Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Упаковка рідкого мило Fruttino Strawberry 460 мл х 2 шт (2000998942588)

Код:  498711994
Оцінка користувачів 0/5
  • Елена С***
    Продавець: Rozetka

Рідке мило Fruttino Stawberry, від ТМ"Chisto"-це дійсно чудовий продукт.Хто собі його придбає,той буде дуже задоволений,бо інакше і не може бути.Навіть тільки коли відкриваєш мило,то відразу відчувається яркий та насичений аромат,таке враження,що це не мило,а свіжа запашна полуниця і навіть виникає бажання спробувати на смак,але це неможливо зробити,бо це все ж- таки мило,але дуже приємний аромат.Я вже спробувала на собі і можу сказати,що це дійсно гарне рідке мило,бо воно легко спізнюється і зовсім не пересушує руки,таким милом користуватися -саме задоволення.А колір такий яскравий,що здається,що у баночках дійсно знаходиться спіла полуниця.Я дуже задоволена цим рідким милом і можу сміло рекомендувати його всім,без винятку:і дорослим,і малечі,бо після миття рук залишається кожа м'якою і гладенькою

Переваги:
    Гарна упаковка,зручний дизайн дозатора, яскравий колір,насичений аромат,легко спінюється,не пересушує кожу рук,приємне відчуття після використання,після миття рук.
  • Емілія І***
    Продавець: Rozetka

Перше, що мене вразило при знайомстві з цим милом - це неймовірний колір та аромат. Ти відразу переносишся в літній вайб, легкість та безтурботність. Дозатор зручний. Ручки не пересушує, відчувається як наче ручки обернули в м'який шовк,це дуже важливо для жінки. Легко піниться, але при цьому консистенція така, що вистачить надовго, отож дуже Рекомендую цей продукт та бренд. Не вагайтеся- придбайте без роздумів!

Переваги:
    Легкий літній аромат, неймовірний колір, зручний дозатор, не пересушує шкіру рук
    Недоліки:
    Не виявила
  • Світлана Г***
    Продавець: Rozetka

Велика банка що вистачить точно надовго

Переваги:
    Це мило має достатньо переваг і зручний дозатор і гарно піниться а запах просто неймовірний
    Недоліки:
    Недоліків немає
  • Царук С***
    Продавець: Rozetka

Рідке мило з неймовірним ароматом. З зручним дозатором! Має кремову текстуру, гарно піниться, руки після нього м'які та ніжні, приємний запах залишається надовго!!! Це з першого використання!!! Рекомендую!!!

Переваги:
    Неймовірний аромат. Зручний дозатор. Гарно піниться. Кремова текстура, після чого руки м'які та ніжні.
    Недоліки:
    Немає.
  • Вікторія Б***
    Продавець: Rozetka

Хочу залишити класну рекомендацію саме цього рідкого мила,густої консистенції, неймовірного аромату,та супер м'якості.
    Саме те,що потрібно вашим рученятам! Рекомендую!!!