- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Доставка в пунт выдачи на следующий день. Корм имеет нормальный запах. Взял мешок на пробу. В ценовой политике и по запаху сопоставим с такими брендами, как "Пан Пёс" и "Friskies". Гранулы красного цвета с красителем (в горячей воде последняя совсем немного окрасилась, как когда варишь не самые дорогие сосиски), надеюсь пищевым. На фото сравнил с кормом "Пан Пёс"- по запаху, как и написал выше, всё в порядке. По твердости тоже одинаковы, спокойно ломаются пальцами (мелкий шпиц без проблем разгрызает). При набухании в воде увеличивается на ~20%. Просто есть корм в виде дисков,- тот на ~50% разбухает в воде(как и в желудке наверное) и имеет неприятный запах.
Покупал немецкой овчарке. Только что покормил. Всё съел. Но я ему любой сухой корм разбавляю слабым куриным бульоном, он сухомятку не ест, да и зимой на улице воду не оставить,- лёд он не грызёт)).
У товарища тоже немецкая овчарка, так та есть сухой корм только "Клуб 4 лапы", и в сухомятку. Никакой другой она не ест.
Если не добавлю со временем отзыв- значит корм хороший и у собаки нет аллергии и прочего, хотя с кормами в начале отзыва было всё норм, и аппетит, и шерсть и настроение.
Так что если ваш питомец не любит никакой сухой корм, заморочьтесь немного, сварите ему бульона. И тудой насыпьте эконом корма.- Переваги:
- Цена, запах, цвет и размер гранул, в меру гигроскопичен, калорийный.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- Serhii
Чоловіче, твій відгук неймовірний! Дякую за пропозицію курячого бульйону, та знімаю шляпу за розмір на лінійці.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм отличный, собака кушает с удовольствием
!!! - Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Не смотря на то что очень дешёвый корм, отлично подошёл и наконец то исчезла аллергия
- Переваги:
- Цена, не вызывает аллергию у немца
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки едят, коты кстати тоже.
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Товар получил. Все целое. Срок годности в порядке.Спасибо продавцу!
- Переваги:
- Пока не знаю.Пишу как есть. Брать для своих собак,больше не буду.
- Недоліки:
- Троим корм не зашёл. Есть отказываются,или едят по немгогу и без аппетита. Начинал давать его по чуть чуть,мешая с кормом который они ели. Но ни в какую
- Євгеній Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Дуже рятує під час масонабору!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Впервые взяла, перед тем как купить, ознакомилась со всеми ингридиентами и отзывами.
Мой лабрадор ,хаски и митис очень оценили , кушают на урааааа!!!!!- Недоліки:
- Елена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 500 г
супер
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Так швидко Розетка ще ніколи не доставляла . Корм нашому стаффу "зайшов" настільки, що гарчить на котів, коли вони просто проходять повз, хоча раніше дозволяв їм їсти зі своєї миски. Дивно, як для такої ціни.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм, собака ест с удовольствием.
- ЛеонидВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять із задоволенням. Як додаткова підкормка, саме те що треба. Як основне, слабуватий склад.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
очень хороший корм, мой ротвейлер ест с удовольствием, покупайте!
- Переваги:
- не дорогой
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 500 г
Моя балованная Гера с удовольствием кушает. Спасибо за хорошее качество за очень хорошую цену!
- Переваги:
- Стоимость умиляет, в Розетке дешевле чем где бы то ни было
- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Гарний корм, собака їсть із задоволенням.
- Євген Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Чудовий корм пес їсть з задоволенням
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Шикарний корм! Щиро дякую за вічливе обслуговування!
- Переваги:
- Вага 3 кг!
- Недоліки:
- Ольга Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Песик в захваті
- Софія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Мій пес досить вибагливий до кормів. Пробувала і німецькі, і італійські і польські. Більш-менш їв польський. Але ось цей їв і пес і два кота відбирало) дякую)))
- Недоліки:
- Оксана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм хорошо
- Ганна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Замовляли вдруге, собакам сподобався)
- Ганна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їли із задоволенням!
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Гарний бюджетний корм. Всі песики їдять із задоволенням.
- Переваги:
- Ціна, песики щадоволені
- Sergey O***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм тваринам сподобався
- Переваги:
- Гарний корм
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Собаці сподобалось дуже
- Евгения Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Спочатку купувала продукцію цього виробника для цуценти, і зараз купую але вже для дорослого собачки
- Переваги:
- Якість, ціна, доставка
- Недоліки:
- Ищенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Дякую за швидку доставку!
Гарний корм за доступну ціну,собака любить.- Переваги:
- Супер
- Мария О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм за такі гроші супер! Собака і коти їдять з задоволенням, навіть не треба нічим поливати для аромату!
- Переваги:
- Ціна!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший.Пес кушає із задоволенням.
- Ярослав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Все чудово
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Купила перший раз. Дві собаки їдять із задоволенням. Буду ще купляти
- людмила г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Спасибо заказываю не первый раз.Все супер
- Переваги:
- Быстрая доставка .Корм отличный
- Алла Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Моей собачке подошёл прекрасно.Уплетает только так.
- Переваги:
- Качество за адекватную цену.
- Недоліки:
- Нет.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Животные сити и довольны :)
- Переваги:
- Цена - качество.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки кушают с удовольствием!!!
- Александра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Вперше купила три тижні тому. В мене собака трохи вередлива щодо корму. Але цього разу все їсть із задоволенням.
- Переваги:
- Смачний. Адекватна ціна
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг
Регулярно беру для безпородної собаки трохи більше середнього розміру, вона задоволена, їсть з апетитом.
- Переваги:
- смачно пахне