- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сам інстумент гарний.
- Переваги:
- Не вдалося визначити.
- Недоліки:
- Прийшов з побитою ручкою.
- Глинка О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прочитав відгуки,за що дяка покупцям,зразу заказала видаляча бур"янів з ручкою.Вже випробувала.Дійсно,з пиреєм справляється добре завдяки конструкції довгого леза,в руці тримати зручно."Розетка"доставила швидко.Дякую.
- Переваги:
- Зроблено з міцного матеріалу,виконує своє призначення.
- Недоліки:
- Фарбування леза не дуже якісне,фарба почала потроху злазити вже після першого випробування.Якщо зроблено з якісної сталі,то може не треба було і фарбувати?Ціна для пенсіонерів-дачників-зависока.
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удалитель сорняков должен использоваться с ручкой, т.е. отдельно нужно купить еще саму рукоятку (например, такую: посилання). К качеству претензий нет.
#мояраспаковка- Переваги:
- Хорошее качество, надежный
- Недоліки:
- К цене удалителя сорняков надо прибавлять еще стоимость ручки
- Юля К***Продавець: Rozetka
Придбала собі цей видаляч бур’янів , задоволена якістю на всі 100. Гарно справляється з самими агресивними бур’янами такі як берізка,завдяки цьому чудо помічнику ,я з легкістю видаляю бур’ян. Дуже сподобалось ,що можна облаштувати довгою ручкою завдяки цьому немає нагрузки при роботі на спину .якістний матеріал та довжина 32,8см оптимальна. рекомендую!
- Переваги:
- Якість та ефективність,зручність
- Ярослав Р***Продавець: Rozetka
Випробуваний. Дійсно, дуже зручно: мінімум зусиль, а результат відмінний! Мiцний! Рекомендую!
- Переваги:
- Ефективність!
- Роксолана Л***Продавець: Rozetka
Зацікавив мене цей інструмент. Ніколи такого скоріше не бачила. Придбала бо завжди виривала бур’яни нігтями. Поділюсь враженнями від цього інструменту. Мені сподобався. Малий зручний і легкий. Але робота робиться з ним довше.