Відгуки покупців про Комплект Зарядний пристрій Foxconn зі швидкою зарядкою 35W USB-C + Кабель USB-C - Lightning 1 м White для Apple iPhone (37432b)
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Не заряджає, йде заряд на 1-2 % і відключається
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Мало того что 10 дней ждал на получение так еще и товар не соответствует описанию и заявленным характеристикам, тут нет быстрой зарядки и близко, розетка нагло врет в описании и все равно продает, по хорошему в суд подать за такое но конечно розетка и рассчитывает на то что за такой копеечный товар никто не будет ничего выяснять, по сути купили подделку по 50 грн за штуку и продают за 300 грн, хорошо устроились.
- Переваги:
- Недоліки:
- товар не соответствует описанию
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
( в ній немає зараз ніякого сенсу ) коли існують швидкі зарядки і продається вона як швидка, хоч заряджає повільно . Хотілось повернути, але не хочеться втрачати на таке час _ незадоволений роботою даного продавця ( написали неправду )
- Переваги:
- нема швидкої зарядки
- Недоліки:
- заряджає як звичайна
- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Швидка зарядка тут зовсім не працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Дуже повільно заряджається
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Кабель в комплекте тайп с - тайп с, вместо лайтнинг - тайп с. Зарядка грязная, будто ею пользовались. Видимо кто-то сделал возврат а розетка не проверяя выслала не ту комплектацию с левым кабелем и то что должно быть уже с уценкой.
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Поки працює супер.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Заміряв сінусоіду, доволі непогана як за таку ціну - гірша ніж у орігінала, але норм: телефон не спортить.
- Переваги:
- якісний, недорогий
- Недоліки:
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Маю багато блоків - цей взяв на дачу. Не гріється, якість норм, але заряджає айфон 16 та мото едж 50 повільно - аля 18-20Ват і перепробував різні кабелі включаючи 100Ват, але сторонні меньш потужні та дешевші блоки заряджають швидше при тому вони помітно гріються як і має бути, а цей чомусь ледь теплий, що вказує на не повну потужність при роботі. Маю ще й не використані оригінальні кабелі та блоки і все відповідає заявленому, але саме цей блок заряджає повільно, а ще маю самс А56, хонор 200 і те саме... Пробував айфон 14 про, але теж заряджається повільно агалогічно оригінальному 20Ват блоку.
- Переваги:
- Якісний, дешевий.
- Недоліки:
- Заряджає повільно
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Пропрацювала 5 днів і перестала заряджати, повернул назад. Маркування що це Foxconn немає. Дешевий Китай, ноунейм.
- Недоліки:
- Дешевий Китай, ноунейм.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Ціна адекватна, працює без накрікань
- Переваги:
- Недорогий
- АретмВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Чудовий комплект
Прийшов швидко і так само швидко заряджає - Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Не знайшов жодного маркування що це Foxconn, не підтримує швидку зарядку з 15% до 80 заряджався 70 хвилин, блок зарядного пристрою при зарядці дуже гріється.
- Переваги:
- Недоліки:
- Це не Foxconn, дуже гріється, немає швидкої зарядки
- Андрій С***
Дивно але - моя моторола едж 40 заряджається швидко при тому що холодна й блок просто теплий, а от з айфон 16 блок і телефон гарячі! Попробував інші блоки та кабелі і ситуація аналогічна. У дитини айфон 15, а у жінки хонор 200 - теж така ситуація. У знайомого піксель 8 то він взагалі чомушь швидко не заряджається від жодного блоку... Не використовував оригінальну 68Ват від мото бо боявся деградації акумів, але все ж перейшов на нього - він значно холодніший при використанні, телефони з ним навіть коли гріються то не більше ніж з такими от блоками для епл. Додам - я був шокований тим що еплівський комплектний кабель повільний у всі сенсах тож вже нічому не дивуюсь! Але, з андроїд пристроями цей блок від фокскон працює досить не погано, а от з еплом певно проблема в самих еплах, бо спробувавши розпіарений магсейф я думав мої епли поплавляться:))
- Євген М***
От і я повівся. Нема там 35 ватт.... Та і 20 нема)
- ОлесьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Реальні 35 вт, дякую
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Підіймає до 50% за 25 хвилин
- Переваги:
- швидка зарядка
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Кабель підтримує , переставляв кабель в оригінальний блок живлення , все ок. І навпаки ставив оригінальний кабель в цей блок - виявив, що він не підтримує щвидку зарядку
- Переваги:
- Хороша ціна
- Недоліки:
- Блок не підтримує швидку зарядку
Доброго дня!
Нам дуже шкода за причинені незручності
Зверніться до сервісного центру для вирішення питання - Андрій С***
Оригінальний кабель від мого 16-го айфону не підтримує швидку зарядку і передачу даних! Вірніше підтримує до 20Ват хоча тел не оригінальним кабелем може споживати 27-29Ват! Не перший раз стикаюсь з тим що оригінальні кабелі з поганими характеристиками - на пікселях і айфонах це типо взагалі норма! Крім того за допомогою кабелю з індикатором потужності виявив, що айфон любить блоки з функцією PPS - з такими блоками айфон працює завжди в режимі швидкої зарядки, а без такої функції то повільна то швидка тобто поведінка не зрозуміла і супроводжується сильним нагрівом блоку при тому що меньш потужні зарядки з PPS заряджають тел швидше з меншим нагрівом.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Брав таку лайтнінг, нарікань нема -- ця зарядка аналогічно відмінна. Дякую!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Дефектів зовнішніх не виявлено, в розетці тримається чітко
Зарядка дійсно якісна і тому рекомендую- Переваги:
- Недоліки:
- нема
- Мария Г***Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Повернула товар. Простояла 10 хв біля розетки…. Даже на 1 відсоток не зарядилася
- Михайло К***Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Не підтримує швидку зарядку. Купував саме для цього, тому змушений був повернути.
- Недоліки:
- Не відповідає опису
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. У деяких моделях швидка зарядка може залежати від сумісності кабелю, адаптера живлення або пристрою. Якщо у вас виникли труднощі з використанням, будь ласка, зверніться до нашої підтримки — ми із задоволенням допоможемо розібратися або запропонуємо рішення. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Отлично
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
Отлично
- Переваги:
- Быстро заряжает
- Продавець KayDzen
- Макаренко О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Все чудово
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ольга! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Відповідає характеристикам
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Анна! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Не рекомендую, зарядка працює а от кабель ні
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що зарядний пристрій не виправдав очікувань. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Марина Є***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Це шахрайство!
Зарядка зовсім не швидка, хоча це заявлено в описі товару.
ЦЕ ДЛЯ ДІЯЧОГО ВІЙСЬКОВОГО ПОКУПКА
Це не жарти!
1-була думка що не працює через кабель, але навіть з фірмовим кабелем швидкого режиму немає.
2-на фото видно де ця зарядка і немає індикатора; де наша фірмова зарядка підключена і є зелений індикатор.
ТОВАР НА ПОВЕРНЕННЯ
ПРОШУ ЗВ'ЯЗАТИСЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ЩОДО ПОВЕРНЕННЯ ТОВАРУ, АЛЕ НЕ ЗА МІЙ КОШТ ПЕРЕСИЛКИ.
Бо будуть скарги до поліції і служби захисту прав споживачів.- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Зарядка не швидка, на війну Я таку не пошлю захисникам.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Марина! Розуміємо Ваше занепокоєння, особливо з огляду на призначення покупки. Швидкість заряджання залежить не лише від зарядного пристрою, а й від параметрів самого пристрою, протоколу швидкої зарядки та кабелю. Водночас, якщо заявлений режим не активується навіть із фірмовим кабелем, товар необхідно перевірити.
- Микола А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Швидко відправили, відповідає характеристикам
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Микола! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Товар після замовлення отримала десь через 5 днів на відділ розетки, трішки довше, ніж очікувала. Мені було не терміново, тому я почекала без проблем. Рекомендую магазин
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Анна! Щиро дякуємо за відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Бистро заряджає телефон та навушники
- Переваги:
- Дуже швидко доставили
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Світлана! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
- Недоліки:
- Не є швидкісною
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Роман! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що зарядний пристрій не виправдав очікувань. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Фігня повна , не купляйте
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Будемо вдячні, якщо напишете, що саме Вас не влаштувало в товарі — перевіримо ситуацію та запропонуємо оптимальне рішення.
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зарядка не є швидкою зарядкою. Сильно гріється сам блочок . Не відповідає заявленим характеристикам . Гроші на вітер
- Переваги:
- Не знайшла жодної
- Недоліки:
- Суцільний недолік
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Леся! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що зарядний пристрій не виправдав очікувань. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Гордій Ч***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Хорошо работает,видно что оригинальная зарядка
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не самая быстрая,но минут за 30-40 зарядит
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Гордій! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Телефон заряжается пов1льно
- Переваги:
- Немае
- Недоліки:
- Не швидка зарядка
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Лариса! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Зарядка не быстрая, самая обычная.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ольга! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Наталя А***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Працює добре , нарікань не маю , рекомендую
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Наталя! Дуже приємно отримати Ваш відгук та рекомендації. Завжди Вам раді!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все працює. Гарний кабель
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!