Відгуки покупців про Мікрофон GamePro SM1604 (4820216971316)
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний
Дуже зручний та класний але ішов довго
- Переваги:
- Дуже зручний
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сам по себе микрофон хороший, но при этом у меня была такая проблема что микрофон конфликтовал с микрофоном на веб-камере и в качестве побочного эффекта на микрофоне был белый шум постоянно поэтому мне пришлось заставить компьютер перестать видеть веб-камеру в качестве микрофона, так же микрофон нельзя зацепить вверх тормашками, иначе выпадет(пришлось ухитриться зацепить его на столе), ну и в качестве небольшого минуса, могу сказать что напрягает то что у устройства нет своего ПО, и нудно использовать сторонние программы для корректировки звука, но это мелочь.
- Переваги:
- уже брльшн полугода исправно работает
- Недоліки:
- может конфликтовать с остальными микрофонами, крепления не такие надежные как хотелось бы
Представник постачальникаДобрий день,Олександра! Дякуємо за корисний відгук. Ми завжди працюємо над вдосконаленням наших товарів та врахуємо ваш відгук. Також бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Якщо у вас ще виникнуть питання щодо товару, зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!
- Назарій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мікрофон просто жахливий, в плані звуку.
По зібрці, якості досить хороша. Басу взагалі немає, звук сухий дуже, тихенький, треба викручувати 20 Db аби було чути якось краще, але тоді появляються шуми. В OBS пробував налаштувати (через плагіни) так як старий мікрофон (за 350 грн), результату ніякого, звук жах. Пробував вже через відео всякі з гайдами, де по суті звук хороший ставав, басистий, результат нульовий. Можливо брак чи що, незнаю.- Переваги:
- Якість збірки, ціна/комплект.
- Недоліки:
- Звук. Жахливий.
- Александра
Вероятно у вас конфликтовал микрофон с другими звукозаписывающими устройствами, к примеру веб-камерой
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук та звернення. Бренд GamePro надає гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру GamePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні,наші менеджери з любовʼю у найкоротші терміни вирішать всі ваші питання. З повагою, GamePro!
- Платон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все работает, звук неплохой. Лёгок в использовании. Пришлось настроить в системе звук и все прекрасно. Но я не нашёл тестов в интернете на этот микрофон поэтому брал в слепую и товаром доволен.
- Переваги:
- Цена, Качество.
- Недоліки:
- Ну он охватывает весь задний план чего бы конечно не хотелось. Но затую цену товар рекомендую.
- Линдюк О***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чесно мікрофон не дуже, його звук ніби з мікрофона за 300 грн.Я не розумію чому але якість звуку дуже погана,незнаю можливо його потрібно якось налаштовувати але якість звуку просто бажає кращого.Також коли проводжу стріми ця якість звуку стає ще гірша
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!
- Стародубцев Р***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не рекомендую витрачати свій власний час. Приїхав до мене швидко, упакований добре. Проте, якість не за ці гроші. Буду повертати назад.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість мікрофону гривень за 100. Налаштувати неможливо