Топи продажів

Відгуки покупців про Порошок для миття посуду в посудомийній машині FINISH 1 кг (5900627003116)

Оцінка користувачів 3.9/5
на основі 301 відгук
  • AI аналіз відгуків
    158 відгуків:  позитивні: 53%, нейтральні: 10%, негативні: 37%
    Загалом, відгуки про порошок Finish для посудомийних машин доволі змішані. Багато користувачів відзначають його ефективність, зручність дозування та вигідну ціну, особливо під час акцій, але велика кількість скарг на появу білого нальоту, залишків порошку та зниження якості продукції в нових партіях формують критичний поляризований досвід. Частина користувачів вважає причинами проблем неправильні налаштування машинки або відсутність солі та ополіскувача, проте інші вказують, що навіть при дотриманні інструкцій порошок працює гірше, ніж раніше чи у порівнянні з конкуруючими марками. Є також скарги на невідповідність маркування, ваги, упаковки чи підозру на підробку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марина Г***
    Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Прочитав здесь много негативных отзывов, купила такой порошок. Использую с солью и ополаскивателем Финиш. Моет отлично, удаляет загрязнения и жир без проблем, никаких разводов. О покупке не пожалела ни разу. Купила ещё такой же порошок с лимоном. Так же претензий никаких.

Переваги:
    Хорошо отмывает загрязнения, не оставляет разводов, в целях экономии чередую его с таблетками Финиш.
    Недоліки:
    Я не нашла. Негативные отзывы подтолкнули к покупке)))
  • Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Отличный порошок. До этого использовал таблетки сомат, разницы вообще нет. Читаю комменты и улыбаюсь, ведь написать комментарий занимает больше времени чем прочитать инструкцию, настроить свою пмм. Перестаньте нести чушь, позвоните в свой водоканал или уточните в интернете какая жесткость воды в вашем городе и установите правильное значение в пмм обязательное использование ополаскивателя и соли. Никаких белых разводов и прочного у вас не будет.

Переваги:
    Удобство, цена/качество, возможность регулировать количество средства.
    Недоліки:
    Пока нет
      Представник бренду

Руслан, благодарим за выбор наших средств и за отзыв! Рады, что вам все понравилось!

• Карина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Чудово миє, і набагато дешевше за таблетки. З урахуванням того, що сіль і ополіскувач ми все одно додаємо, купувати таблетки немає сенсу

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Треба обережно насипати

Карино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH

• Мария
    Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Нормально все отмывает, такой же, как и все остальные . У кого на посуде налёт , возможно надо засыпать соль в посудомойку , порошок здесь вообще не при чем. Беру всегда финиш ил сомат, отмывают оба хорошо , налёт не оставляют.

Представитель поставщика

Мария, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку продукции Finish!

• Жадан И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Відмиває на 5+, жодних розводів чи нальоту, як тут пишуть, не спостерігаю, хоча купувала також по акції. Користуюся порошком для миття посуду FINISH вже давно, різниці між тим, що купувала в магазині, і тим, що на Розетці, ніякої - так само бездоганно миє. Сіль також FINISH, ополіскувач - SOMAT, так як в продажу іншого не було.

Переваги:
    Тарілки чисті, келихи блищать.
    Недоліки:
    Не знайшла, хоча я дуже прискіплива до миття посуду
  • Анфиса
    Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

На Розетке по акции самая выгодная цена. Заказали 2)) Качество на уровне, сервис Розетки тоже.

Переваги:
    Классный порошок, пользуемся не первый год. Чтобы не было разводов необходимо засыпать правильное кол-во порошка и мы всегда добавляем ополаскиватель и соль.
    Никогда не подводил.
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

При покупке посудомоечной машинки , стал выбор что использовать , порошок или таблетки , решили попробовать порошок , и не прогадали , т.к справляется на 100 % , посуда чистая , ложки и вилки хорошо отмывает , чашки вообще супер . Покупаю про запас , тк доволен фирмой .
    Хватает на долго ,

Переваги:
    Качество и цена
      Представник бренду

Сергей, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Беру не перший раз, миє чудово. Справляється з забрудненням навіть ліпше, ніж таблетки

Переваги:
    Якісно миє
    Недоліки:
    Незручне дозування, поки що шукаю оптимальну дозу порошку на одну мийку

Андрію, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда FINISH

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Перешел на данный порошок после длительного использования геля Finish. В отличии от геля, этот порошок отлично отмывает налет от чая. Также очистил металлические столовые от потемнений. И главное, не оставляет никакого запаха, в отличии от того же геля.
    Иногда не так хорошо справляется с грязными сковородками, но скорее всего стоит увеличивать дозировку.
    Всегда использую ополаскиватель и соль Finish и никакого белого налета не оставляет, как пишут тут в комментариях

Переваги:
    Отмывает налет от чая, не оставляет запахов
    Недоліки:

Спасибо за отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!

• Світлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Замечательный порошок! Сравнить могу с Сомат. Посудомойка уже лет 13 Отлично справляется со своей задачей. Нужно не экономить и соль с ополаскивателем обязательно брать. 2=1 вообще радует мой кошелек

Переваги:
    Хорошо моет посуду
    Недоліки:

Спасибо, что выбираете Finish!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Порошок стирает не хуже дорогих таблеток. Важно выставить уровень соли в посудомоечной и все отлично без белых пятен

Переваги:
    Цена
    Недоліки:

Спасибо, что выбираете нашу продукцию!

• Даниил П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Отличное средство, постоянно покупаю его.
    Налёта белого нет. Думаю, что белый налёт - это результат неправильной регулировки жёсткости воды в посудомойке.
    Средство рекомендую.

Переваги:
    Хорошо моет.
    Недоліки:

Даниил, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!

• Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

При балансе и достаточном количестве ополаскивателя и соли в машине - качество мытья хорошее. Если остаётся налёт - значит либо соль, либо ополаскиватель на исходе и скоро надо добавлять. Некоторые виды загрязнений отмываются в принципе плохо. Например налёт на ложке или крышке кастрюли от пены, снимаемой с бульона при варке мяса. Чай, жир отмывает хорошо. Разное стекло (бокалы ,стаканы и т.д.) чистые и прозрачные. Запаха нет. Расход небольшой.

Переваги:
    Нормально моет посуду. Цена демократическая.
    Недоліки:
    Не обнаружено.
      Представитель поставщика

Елена, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!

• Мария
    Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Все отмывает , никаких разводов !

Представитель поставщика

Мария, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку продукции Finish!

• Татьяна T***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Хороший порошок. К белому налёту не имеет отношения. Когда у меня появился на посуде белый налет- поменяла в настройках машины уровень жесткости воды и все стало ок.

• Гаврилова Т***

Жесткость воды стоит на максимуме. С другими моющими такого нет. С этим порошком есть.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Не знаю что кому не нравиться но с использованием ополаскивателя моет без пятен и не хуже дорогих таблеток

Переваги:
    Цена качество мойки
      Представитель поставщика

Александр, спасибо за ваш отзыв и высокую оценку!

• Євген А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Відмінно відмиває жирні та засохлі забруднення, головне правильно налаштувати жорсткість води і кількість ополіскувача, згідно інструкції до посудомийної машини, оскільки, на відміну від таблеток 3в1, в даному порошку немає ні ополіскувача, ні пом'якшувача для води. Посуд скрипить під пальцями і сяє від чистоти. В Рівному дуже жорстка вода (5,8 ммоль/л), тому для продовження, так би мовити, життя іонообмінної смоли в посудомийці, було вирішено користуватись порошком досить рідко і перейти на таблетки 3в1, оскільки при використанні їх, можна зменшити жорсткість води в налаштуваннях посудомийки з 7 (максимального значення, доступного в моїй посудомийці Siemens) до 3.

Не звертайте увагу на коментарі про "білий наліт що не змивається" чи "дістаю мокрий посуд", такі люди просто не читають інструкцію до своєї машини і поняття не мають про налаштування жорсткості води і кількості ополіскувача. Також не звертайте увагу на "порошок залишає подряпини на склі", оскільки подряпини виникають в першу чергу від неправильного завантаження посудомийної машини. Не можна допускати контакту посуду один з одним і, як не дивно, також необхідно правильно виставити жорсткість води. Достовірну інформацію про жорсткість води у вашому місті можна дізнатись на сайті водоканалу.

Саме через таких горекоментаторів може складатися хибне враження про якість мийних засобів. Я особисто з цим і зіткнувся коли обирав засоби для своєї першої посудомойки.

Переваги:
    Відмінно відмиває усі види забруднень, можна досувати в залежності від міри забруднення і кількості посуду, економно.
    Недоліки:
    Необхідно переналаштовувати посудомийку при переході з таблеток на даний порошок (чого, зазвичай, майже ніхто не робить).
      Представник бренду

Євгене, дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам подобається наша продукція!

• Михайло Ш***

На довго вистачає

Михайле, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Сергій Ч***

Миє

Сергію, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Інна І***

Миє бездоганно

Переваги:
    Економне використання.
    Недоліки:

Інно, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Любомир В***

Добре миє.

Любомире, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда FINISH

• Лариса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Чудовий засіб, гарно відмиває посуд та коштує відносно не дорого. Завжди купляю, коли є акціі, роблю запас на майбутнє

Переваги:
    Гарна якість, економний
    Недоліки:

Ларисо, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Класичний порошок для посудомийки, гарне співвідношення ціна-якість

Олександре, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда FINISH

• Татьяна Л***

Завжди такий покупаю. Ціна-якість

Тетяно, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда FINISH

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

более десяти лет пользуюсь только этим средством

Переваги:
    хорошо моет при небольшом количестве порошка

Тетяно, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH

• Назар К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Вполне нормально моет. Естественно с солью и ополаскивателем.
    Для тех у кого разводы остаются: читайте инструкцию к своей посудомойке. А в частности как переключать режимы мойки из таблеток 3в1 в обычный режим. Если посудомойка у вас в режиме таблеток: ополаскиватель при мойке НЕ добавляется, а добавлении соли минимизируется. Учите матчасть.

Переваги:
    Цена за банку не большая по сравнению с таблетками
    Недоліки:
    Мойка таблетками получается дешевле

Назаре, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда FINISH

• Анатолий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Тестував на звичайному посуді та кастрюлі з гарним шаром вікового жиру.
    Все відмило.

Переваги:
    Гарно миє
    Недоліки:
    За таку ціну немає

Анатолію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH

• Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Як завжди, гарно відмиває посуд

• Медведева А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Хороший порошок, разводов не оставляет.

Переваги:
    Хорошо очищает , приятный запах
  • Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

Посуду отмывает хорошо. Попробовав несколько вариантов остановились на этом.

Переваги:
    Отличное соотношение цена-качество.
    Недоліки:
    Не выявлено.

Андрей, спасибо за отзыв! Очень рады, что вам нравится наша продукция!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Регулируйте правильно соль опаласкиватель с учётом жёсткости воды. 15 грамм порошка на еко программа все отмывает отлично. Машина горенье

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:

Благодарим Вас за отзыв и высокую оценку продукции Finish!

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Завжди користуюсь цим порошком. Добе миє. Вдало купив по акції - два по ціні одного.

Переваги:
    Якісно миє
      Представник бренду

Олександре, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!

• Пшенишная И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Отличный порошок! Отмывает все загрязнения. Бокалы блестят. Рекомендую и буду брать еще

Переваги:
    Бокалы блестят и без разводов
      Представник бренду

Ирина, спасибо, что выбираете нашу продукцию! Приятного использования!

• Артем Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2.5 кг

бажано, щоб доступна ціна була не лише під час акцій

Переваги:
    купив на пробу, сподіваюсь що все буде ок
    Недоліки:
    поки не виявлені
      Представник бренду

Артеме, дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам подобається наша продукція!

• Ирина К***

Спасибо!

Представник бренду

Ирина, спасибо за ваш отзыв! Пользуйтесь с удовольствием!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг

Користуюся постійно цим засобом. Одночасно застосовую сіль цієї ж марки, інколи використовую ополіскувач. Купувала як в Розетці, так і в інших магазинах. Жодного разу не було ніяких захисних пломб. Нарікань на миття посуду немає. Посуд миє гарно. Необхідно навчитися правильно вибирати кількість порошку для миття. Особливо порадувала акційна ціна і промокод.

Переваги:
    Чистий посуд
      Представник бренду

Дякуємо за вибір продукції Finish!