор, запису відео й повсякденного спілкування, але споживачам варто перевіряти товар відразу після отримання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Володимир П***

файно

Переваги:
    файний звук,але якщо находиться коло клавіатури або мишку це можуть чути інші
    Недоліки:
    нема

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Иван М***

Классный , весь метал приятный , не громоздкий , звук отличный

Переваги:
    Все

• Іван З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За два года пользования несколько раз падал со стола на батарею но ничего не случилось, также за все время ни разу не было проблем со звуком при использовании почти каждый день

Переваги:
    Хорошая прочность
    Быстрая настройка
    Надёжность

• Мирослава Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь цим мікрофоном вже кілька років, брала його і для роботи, і для ігор - це мій перший окремий мікрофон, тому обирала щось універсальне та за адекватні гроші.

Найбільше мені подобається чистота звуку. Голос звучить чітко, без “каші”, співрозмовники в іграх і на робочих дзвінках одразу помітили різницю після гарнітури. Для домашнього використання якість більш ніж достатня - не соромно ні на конференції вийти, ні в Discord посидіти, навіть працівник по встановленню інтернету спитав чи не стрімер я, коли побачив такий мікрофон.

В цілому для домашнього використання, ігор та роботи - дуже хороший варіант. Особливо якщо це перший мікрофон і не хочеться переплачувати. За свою вартість - відмінний вибір.

Переваги:
    Чистий і чіткий звук , просте USB-підключення, регулювання чутливості на корпусі, хороша ціна для якості
    Недоліки:
    Ловить сторонні звуки , немає кнопки mute на самому мікрофоні

• Микита Ш***

Что бы не ловило посторонние звуки, надо покупать другой тип микрофонов. Конкретно этот - конденсаторный, без встроенного шумоподавления.

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пользуюсь около недели. Микрофон куда лучше чем в наушниках. Использую исключительно для игр. Лично мне нравится что он тяжелый, жаль только подскавка - триножка. Было бы удобней на какой-то моноподставке, но я себе дополнительно взял кронштейн под микрофон. Остался доволен.Стоит своих денег *****

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Триножка

• Дима Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший микрофон за свои деньги

Переваги:
    Не дорого , хорошо слышат меня

• Дмитро К***

Корестують більше року.
    Якістю повністю задоволений

• Илья В***

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мене прекрасно чути, стоіть в метрі від мене збоку під 45%, цілитись в ньго не треба. Додаткового софта не потребують, вставили в usb і все працює. Є крутілка гучності на ньому що дуже зручно швидко замьютить повністью чи налаштувати будь яку гучність. Корпус, тринога і крутілка повністью металічні і все дуже міцне, не зламаєте. Юзав на Window 10 і 11.

Переваги:
    топчик за такі гроші, краще не знайдете.
    Недоліки:
    нема, ну можливо було б корисним якись світодіод який показую що зара мікрофон використовується якоюсь прогою.

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный микрофон. Подходит как для звукозаписи, так и для гейминга

Переваги:
    За свою цену топ
    Недоліки:
    Очень чувствительный

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Віталій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь більше року, жодного разу не виникали проблеми, за свої гроші мікрофон дуже якісний та має гарне звучання на записі

Переваги:
    Хороша якість звуку, металева конструкція, зручність і простота у використанні
    Недоліки:

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• саша к***

В мене такий покористувався 1 рік все ідеально а зараз при запісі відео чи спілкуюсь в діскорді через раз звук пропадає підскажіть

• Сергій І***

Користуюсь вже трошки більше 2 років, все супер, недоліків не найшов

Переваги:
    Хороший мікрофон
    Недоліки:
    не найшов

Добрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Ян К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

После пользования в течении года , могу сказать что за свои деньги лутче варианта не будет , звук улавливает хорошо (правда пришлось в начале поиграться с чуствительностью ) , рекомендую использывать шумодав krisp или звуковую карту вместе с микрофоном .

Переваги:
    Топ за свои деньги

Добрий день, Ян! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мікрофон сподобався, брала для запису онлайн курсу. Звук чудовий, класно, що можна регулювати гучність прямо на ньому

Переваги:
    Якісний звук, тринога
    Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день, Інна! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав мікрофон, жахливо шумить та ловить всі звуки, він чує сусідів зверху навіть краще ніж я(а я їх чую дуже рідко), якість звуку начеб то нормальна, але оцей шум ще котрий присутній навіть якщо прокрутити колесико мікрофона на мінімум це жах, тобто я прокручую на мінімум, мене вже не чути, а шум присутній… і як я тільки не намагався цю проблему вирішити, 5 годин налаштував і залучення двох спеціалістів по настройці мікрофона в системі пк не дали не жодного результату

Переваги:
    Гарний, але це єдина перевага
    Недоліки:
    Шум, який не зникає з запису,

Доброго дня, Олег! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мікрофон супер, звук чудовий, лишні шуми не записує, рекомендую всім хто хоче гарний звук

Добрий день, Надія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Нормальний мік, працює, звук в принципі непоганий, вже довго користуюсь

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За эти деньги это вполне себе неплохой микрофон. Классика, как говорится. Звук чистый

Добрий день, Валентин! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Вячеслав Б***

Отличный микрофон во всем

Добрий день, В'ячеслав ! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Миграш
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный микрофон за свои деньги
    Для моих задач, а именно простое общение и даже немного звукозапись, то, что нужно

Переваги:
    Вставил и работает

Добрий день, Миграш! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий мікрофон відповідає якості і ціні

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Немає кнопки муту мікрофону

• Богдан б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купував сину. Якістю звуку дуже задоволений.

Переваги:
    Недорого

Добрий день, Богдан! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Александр П***

• Павло В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Для запису голосу та муз. інструментів підходить.

Переваги:
    Працює відмінно при активному користуванні з 2022 року.
    Недоліки:
    Одна ніжка з самого початку трішки хитається (не критично). Немає кнопки вимкнення звуку.

Добрий день, Павло! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший мікрофон в данній ціновій категорії для повсякденного користування (робота, ігри, навчання)

Переваги:
    Хороший мікрофон, регулювання звуку, ціна
    Недоліки:
    Не вистачає кнопки увімкнення/ вимкнення на корпусі (але це вже в дорожчих версіях)

Добрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Нормальный микрофон отлично работает!

Переваги:
    регулировка звука
    Недоліки:
    иногда может не роботать

Доброго дня, Максим! Вдячні за Ваш відгук. Якщо ви виявили дефект, то для вирішення ситуації бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!

• Никита П***

Можешь подробнее описать проблему?
      Я недавно купил этот микрофон и заметил, что он иногда перестает записывать звук (шумодав был выключен). Проверял в Discord и OBS.

• оsam
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарний мікрофон: і вигляд і якість, є одне питання: при відтворенні запису (гри на інструменту) свистить, відставляли подальше від комп"ютера - все рівно... що робити?

Переваги:
    добра якість
    Недоліки:

Доброго дня! Вдячні за ваше питання. Можете спробувати понизити чутливість мікрофону, якщо ж ви помітили, що звук не зник це може бути дефектом і для вирішення ситуації, бренд Fifine надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, Fifine!

• Владислав М***

гарний мікрофон

Добрий день, Владислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

ну без настройки звука через сторонние программы нормальный, а если настроить через программы по типу Adobe Audition звук шедевральный

Переваги:
    Хороший звук прямо из коробки

Добрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Fifine!

• Дим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший микрофон, никто из моих учеников не жалуется. А как-то раз я с балкона говорил, и меня через микрофон слышали прекрасно, а это метра 4 расстояние!

Добрий день, Дим! Дякуємо за корисний відгук та вибір Fifine. Користуйтесь із задоволенням!

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

У діскорді кажуть, що звук як у IRL.

• Федір

потрібно шумодав підключити в налаштуваннях дискорду (Krisp), тому що без шумодаву мікро дуже чутливе захоплює навіть як "комар у сусідів гузицю почісує" =)

Доброго дня, Олександр! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість звучання мікрофона Fifine K669B. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

З повагою, Fifine!

Доброго дня, Федір! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за увагу до нашого бренду Fifine та сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За більше ніж півроку користування жодних значних недоліків не було знайдено

Переваги:
    Ціна, звук
    Недоліки:

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви вже тривалий період користуєтесь мікрофоном Fifine K669B. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.

• Ольга И***

Мікрофон хороший. Сподівання сина виправдав

Доброго дня, Ольга! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що мікрофон Fifine K669B сподобався та відповідає очікуванням сина. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Герасимов І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Записав дебютний подкаст. Поки все круто, дякую велике!

Переваги:
    Круто
    Недоліки:
    Поки не бачив, шо може бути проти поняття круто

Доброго дня, Ілля! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні мікрофоном Fifine K669B. Бажаємо легкості та задоволення з нашим товаром.

• Вера Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ужасный микрофон.Я разочарована!Звук как-будто во рту вата!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Звук не чистый.Не могла подключить без порта.Пришлось ещё потратиться.

Доброго дня, Віра! Дякуємо за ваш відгук. Якщо вам не підійшов мікрофон Fifine K669B, згідно з Законом України "Про захист прав споживачів" ви маєте право на повернення товару належної якості протягом 14 днів. Ми постійно працюємо над покращенням якості товару та сподіваємось надалі будемо радувати вас.

• Александр Ч***

Круто

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався мікрофон Fifine K669B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.