- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Брав в якості резервного зарядного пристрою влітку 2024. З того часу використовував не більше 20 разів. На сьогодні вже не працює.
- Переваги:
- Може одночасно заряджати 2 пристрої
- Недоліки:
- Витримав не більше 20 зарядок
- Представник бренду
Добрий день, на жаль, будь-яка електроніка має свій ресурс та процент браку, і хоча ми ретельно стежимо за якістю, іноді трапляються такі винятки. Нам прикро, що ви зіткнулися з цією проблемою, але гарантія на пристрій 12 місяців вже минула.
- Герман А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Сломалась в первый же день. Крайне не рекомендую.
- Представник бренду
Добрий день, зверніться будь-ласка в сервісний відділ Розетка
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Зарядка Type C. Предусмотрена одновременная зарядка двух устройств
- Переваги:
- 2 разьема для зарядки. Кабель type C.
- Недоліки:
- Может немного дороговато но работает исправно.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Подключил на два кабеля - все работает отлично
- Валентина В***Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Заказывала на телефон не подошла зарядка к телефону( Блок хороший можно другой провод поставить что подходит к телефону.Дороговато получилось цена за один блок, так как не подошел провод
- Переваги:
- Качество
- Олег
Что мешает вернуть?
- Валентина В***
Я могла би вернуть через почту,это надо еще платить за пересылки,это мне зарядка дорого обойдётся!Мы оставили блок не плохой заряжает бистро хорошо!
- Лариса С***Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Купила себе это сетевое зарядное устройство Florence 2USB 2A + Type-C Cable Black. Покупкой довольна! Заряжает быстро, удобное в использовании, прочное и надежное. Благодаря компактному размеру оно идеально подходит для использования как в домашних условиях, так и на работе либо во время путешествий. Имеет 2 порта, что позволяет заряжать 2 гаджета одновременно. По цене доступное! СОВЕТУЮ к покупке!
- Переваги:
- Имеет 2 порта, быстро заряжает, удобное в использовании, отличная цена.