Відгуки покупців про Шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу для ослабленого волосся, схильного до випадіння 400 мл (3600541775855)
- AI аналіз відгуків66 відгуків: позитивний: 87%, нейтральний: 8%, негативний: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Краще утворює піну ніж дешеві аналоги. Мені, здається, що розхід такий самий як літрової кропиви, яка не так гарно і пахне.
Стосовно "укріплення волосся" - не дуже віриться, але ж потрібний якийсь маркетинговий хід.
Представник постачальникаПавел, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Бажаємо Вам гарного дня!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Приємний запах, волосся м'яке
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Представник брендуНадія, вітаємо. Дякуємо Вам за таку високу оцінку нашого шампуню Garnier Fructis Ріст на повну силу для ослабленого волосся, схильного до випадання! Користуйтеся тільки із задоволенням! Бажаємо Вам всього найкращого!
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Волосся після миття шовковисте, зволожене, після використання шампуню приблизно 4-5 разів волосся стало менше випадати. Рекомендую - чудовий шампунь!
- Переваги:
- Якість, приємний запах, ціна
- Недоліки:
Представник брендуЛілія, вітаємо! Дякуємо за Ваш чудовий відгук про шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу для ослабленого волосся, схильного до випадання та рекомендацію. Ми раді чути, що цей шампунь став справжньою знахідкою для Вашого волосся. Приємно знати, що він ефективно зволожує Ваше волосся, зменшує випадіння і робить його шовковистим. Ще приємніше, що аромат шампуню додав Вам позитивних вражень. Бажаємо Вам гарного дня і подальших позитивних результатів від використання наших продуктів!
- А Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
З цієї серії мій улюблений шампунь і кондиціонер. Взагалі шампунь я міняю, але бальзам ні.
- Переваги:
- Запах
- Недоліки:
- Немає.
Чомусь на флаконі із шампунем не було дати виготовлення...але це не зіпсувало якість.
Сподіваюсь))
Представник постачальникаА Б, вітаємо. Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що Вам все сподобалось і Ви ділитесь цими враженнями. Термін придатності зашифрований у батч-коді, який вказаний на товарі. Перевірити батч-код можна на спеціалізованих сайтах - косметичних калькуляторах. Бажаємо вдалого настрою!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Аромат дуже і дуже приємний, який залишається на волоссі.
Представник брендуІрина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що аромат шампуню Garnier Fructis Ріст на повну силу є для Вас таким приємним і довготривалим. Цей шампунь розроблений, щоб зміцнювати волосся та надавати йому об’єм, тому ми раді, що він Вам сподобався. Сподіваємось, що він і надалі допомагатиме Вам досягати бажаних результатів!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Гарний шампунь
Представник брендуЛюдмила, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що шампунь Garnier Fructis Curls Method виправдав Ваші очікування. Раді, що Вам сподобалася його текстура, аромат і якість догляду за кучерявим волоссям. Нехай Ваше волосся буде здоровим і зволоженим!
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Мені сподобався
Представник брендуДобрий день, Василь. Ми вдячні Вам за коментар. Щасливі, що шампунь Garnier Fructis Ріст на повну Силу для ослабленого волосся, схильного до випадання Вам сподобався. Нехай продукт приносить Вам радість. Бажаємо Вам чарівності!
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Шампунь класна саму не пробувала а разом з бальзамом ополіскувачем дуже класна, мені підійшла я задоволена, дуже гарне волосся, дякую продавцю
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
Представник брендуГалина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук про шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу. Дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені його ефектом у поєднанні з бальзамом-ополіскувачем. Раді, що засіб підійшов Вам і допоміг зробити волосся доглянутим та красивим. Нехай Ваше волосся завжди виглядає здоровим і сильним!
- Алена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дуже гарний шампунь,дякую службі,доставили вчасно.Дуже задоволена результатом
- Переваги:
- Ціна=якість
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаАлена, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу для ослабленого волосся, схильного до випадання виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- Кульга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
В компксі з бальзамом супер.
Представник постачальникаВиктория, раді вітати. Вдячні Вам за коментар. Дійсно, комплексний підхід забезпечує найкращий результат, бо зволоження має величезну роль у здоров'ї волосся. Бажаємо Вам чарівності!
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дуже гарний, підходить всім у родині. Беру постійно.
Представник постачальникаОксана, вітаємо! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви залишились задоволені нашим шампунем Garnier Fructis Ріст на повну силу для ослабленого волосся, схильного до випадання та він підходить для всієї родини! Бажаємо приємного дня!
- Шураева Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Беру постійно.
Представник постачальникаЕлена, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання шампуню Garnier Fructis Ріст на повну силу для ослабленого волосся, схильного до випадання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Обожнюю аромати гарнієр фруктіс)))
- Переваги:
- Гарно милиться, малий розхід на одне миття, гарно пахне))
- Недоліки:
- Інфляція і девальвація гривні(((
Представник постачальникаПавел, вітаємо. Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Ви задоволені результатом та ароматами наших засобів серії Garnier Fructis. Чекаємо Вас за покупками знову. Бажаємо приємного дня!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Користуюсь фарбою для волосся з цієї серії протягом багатьох років, вирішила спробувати шампунь, сподобався, рекомендую
- Переваги:
- Хороший шампунь
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаЕлена, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар, за Вашу рекомендацію. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю продукту. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Шампунь відправили швидко. Посилка упакована без дефектів. Рекомендую
- Переваги:
- Швидка відправка
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаЮлия, раді вітати. Вдячні Вам за відгук та рекомендацію. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!
- ЮліяПродавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Купила всю серію, шампунь, бальзам та Комплексний засіб для ослабленого волосся. Дуже хороший набір за невеликі гроші. Рекомендую.
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
Представник постачальникаЮлія, добрий день. Дякуємо за рекомендацію. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені засобами. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо чудового настрою!
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дуже подобається!
- Переваги:
- Чудовий ефект!
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Наталья! Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Бажаємо приємного використання!
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Швидко доставили . Вчора замовила , сьогодні отримала . Дякую Розетці !
- Переваги:
- Шампунь сподобався , пахне яблуком .
- Недоліки:
- Не помітила .
Представник постачальникаЕлена, добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні емоції після використання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
дуже гарний
- Переваги:
- для дочки підходить тільки він
- Недоліки:
- не замітила
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що продукт підійшов та Ви ділитеся враженнями після його використання.
- Тетяна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Якість чудова. Я задоволена. А ціна просто дивна.
- Переваги:
- Вже після першого застосування є відчутнийрещультат.
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Пахне дуже приємно: яблучком. Дуже гарно піниться,тому багато головне не налити) Волосся не масніє швидко. Пишу як володарка тонкого волосся)) Використовую разом з кондиціонером, то приємне на дотик і не втрачений об'єм.
- Переваги:
- Запах, гарно піниться
- Недоліки:
- Деякі складники
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за зворотний зв'язок, за довіру до бренду Garnier. Ми раді, що засоби по догляду за волоссям "Ріст на повну силу" підійшли Вам. Безпека та ефективність наших продуктів для споживачів є одним із наших пріоритетних завдань. Через це інгредієнти, що входять до складу засобів для волосся, використовуються тільки в допустимих нормах.
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Замовив 4 пляшки, гарна якість за гарні гроші (брав за знижкою)
- Надія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
- Анна М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Делает все, что нужно. Волосы действительно стали более крепкими и блестящими.
- Переваги:
- полностью себа оправдал
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Гарно запакований. Шампунь з приємним запахом, гарно піниться
- Переваги:
- Запах, ціна
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Пенится-смывается. Ничего так.
- Переваги:
- Цена, запах приятный.
- Недоліки:
- Не нашел
Представник брендуДмитрий, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно чути, що шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу сподобався Вам своїм приємним ароматом, гарним піненням та відчуттям чистоти. Раді, що Ви відзначили і його вигідну ціну. Бажаємо, щоб Ваш догляд завжди приносив лише задоволення та помітний результат!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Спасибо вам большое, шампунь классная! И обслуживание очень хорошее!
Представник постачальникаНаталья, раді вітати. Вдячні Вам за такий позитивний відгук про наш шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу для ослабленого волосся, схильного до випадання. Ми цінуємо те що Ви з нами, довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам вдалого дня та всього найкращого!
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Хороший шампунь
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мій улюблений шампунь, гарно піниться
- ольга ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Спасибо Запах приятный. Волосам подходит. пенится . промывает хорошо. Надеюсь все что заявлено будет работать.
- Переваги:
- запах качество цена
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
недорогий і якісний
- Альвина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Отличный шампунь. Только его и покупаю
- Переваги:
- приятный запах
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Хорошо намыливаеься
- Переваги:
- Таким классным никогда не пользовался.
- Недоліки:
Представник брендуСергей, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш емоційний та приємний відгук про шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу! Нам неймовірно приємно, що цей засіб став найкращим у Вашому досвіді, чудово намилюється та повністю задовольнив без жодних недоліків. Наша формула з рослинним протеїном та екстрактом яблука створена саме для того, щоб ефективно зміцнювати ослаблене волосся від коренів та захищати його від ламкості. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися силою своїх локонів та чудовим настроєм!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Сподобався
Представник брендуЕлена, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук про шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу! Нам неймовірно приємно, що цей засіб Вам сподобався. Його формула, збагачена рослинним протеїном та екстрактом яблука, створена спеціально для того, щоб зміцнювати ослаблене волосся від коренів до кінчиків і зменшувати його випадіння через ламкість. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися силою, здоров'ям своїх локонів та чудовим настроєм!
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мені дуже сподобалася ця шампунь
- Переваги:
- Буду ще брати
- Недоліки:
- -----
Представник брендуВікторія, добридень! Дякуємо Вам за відгук і довіру до Garnier! Нам дуже приємно, що шампунь Garnier Fructis Ріст на повну силу Вам сподобався і Ви плануєте користуватися ним надалі. Формула з активними компонентами створена для зміцнення ослабленого волосся, допомагає зменшити ламкість та підтримує волосся по всій довжині, роблячи його більш міцним і доглянутим. Бажаємо, щоб результат і надалі Вас тішив, а волосся було сильним та здоровим після кожного миття!