Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Ризькі шпроти в олії Fish Line 240 г (4750162301106)

Оцінка користувачів 4.59/5
на основі 101 відгук
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 240

Гарні шпроти

• Марія П***

Смачні. Рекомендую.

• Татьяна С***

Смачнi

Недоліки:
    нема
  • Ростислав Б***

Шпроты вкусняшка!

Переваги:
    Качество. Цена.
    Недоліки:
    Нет.
  • Наталія Г***

Це пародія на Fishe Line . Кілька сірого кольору , що розвалюється

Переваги:
    Свіжа дата
    Недоліки:
    Не смачні , розвалюються
  • Сливка Н***

Шпроти смачні ., багато всередині цілі ..рекомендую

Переваги:
    Смачні .,зі смаком неперевершеним рекомендую
  • Алексей К***

Ок

• Євген К***

Таких неякісних шпротів не зустрічав.

Недоліки:
    Даже неякісні сухі несмачні
  • Олег Т***

Неважні.

• Анатолій С***

Дуже добрий товар, рекомендую.

• Туровец Е***

Смердять старим риб'ячим жиром, зіпсували нам усі новорічні страви. А улюблене масло в яке ми любимо макати хлібчик, просто довелося вилити.
    Дуже дуже шкода...

Переваги:
    Недоліки:
    Старі
  • Наталія Б***

Вдруге замовляю по дві баночки шпротів у цього продавця.
    Перший раз було все супер, гарні, смачні, великі рибки. Насолода

Другий раз ось відкрила вчора баночку, а вони як прогіркли. Олія має темніший колір і смак шпротів інший. Цю викинули, друга баночка нормальна.

По термінам придатності все добре.
    Банка була ціла, без ушкоджень.

Дуже шкода, ніколи с таким не стикалась.

• Оксана Л***

Шпроти дуже смачні,рибка ціла,в міру підкопчена.

• Лилия Б***

Хорошая консерва. Рыбка одна в одну. Вкусные шпроты

Переваги:
    Вкусные
  • Марина

Хорошие консервы, кто любит шпроты

Переваги:
    Вкусные, целенькие рыбки копчёные
    Недоліки:
    Подешевле бы
  • Андрій

Плотно заповнена баночка шпротами, які гарно підкопчені та мають добрий смак. Не розвалюються, коли береш виделкою. Не протерміновані та доставлено на точку видачі у встановлені терміни. Рекомендую.

Переваги:
    Смачні,тверденьки, банка плотно заповнена. Краще, чим шпроти деяких польських виробників.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Наталія Б***

Шикарні шпроти. Смачні, гарненькі і крупні рибки

• Мария Ш***

покупаите много они бесподобные,

Переваги:
    ооооочень вкусные
  • Ирина К***

Отличные шпроты.И по вкусу и по виду.Не перекопченые.Все в меру.

Недоліки:
    Нет.
  • Эльвира А***

Смачна консерва гарного качества

• Володимир О***

Купую вже кілька разів. Товар чудовий! Але ж, як кажуть, на смак та колір... Тому може кому і не сподобається, але ж латиська якість відома ще з часів "совка" і з тих часів тримається на рівні. П.С. Знаю це з власного досвіду...

Переваги:
    дуже гарний товар
  • Алексеенко Н***

Хорошие вкусные шпроты

Переваги:
    Крупные и целые.
    Недоліки:
    Нет.
  • Артём С***

Вкусные шпроты.

Переваги:
    Хорошее качество консервы.
    Недоліки:
    Не найдено.
  • АВВА

Дуже смачні,рекомендую

Переваги:
    Смачні
  • Станислав Е***

Вполне устраивает за такую цену.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Вроде нет
  • Олена Т***

Гарна консерва, повністю влаштувала

• Людмила М***

Виглядають симпатично. Але ще не пробували.Дуиаю,все буде смачно,Латвія поганого не робить.

• Андрій А***

Смачні

• Юрий С***

Дуже смачні,рекомендую

• Микола К***

Дуже смачні

• Вадим

Шпроти дуже смачні. Супер!

• Олександр Ш***

Отлично

• Дмитро

Шпроти просто чудовi. 10 балiв. Буду замовляти ще. Так як пишу за декiлька годин до Нового Року, готували вiдомi новорiчнi бутрики. Минулого року купували в "мережi магазинiв" iншого виробника, горчило i був жах. Саме цi - топ. Розетцi i постачальнику велике Дякую!

Переваги:
    Дуже смачнi. Шпротини одна в одну, не розлазяться
  • Вадим Ч***

Даже сподобалось

• Вікторія Б***

Надіюсь смачні))

Переваги:
    Недоліки:
    Не знаю
    • Дмитро

Якщо Ви не куштували, чому 4 зiрки? Шпроти просто шикарнi

• Дмитрий