Відгуки покупців про Антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий 50 мл (3600542309943)
- AI аналіз відгуків62 відгуки: 78% позитивних, 14% нейтральних, 8% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже приємний запах.Гарна якість!
- Переваги:
- Довго тримає аромат.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуОлена, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір роликового антиперспіранту Garnier Mineral Магній Ультрасухість. Нам неймовірно приємно знати, що Ви повністю задоволені якістю засобу та його стійким, дуже приємним ароматом, а потужна формула з абсорбуючим магнієм надійно дарує Вам відчуття сухості, свіжості та комфорту без жодних недоліків! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар чудовий
Представник брендуВалентина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Вам сподобався антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість. Раді, що він ефективно виконує свої функції та дарує відчуття комфорту та свіжості протягом усього дня. Ваш позитивний досвід надихає нас! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошый продукт
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
Представник брендуОлена, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість відповідає Вашим очікуванням за якістю. Ми завжди прагнемо, щоб наші продукти забезпечували надійний захист і комфорт протягом дня. Бажаємо Вам чудового дня!
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший дезодорант.
Представник брендуМарина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Раді чути, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Вам сподобався та забезпечує комфорт протягом дня. Бажаємо Вам відчувати свіжість та комфорт щодня!
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не дуже ефективно
Представник брендуДобридень, Аліно! Дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своїм враженням про антиперспірант Garnier Mineral "Магній Ультрасухість". Нам дуже прикро дізнатися, що продукт не виявився достатньо ефективним для Вас. Ми розуміємо, як важливо мати надійний захист протягом усього дня. Щоб забезпечити Вам максимальний захист, радимо звернути увагу на інший антиперспірант з нашої лінійки — Garnier Mineral "Активний Контроль +". Його формула розроблена для тривалого та інтенсивного захисту від поту та запаху, що може стати ідеальним рішенням для Вас. Ще раз дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам знайти продукт, який відповідатиме всім Вашим очікуванням!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався
Представник брендуСвітлана, раді вітати! Дякуємо за Вашу позитивну оцінку! Щасливі чути, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Вам сподобався. Сподіваємось, він і надалі буде надійним помічником! Гарного дня і чудового настрою!
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Слабо виконує свої функції.
- Недоліки:
Представник брендуМикола, доброго дня! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам прикро, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість повною мірою не виправдав Ваші сподівання. Компанія на вибір споживачеві випускає кілька лінійок та форматів дезодорантів-антиперспірантів різних дій. Рекомендуємо спробувати наносити антиперспірант у вечірній час, після прийняття душу та на суху ( не вологу) шкіру пахв. Вночі пахвова область не потіє, він добре вбереться. Вранці ж можна прийняти душ і змити надлишки, що залишилися на поверхні шкіри. Працюватиме дезодорант краще, а шкіра зможе дихати. Сподіваємось, наша інформація допоможе і результат Вас порадує. Бажаємо гарних результатів!
- Лозова С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спдобався
Представник брендуСвітлана, вітаємо. Ми щиро вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші приємні емоції після використання продукту, що Ви поділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непоганий дезодорант, користуюся ним і іншими цієї серії постійно.
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталія, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук, що обираєте наші продукти. Ми раді, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість РоликовийАнтиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий Вам до вподоби, як і інші наші антиперспіранти. Бажаємо краси та гарного дня!
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Реально діючий і запах дуже приємний
Представник постачальникаАнна, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання антиперспіранту. Раді, що Вам сподобалась його дія та аромат. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приятный арромат, долго держиться.
- Переваги:
- Приятный арромат, долго держиться.
- Недоліки:
Представник постачальникаТатьяна, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший дезодорант
Представник постачальникаОлександр, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
Представник постачальникаДобрий день, Надежда. Ми вдячні Вам за оцінку. Користуйтеся тільки із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший антиперспирант, для каждодневного использования!
Представник постачальникаМария, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий для мене!
- Переваги:
- Діє
Представник постачальникаІнна, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
доставка швидка, гарно пахне, тримає гарний захист
Представник постачальникаДобрий день, Ольга. Дякуємо Вам за коментар. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту, нам дуже приємно, що Вам все сподобалось. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Гайшинская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замечательный антиперспирант, действительно выполняет свое назначение - поддерживать сухость кожи. Не липнет, что для меня важно. Запах деликатный, ненавязчивый. Однозначно рекомендую. Спасибо производителю и Розетке!
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Алла. Ми вдячні за Ваш відгук. Дуже приємно, що Ви отримали такі приємні враження від використання Антиперспіранту Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!
- Гриценко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово
Представник постачальникаЛіліана, раді вітати. Дуже вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо Ваші враження та емоції після використання антиперспіранту Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Янина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подобається. Беру вже не вперший раз.
- Переваги:
- Гарно захищає від поту. Немає відчуття липкості. Приемний не різкий аромат.
- Недоліки:
- невеликй обєм
Представник постачальникаЯнина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання Антиперспіранту Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё отлично!Аромат приятный.Защита от пота отличная.
- Переваги:
- Аромат приятный.Защита от пота отличная.
- Недоліки:
Представник постачальникаСергей, раді вітати. Вдячні за Ваш коментар, що ділитесь емоціями після використання. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нажаль, після недовгого користування з'явилася алергія/на місті використання після появи поту з'являються пухирі.
- Переваги:
- Для мене немає
- Недоліки:
- Має алергени.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже шкода, що антиперспірант не виправдав Ваших очікувань і Ви спостерігали подібну реакцію на Вашій шкірі. Всі засоби бренду Garnier перевірені під дерматологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашої шкіри на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити.
Ми бажаємо розібратися по якій причині так сталося, для урегулювання питання, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", якій належить бренд Garnier, по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту, якщо є довідка від лікаря, також прикріпіть. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня!
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Понравился,приятный запах, действительно долгое время держит сухость.
- Переваги:
- Работает.
- Недоліки:
- Не увидела.
Представник постачальникаВиктория, раді вітати. Щиро вдячні Вам за коментар. Ми цінуємо Ваші враження після використання антиперспіранту Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий. Нехай цей продукт доставляє Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший антиперспірант, кращий за попередні лінійки
Не масний
Швидко сохне
Представник постачальникаНаталія, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дезодорант гарний запаху поту немає має легкий аромат мені подобається
- Переваги:
- Гарний дезодорант подразнення шкіри не викликає
- Недоліки:
- Треба почекати поки впитается
Представник постачальникаИнна, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми дуже раді, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Бажаєм Вам всього найкращого!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пахне приємно
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
Представник постачальникаОльга, вітаємо. Вдячні за Ваш відгук. Щиро раді, що продукт залишив приємні враження. Нехай він дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взагалі то непоганий дейзік, блокує запах поту десь на години 3-4 ( особисто у мене)
- Переваги:
- Працює 3-4 години, ціна по акції
- Недоліки:
- Залишає білі плями(
Представник постачальникаДоброго дня, Евгений. Дякуємо за зворотний зв'язок, що ділитеся враженнями після використання продукту. Щоб антиперспірант не залишав слідів на одязі, рекомендуємо його наносити після душу на сухі пахви, якщо поспішаєте, то просушити добре пахви серветкою або феном і тільки потім наносити дезодорант(2-3 рази провести шариком по шкірі); дати можливість зафіксуватись антиперспіранту і потім одягатись. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший дезодорант
- Переваги:
- Приятный запах
- Недоліки:
- Не нашла
Представник постачальникаОксана, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що антиперспірант Garnier Mineral магній ультрасухість роликовий Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Алена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самый лучший дезодорант
Представник постачальникаАлена, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, антиперспірант Garnier Mineral Магній Ультрасухість Роликовий став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Валерия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На удивление понравился, лучше адидаса
Представник постачальникаВалерия, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми щасливі, що антиперспірант виправдав Ваші очікування та подарував позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Вера П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рік користуюсь такими дезіками, справляються на 100 відс.
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Вера. Щиро вдячні за Ваш відгук. . Ми цінуємо те, що Ви з нами та довіру до бренду - Garnier. Бажаємо Вам вдалого дня!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легкий ненав‘язливий аромат. Функцію антиперспіранта виконує на відмінно
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
Представник постачальникаІрино, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання продукту. Ми раді, що антиперспірант Mineral "Магний" виправдав Ваші сподівання та Ви задоволені результатом.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нареканий нет. Со своей задачей справляется. Запах не навязчивый.
Представник постачальникаДоброго дня, Екатерина! Дякуємо за коментар, що ділитеся враженнями після використання продукту. Ми раді, що продукт виправдав Ваші очікування та підійшов Вам.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляю не вперше, мені ідеально підходить.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино! Спасибі, що зупинили свій вибір на продукті бренду Garnier.
Ми раді , що дезодорант Вам підійшов.
- Георгий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не домоміг зовсім, розумію що все це індивідуально, але щоб взагалі не було ефекту - дивно.
- Переваги:
- приємний аромат, який досить швидко зникає.
- Недоліки:
- мені зовсім не допоміг, навіть з ним гірше ніж зі звичайними дезодорантами. Проблема гіпергідрозу, цей антиперспіант зовсім не зменшив потовидалення, мені здалося що навпаки, поту було ще більше.
Представник постачальникаДоброго дня, Георгій! Дякуємо за Ваш відгук. Тип шкіри та інтенсивність потовиділення у кожної людини різні, тому підбирати дезодоранти слід з урахуванням типу шкіри та ступеня її чутливості, інтенсивності потовиділення, виразності індивідуального запаху. Компанія на вибір споживачеві випускає кілька лінійок та форматів дезодорантів-антиперспірантів. У бренда Garnier, є окрема лінійка для чоловіків Garnier Men та два формати дезодорантів-антиперспірантів - спрей і кульковий. Зверніть увагу, на кульковий антиперспірант Garnier Men Mineral "Активний контроль +"(3600542226646). Делікатна формула сприяє оптимальній регуляції потовиділення. Антиперспірант забезпечує надійний захист екстремальних ситуаціях і за будь-якої погоди. Має деревно-цитрусовий аромат. Наноситься дезодорант на чисту, добре висушену шкіру (не вологу).
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный дезодорант,с ним сухо и комфортно
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємний ненав’язливий запах
- Переваги:
- Запах, ціна
- Недоліки:
- Довгувато сохне. Але то шариковий ️
Представник постачальникаТетяна, вітаємо. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам чудового дня!