Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про УМБ Gembird 10000 mAh Black (PB10-02)

Оцінка користувачів 3.88/5

Купувала ще у 2022 році.
    Працює і далі. Гарна якість

• Віктор З***
    Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Нормальная банка, покупал для автономной работы компрессора в аквариуме. Покупаю только по оплате при получении, открыл проверил, заряжает и заряжается, визуально целая и неповрежденная. Единственное нет кабеля type c, только micro usb. Пока полет нормальный, время покажет…

Переваги:
    Цена (покупал по хорошей скидке), мои задачи выполняет
    Недоліки:
    Пока не выявил
  • Антон
    Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Батарея так себе, ничего особенного. Имел в пользовании две штуки. На первой через год неинтенсивной эксплуатации вылетел контроллер (перестала брать заряд), вторая на второй год вздулась.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Качество батарей
  • Регіна С***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Зарядка не підходить і зламаний вхід .
    Через відсутність акту при отриманні про подряпини біля входу це мої проблеми . Будьте обережні, таких випадків тут багато . Але я читала що без проблем обмінюють виявилось ні!!!!!

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Зламаний, не підходяща зарядка
  • Николай З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Нормальний павербанк. Купував щоб носити в бананці. Повного заряду вистачило для підзарядки Samsung A34 десь на половину. Шкода, що роз'єм тайп-С працює лише в одну сторону, на зарядку павербанку.

Переваги:
    Дешевий. Маленький. Легенький.
    Недоліки:
    Немає швидкої зарядки.

• Олексій М***

Навіщо заряджати телефон від type-c, якщо павербанк видає максимум 12w, навіть якби можна було заряджати телефон кабелем type-c - type-c, то швидкість зарядки не змінилась би. А за таку ціну і так піде.

• Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Чесні 5000мА*год. Led стрічка яка споживає 5В та 1А світить на ньому 3,5 години. Просто 5А*год це ємність для 3,6В літій-іонного акумулятора, на 5В буде 3,5А*годин.

Переваги:
    Маленький, легенький
    Недоліки:
    Для його ціни немає.
  • Черныш Р***

Тёща довольна

• Алексей А***

Если теща довольна, то точно надо брать.

• вадим

Компактний, швидко зарядив телефон з батареєю 5000m/A

Переваги:
    Недорогий і дуже потрібний на сьогоднішній день power bank.
  • Тетяна Г***

Для кошачьего фонтанчика пойдет. Если не отключать, дня на 3 хватит

Щиро вдячні за Вашу довіру!

Завжди раді новим варіантам використання нашої продукції)

• Алексей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Внезапно увидел объем 5000 банку и решил купить, чтобы была банка сугубо под роутер (у провайдера автономный интернет). При покупке проверил на заряд/разряд, устройство было заряжено с завода. С роутером подружился без проблем (5v на 5v питание). Иногда надо нажимать на кнопку питания сбоку банки, чтобы она начала работать, но в случае с роутером это не понадобилось. В инструкции об этом ничего нет, только картинки общие.

Переваги:
    Цена, количество разъемов, объем
    Недоліки:
    Пока нет
  • Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Відмінний товар! Реальні показники перевіршують заявлені. Особлива подяка Розетці - так чітко працювати у військовій час!

• Александр

Реальная емкость 10К? а кпд примерно какой?

• Егор Д***

Хороший павер:)
    Якщо будуть муніси,допишу пізніше

Переваги:
    Невеликий
    Недоліки:
    Поки не виявлені

• Артем Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

На раз зарядить телефон хватает. А больше от него и не надо.

• Басюк Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

На даний момент все влаштовує, тримає заряд, хватає на декілька зарядок телефону

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутні
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Зі своїми задачами справляється. Потрібна річ, особливо на сьогодні.
    Швидка доставка. Дякую Розетка!

Переваги:
    Компактний, легкий, недорогий
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Добре тримає заряд

Переваги:
    Добре тримає заряд
    • Продавець  TutTehno

Доброго дня! Дякуємо за відгук!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Працює. Тільки, що погано індикація розташована в незручному місці. Хоча може так мені здалося.

Переваги:
    Відмінно
    • Андрій К***

На смартфоні було 15% зарядив до 75 % та закінчився заряд. Отже робіть висновки.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

3 місяці у використанні. Повне заряджання - 8 годин. В комплекті кабель Micro USB.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

На перший погляд PowerBank сподобався. Ємності вистачило на одну повну зарядку iPhone X (2716 мА·год). Висновки робіть самі, але я вважаю, що як на таку компактність і ціну — річ чудова.

Переваги:
    Компактність, вага, ціна

• Алиса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

рекомендуем. соответствует характеристикам. быстро заряжает смартфон если надо.

Переваги:
    хороший
  • Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Відмінний повербанк. Купував його 25 жовтня 2022 року, і вирішив тільки зараз залишити відгук. Працює ідеально, нарікань немає. Я не знаю, що інші роблять зі своїми екземплярами, але мій пережив зарядку смартфона, планшета, а зараз живить 3 метри USB світлодіодної стрічки.

• Олександр К***

Чудовий . Постійно беру в дорогу . Вистачає досить на тривалий час

• Александр Л***

Отличный компактный павербанк.
    Удобный в использовании.

Переваги:
    Лёгкий.
    Недоліки:
    Пока нет.
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Непоганий маленький павер на кожен день, я ним вирішив проблему вже підушатаного за 2 роки аккума iphone 13 mini, основний його плюс, що він маленький і легкий, і може без напрягу бути завжди з вами (ну ще звичайно доведеться не забувати і маленький кабель )
    Вистачає щоб зарядити 13 mini трохи менше ніж півтора рази.
    За цю ціну гарний товар!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

як раз чудовий компактний павербанк на кожен день, ідеальний за свої гроші

Переваги:
    компактний, зручний форм-фактор
  • Альона Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MerchFan. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Класний,зручний повер банк

• Николай Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

За свою вартість добрий товар.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Не виявив
  • Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Використовую місяць. Вистачає майже на дві повні зарядки Планшета Samsung galaxy Tab 10

Переваги:
    Швидко заряджається. Вистачає на 2 зарядки
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Зарядил полностью разряженный за 6 с половиной часов. Телефон с батареей 5000, зарядил один раз полностью, другой раз 68%.

• Дмитрий Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Велике дякую, класний павербанк. Заряджати можна як через type-c так i через micro-usb. Гарний на вигляд.

Щиро вдячні за Вашу довіру!

Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.

• Виталий Т***

приехал заряженный на 30%, зарядил полностью,

хватает айфону на 1,5 - 2 зарядки

Переваги:
    хороший павербанк
  • Руслан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Нормальна якісна банка, зручно брати з собою, повного заряду вистачає на 4 підзарядки телефону. Спочатку вистачало на 3 заряди, але після декількох повних розрядок і заряджань стало вистачати на 4, тобто батарея раскачалась.

Переваги:
    Зручна, проста у використанні, є індикатор заряду, достатня ємність для 4 підзарядок телефону
    Недоліки:
    Не знайшов, поки що працює добре
  • Ксенія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Два місяці користуємось все працює.

Переваги:
    Ціна, якість

• Виктория К***

Дякую
    Гарний невеличкий павер

Переваги:
    Розміри і вартість
    Недоліки:
    Не знайшли

• Дубченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний

Нормальний Павербанк

• Продавець  TutTehno

Дякуємо за відгук!

• Женя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Гарний павер за свою ціну