- АлінаВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 35 мл
Поступово покращує стан зубів, приємна на смак
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Швидка доставка, все гуд. В принципі за 35 мл ціна нормальна, думаю тюбика вистачить надовго, тому оправдано
- Переваги:
- Норм, за результат поки не можу сказати, подивимось
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Мені подобається цей крем, ми користуємося ним постійно.
- Переваги:
- Запах, консистенція
- Лілія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Замовила mi paste,прийшов просто тус мус
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Тільки почала використовувати, запах і смак приємні.
- Мила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Хороший крем при чувствительности зубов к сладкому и холодному
- Переваги:
- Убирает чувствительность зубов
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Хорошо укрепляет зубы
- Переваги:
- Качество
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Позбулася гіперчутливості зубної емалі. Рекомендую
- Переваги:
- Чудовий смак
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
#моєрозпакування
Крем подобається. Користуємось всією сім'єю) - Віктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
#моєрозпакування
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
У ребенка пролечили 8 зубов во сне (мы очень склонны к кариесу и он плохо чистит зубы). После этого стоматолог посоветовал или Тус мус, или эту пасту. Купила сразу (знаю эту фирму - всё лучшее и то, чем пользуются сами стоматологи), да еще и скидочка.
Довольны: ребенок сам с удовольствием чистит зубы, зная, что после этого намажем "дыньку". Кариеса нет.
Себе тоже использую) После этой пасты такое ощущение, что зубами орехи можно колоть.
Рекомендую!- Переваги:
- Качественная, вкусная, прекрасно пользоваться при чувствительности и после стоматолога
- Недоліки:
- Маловат тюбик, но эффект выше цены
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Ромагает при чувствительности зубов . Мажу после еды и наночь
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Прописал стоматолог закладывать в капу на ночь на длительное время.
Общую чувствительность зубов убирает. Но там где открылись пришейки зубов и нет эмали, чувствительность остается и паста эмаль там не создаст. Также и там, где есть трещины в эмали или в зубах - более месяца использования не убрало там чувствительность. Не заметила какого-либо воздействия на десны.
Когда-то прописывали малому, потому что зубы были "пятнистые" - помогло.
Зубной камень не разъедает, если кому это важно знать. На счет кариеса - без понятия.- Переваги:
- Для общей терапии подойдет - работает
- Недоліки:
- При более сложных случаях работает слабо. Для такого эффекта стоит дороговато
- MaYaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Користуюсь за порадою свого стоматолога кожні три місяці. Маю чутливі зуби. Цей гель єдине, що допомагає зміцнити емаль, робить зуби білішими.
- Переваги:
- Зміцнює емаль
- Дима Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Купил товар по рекомендации стоматолога , поэтому уверен в положительном результате в итоге пользования
- Переваги:
- хорошая цена, быстрая доставка, оригинальный товар
- Недоліки:
- не нашел
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Стоматолог порекомендовала купить.
Цена ниже чем на других сайтах
Срок до 2022 года
Вчера заказала, сегодня забрала
Как всегда хороший сервис - Озтюрк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Порекомендовал стоматолог для ребёнка
Довольны- Переваги:
- Отличная зубная паста
- Игорь В***
Эта паста для взрослых
- tanyaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Стоматолог порадив купити Тусс Мусс для зміцнення емалі, купую другий раз, все влаштовує, єдине це ціна зависока, термін придатності рік, до березня 2019 року!
- Переваги:
- Зручний, економний
- Недоліки:
- ціна
- иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Хорошая паста. действительно помогает.
- Переваги:
- После 2 раза чуствительность зубов пропала)
- иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
хорошая паста
- Недоліки:
- дороговато но того стоит
- Суховещенко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Эффект виден сразу.
- Переваги:
- профессиональная паста
- Денис П***
Роскажіть будь ласка що дає цей крем?
- Представитель компании-импортера
Добрий день, шановний Денисе!
GC MI PASTE PLUS – це крем для ремінералізації (зміцнення) зубів. Містить активні іони кальцію, фосфату та фториду, які легко та надійно зв’язуються з тканинами зубів.
Це дозволяє:
- суттєво протидіяти розвитку карієсу або навіть запобігати його появі;
- відновлювати натуральний блиск та білизну емалі;
- ефективно боротися з чутливістю тканин зуба, особливо на кислу, солодку, гарячу або холодну їжу.
Використовувати 3-4 рази на тиждень, наносити на зуби на 3-5 хв.
Бажано використовувати в віці від 6 років, а для наймолодших ми рекомендуємо аналогічний крем, але без фтору - GC TOOTH MOUSSE - Представитель компании-импортера
Уточнення стосовно: "Бажано використовувати в віці від 6 років, а для наймолодших ми рекомендуємо аналогічний крем, але без фтору - GC TOOTH MOUSSE."
Мається на увазі, що близький за призначенням продукт GC TOOTH MOUSSE не має вікових обмежень. GC MI PASTE PLUS містить фтор (900 ppm), тому його не можна використовувати дітям віком до 6 років. Водночас наявність фтору в GC MI PASTE PLUS робить його ефективнішим для дорослих та дітей від 6 років.
- ІгорПродавець: Rozetka. Об'єм: 35 мл
Питання до представника компаніїї-імпортера: підкажіть, будь ласка, дорослому з пробломою гіпер-чутливих зубів для зниження чутливості краще використовувати Paste або Mousse? Ніяк не можу розібратися.
- Представитель компании-импортера
Шановний Ігоре!
Для дорослого пацієнта однозначно більш корисним буде використання GC MI Paste Plus, оскільки цей препарат містить фторид натрію (концентрація - 900 ppm), який дозволяє утворити на поверхні тканин зуба, окрім гідроксиапатиту, ще й фторапатит, що сприяє ефективній боротьбі з чутливістю.
Для маленьких пацієнтів (до 12 років) вміст фториду натрію може виявитися шкідливим (регуляне вживання великого об'єму фторидів в ранньому віці може призвести до появи та розвитку флюорозу). Тому для них показаний GC Tooth Mousse, який не містить фториду натрію та утворює на поверхні зубів лише гідроксиапатит.