Відгуки покупців про Пральний порошок Green&Clean Compact для білого одягу 500 г (4823069702250)
Немає в наявності
- Мариночка П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Давно шукала для білих речей гарний порошок, задоволена бо це саме те!!!
- Переваги:
- Дуже дієвий
- олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5 кг
приємно здивований якістю: працює, як на мене, суттєво краще за відомі марки пральних засобів відомих виробників, котрими користувався до цього засобу, а тут ще й екологічність - тобто, окрім відсутності подразнюючих та алергенних реакцій від засобів звичної важкої хімії, маємо ще й якісніше прання
- Переваги:
- якість, 5 кг пакування, екологічність
- Недоліки:
- поки не побачив
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Доволі бюджетний та ефективний порошок, добре пере. Порошок, має дружелюбний по відношення до екології склад. Товар розетка доставила вчасно.
- Переваги:
- Дружелюбний до екології порошок
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3 кг
Гарно пере, після висихання одяг майже не пахне порошком, вистачить надовго. екологічний склад.
- Переваги:
- Економний та екологічний
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 5 кг
Гарно пере речі, запах після прання ледве відчутний, економний.
- Переваги:
- Гарна якість прання.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Юлия З***Продавець: Rozetka. Вага: 5 кг
Порошок не поганий, але нічого особливого. Економним його назвати не можливо. Щоб краще відпиралися речі потрібно додати більшу кількість порошку, бо при додаванні рекомендованої кількості відпирається посередньо. Алергії не викликає, хоча я алергик. Вважаю ціну занадто завищеною.
- СвітланаПродавець: Rozetka. Вага: 500 г
Порошок сподобався, брала на пробу по рекомендаціях друзів. Сліди на білих футболках відіправ з легкістю. Приємний, ненав'язливий аромат. Розхід мінімальний. Використовувала навіть для прання дитячих речей, алергії не викликав.
- ВікторіяПродавець: Rozetka. Вага: 500 г
Дуже непоганий порошок. Вже прала ним і кольорове і біле. Пере дуже добре. Я задоволена. Має приємний запах. Добре впорається з не дуже застарілими плямами. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна якість
- ОльгаПродавець: Rozetka. Вага: 500 г
Покупала несколького раз, хорошо подходит для постельного белья, прекрасно отстирывает пятна, нет резкого запаха, экономный расход, советую!
- МашаПродавець: Rozetka. Вага: 5 кг
Дуже подобаються товари цієї фірми. Завжди хороший склад і ефективний результат!
- МартаПродавець: Rozetka. Вага: 1 кг
- МартаПродавець: Rozetka. Вага: 2 кг
- Стася Л***Продавець: Rozetka. Вага: 1 кг
Пользуюсь этим порошком больше двух лет. Из плюсов отмечу качество стирки в первую очередь. Не нужно забывать что это бесфосфатный порошок, качество стирки которого всегда хуже ядовитого фосфатного, так качество этого бесфосфатного на уровне с самыми хорошими фосфатными, я вполне довольна. Второй плюс - это реально дерматологически безопасен. С этим порошком никакого зуда.
Из минусов - момент с запахом, раз на раз не приходится. Когда открываешь пачку - порошок или сильно пахнет, или не пахнет совсем, я так понимаю что это зависит от свежести партии. По мне так лучше б не пах. Но когда постираешь белье, оно в любом случае ничем не пахнет, только запах свежевыстиранного белья - и это плюс. В общем, порошок замечательный с маленькими недочетами. Ах да, и расход радует - 100 гр на стирку, при пересчете на стирки, его стоимость вполне оправдана.- Переваги:
- Качество товара, экономичность, гипоаллергенный
- Недоліки:
- Иногда запах