Відгуки покупців про Упаковка соку Galicia Яблучний прямого віджиму неосвітлений 0.3 л х 12 пляшок (4820209560060)
- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Все супер
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Дуже класний смачний сік і що дуже важливо без додавання цукру та всіляких добавок. Він не освітлений із наявністю м'якоті, наче домашній) Дуже класна скляна бутилка, яку можна потім ще використовувати для своїх потреб. Оптимальний об'єм для дитини, бо всі соки для дітей завжди по 200 мл і цього зазвичай замало. На Rozetka найкраща ціна на цей сік і швидка доставка.
- Переваги:
- Натуральний склад, скляна тара
- АндрійкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Найсмачніший яблучний сік, який я коли-небудь куштував
- Переваги:
- Сік мрії
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Замовляю ще, бо дітям сподобався сік. Мені запахло «бабусиним» домашнім соком з яблук, тим, яким він має бути. Смачний і натуральний. Сподобалось пакування в окремі пляшечки, бо можна взяти з собою.
- Переваги:
- Смак яблук
- Горбаченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Все ок
- Сергій М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Брешуть в описі. Показує по фільтру "без цукру" хоча правильніше було б "без доданого цукру" - величезна різниця
- Виктория М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Купую всі соки Galicia, часто в різних упаковках. Кожна зручна для певних обставин. На мій погляд, соки в скляних пляшках смачніші, ніж в паперових упаковках. Можливо це тому, що бачиш колір соку та це позитивно впливає і на його смак. Маленькі пляшки зручно брати з собою, їх можна використовувати повторно. Люблю ці соки за натуральний склад та відсутність цукру.
- Переваги:
- Скляна пляшка краще зберігає смак.
- Любовь Х***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Вкусненький сочок в удобной бутылочке. Бутылочка стеклянная, хорошо сохраняет свойства продукта даже под действием прямых солнечных лучей. Сок приятного желтого цвета и немного мутноватый, если бутылочку взболтнуть. Этого говорит о его натуральности и свежеотжатости. Имеет аромат фруктов, которые, такое впечатление, что только что сорвали с дерева. По вкусу сок в большей степени сладкий и немного с кислинкой. Открывается бутылочка легко, пьется сок приятно и всегда хочется еще открыть одну бутылочку, так рука и тянется. В упаковке бутылочек много, хватает на всю семью на дня два-три.
- Переваги:
- Натуральный, освежает, свежеотжатый
- Недоліки:
- Не заметила
- Дмитро П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Освежающий, тонизирующий сок на все сто процентов отжатый из яблок, а не восстановленный из концетрата. Хорошо то, чтоив него не добавляют сахар с водичкой, как это любят делать в большинстве других соков в кавычках. Здесь нет ароматизатора, но есть антиоксидант... Удобная упаковка позволяет брать сок с собой в дорогу или давать детям в школу. В стекле всё лучше сохраняется и меньше портится. Сам вкус сока сладкий и с небольшой кислинкой - в жару такой пить очень приятно.
- Переваги:
- Без сахара, в стеклянной бутылке, прямой отжим
- Недоліки:
- Есть антиоксидант