- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 23
Чудова сумка, поміщається все необхідне і навіть більше. Єдиний недолік, мабуть, це дно з тканини, тому на бруд сильно не поставиш, було б воно з якоїсь резини або пластами – ціни б не було. Але це вже сої придирки, сумка супер.
- Переваги:
- Міцна, якісна тканина = довговічність, містка, ремінь на плече
- Недоліки:
- Не прорезинене дно
Доброго дня, Віталій. Дякуємо за ваш відгук та оцінку. Ми раді, що наш товар Вам сподобався.
- Николай А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 23
Отличная сумка.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 23
Сумка супер, якісна і зручна
- Богдан Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 23
Гарна та якісна сумка. Все добре розміщується всередині, має гарну та міцну тканину.
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 23
Рекомендую електрикам!
- Переваги:
- Доброго дня! Дуже задоволений сумкою! Працюю електриком,дуже продумана сумка,міцна,вологостійка, потужні елементи кріплення ременю,міцний замок,багато кішеньок для інструменту і викруток, оцінив наружні кишені та спеціальний зовнішній ремінець для кріплення сумки на стрем'янці.Дякую польському виробнику!
- Недоліки:
- Немає.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: D`n`D Group
Якість преміальна , формат чудовий. Функції виконує на всі 100% моїх бажань
- Переваги:
- Розмір, формат
- Недоліки:
- Не дешево
Відгуки про товар продавця Rozetka
Відгуки про товар у інших продавців