Відгуки покупців про УМБ Gembird 10000 mAh Black (PB10-02)
- Катерина Р***Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Купувала ще у 2022 році.
Працює і далі. Гарна якість - Віктор З***Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Нормальная банка, покупал для автономной работы компрессора в аквариуме. Покупаю только по оплате при получении, открыл проверил, заряжает и заряжается, визуально целая и неповрежденная. Единственное нет кабеля type c, только micro usb. Пока полет нормальный, время покажет…
- Переваги:
- Цена (покупал по хорошей скидке), мои задачи выполняет
- Недоліки:
- Пока не выявил
- АнтонПродавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Батарея так себе, ничего особенного. Имел в пользовании две штуки. На первой через год неинтенсивной эксплуатации вылетел контроллер (перестала брать заряд), вторая на второй год вздулась.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество батарей
- Регіна С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Зарядка не підходить і зламаний вхід .
Через відсутність акту при отриманні про подряпини біля входу це мої проблеми . Будьте обережні, таких випадків тут багато . Але я читала що без проблем обмінюють виявилось ні!!!!!- Переваги:
- Недоліки:
- Зламаний, не підходяща зарядка
- Николай З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Нормальний павербанк. Купував щоб носити в бананці. Повного заряду вистачило для підзарядки Samsung A34 десь на половину. Шкода, що роз'єм тайп-С працює лише в одну сторону, на зарядку павербанку.
- Переваги:
- Дешевий. Маленький. Легенький.
- Недоліки:
- Немає швидкої зарядки.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня. - Олексій М***
Навіщо заряджати телефон від type-c, якщо павербанк видає максимум 12w, навіть якби можна було заряджати телефон кабелем type-c - type-c, то швидкість зарядки не змінилась би. А за таку ціну і так піде.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Чесні 5000мА*год. Led стрічка яка споживає 5В та 1А світить на ньому 3,5 години. Просто 5А*год це ємність для 3,6В літій-іонного акумулятора, на 5В буде 3,5А*годин.
- Переваги:
- Маленький, легенький
- Недоліки:
- Для його ціни немає.
- Черныш Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Тёща довольна
- Алексей А***
Если теща довольна, то точно надо брать.
- вадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Компактний, швидко зарядив телефон з батареєю 5000m/A
- Переваги:
- Недорогий і дуже потрібний на сьогоднішній день power bank.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Для кошачьего фонтанчика пойдет. Если не отключать, дня на 3 хватит
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Завжди раді новим варіантам використання нашої продукції)
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Внезапно увидел объем 5000 банку и решил купить, чтобы была банка сугубо под роутер (у провайдера автономный интернет). При покупке проверил на заряд/разряд, устройство было заряжено с завода. С роутером подружился без проблем (5v на 5v питание). Иногда надо нажимать на кнопку питания сбоку банки, чтобы она начала работать, но в случае с роутером это не понадобилось. В инструкции об этом ничего нет, только картинки общие.
- Переваги:
- Цена, количество разъемов, объем
- Недоліки:
- Пока нет
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Відмінний товар! Реальні показники перевіршують заявлені. Особлива подяка Розетці - так чітко працювати у військовій час!
- Александр
Реальная емкость 10К? а кпд примерно какой?
- Егор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Хороший павер:)
Якщо будуть муніси,допишу пізніше- Переваги:
- Невеликий
- Недоліки:
- Поки не виявлені
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
На раз зарядить телефон хватает. А больше от него и не надо.
Нехай наша продукція служить Вам довго і радує щодня.
- Басюк Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
На даний момент все влаштовує, тримає заряд, хватає на декілька зарядок телефону
- Недоліки:
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Зі своїми задачами справляється. Потрібна річ, особливо на сьогодні.
Швидка доставка. Дякую Розетка!- Переваги:
- Компактний, легкий, недорогий
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Добре тримає заряд
- Переваги:
- Добре тримає заряд
- Продавець TutTehno
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Працює. Тільки, що погано індикація розташована в незручному місці. Хоча може так мені здалося.
- Переваги:
- Відмінно
- Андрій К***
На смартфоні було 15% зарядив до 75 % та закінчився заряд. Отже робіть висновки.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
3 місяці у використанні. Повне заряджання - 8 годин. В комплекті кабель Micro USB.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
На перший погляд PowerBank сподобався. Ємності вистачило на одну повну зарядку iPhone X (2716 мА·год). Висновки робіть самі, але я вважаю, що як на таку компактність і ціну — річ чудова.
- Переваги:
- Компактність, вага, ціна
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Алиса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
рекомендуем. соответствует характеристикам. быстро заряжает смартфон если надо.
- Переваги:
- хороший
- Недоліки:
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Відмінний повербанк. Купував його 25 жовтня 2022 року, і вирішив тільки зараз залишити відгук. Працює ідеально, нарікань немає. Я не знаю, що інші роблять зі своїми екземплярами, але мій пережив зарядку смартфона, планшета, а зараз живить 3 метри USB світлодіодної стрічки.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Чудовий . Постійно беру в дорогу . Вистачає досить на тривалий час
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Отличный компактный павербанк.
Удобный в использовании.- Переваги:
- Лёгкий.
- Недоліки:
- Пока нет.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Непоганий маленький павер на кожен день, я ним вирішив проблему вже підушатаного за 2 роки аккума iphone 13 mini, основний його плюс, що він маленький і легкий, і може без напрягу бути завжди з вами (ну ще звичайно доведеться не забувати і маленький кабель )
Вистачає щоб зарядити 13 mini трохи менше ніж півтора рази.
За цю ціну гарний товар! - ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
як раз чудовий компактний павербанк на кожен день, ідеальний за свої гроші
- Переваги:
- компактний, зручний форм-фактор
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: MerchFan. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Класний,зручний повер банк
- Николай Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
За свою вартість добрий товар.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Не виявив
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Використовую місяць. Вистачає майже на дві повні зарядки Планшета Samsung galaxy Tab 10
- Переваги:
- Швидко заряджається. Вистачає на 2 зарядки
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Зарядил полностью разряженный за 6 с половиной часов. Телефон с батареей 5000, зарядил один раз полностью, другой раз 68%.
- Дмитрий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Велике дякую, класний павербанк. Заряджати можна як через type-c так i через micro-usb. Гарний на вигляд.
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служить вам довго і радує кожен день.
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
приехал заряженный на 30%, зарядил полностью,
хватает айфону на 1,5 - 2 зарядки- Переваги:
- хороший павербанк
- Руслан Х***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Нормальна якісна банка, зручно брати з собою, повного заряду вистачає на 4 підзарядки телефону. Спочатку вистачало на 3 заряди, але після декількох повних розрядок і заряджань стало вистачати на 4, тобто батарея раскачалась.
- Переваги:
- Зручна, проста у використанні, є індикатор заряду, достатня ємність для 4 підзарядок телефону
- Недоліки:
- Не знайшов, поки що працює добре
- Ксенія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Два місяці користуємось все працює.
- Переваги:
- Ціна, якість
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Дякую
Гарний невеличкий павер- Переваги:
- Розміри і вартість
- Недоліки:
- Не знайшли
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Дубченко В***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 5000. Колір: Чорний
Нормальний Павербанк
- Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук!
- Женя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарний павер за свою ціну