Відгуки покупців про Упаковка пива Grimbergen Blonde світле фільтроване 6.7% 0.5 л x 24 шт (4770349231378)
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Товар не свіжий або прострочений. На банках не вказано дату виробництва та термін придатності.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Хочемо звернути увагу, що на всій продукції в алюмінієвій банці дата виробництва та термін придатності наносяться безпосередньо на дно банки. Інформація наноситься лазерним або струменевим маркуванням і містить дату виробництва, час виготовлення та термін придатності продукту.
Якщо маркування на вашій продукції відсутнє або його неможливо прочитати, будемо вдячні, якщо ви надішлете фото банки (зокрема дна банки та маркування) через форму зворотного зв’язку: посилання
Це допоможе нам додатково перевірити ситуацію.
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Отличное
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
дуже хороше пиво
- Переваги:
- ціна - якість
- Недоліки:
- нема
- Владимир О***
Да.
- В'ячеслав К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Брав в іншому місці. Нагадує Leff.
- Переваги:
- Дуже смачне, майже крафтове пиво
- Недоліки:
- Дорого коли не по акцыъ.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і за вибір продукту PJSC Carlsberg Ukraine!
- Дмитро Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Геніальне пиво! Найсмачніше коли с кега на розлив, десь в закладі громадського харчування, не пожалкуєте! Зверніть увагу пиво міцне!
Український аналог, який не дотягує, але схожий, це Бершглосс (Рівне). - Денис Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
По сравнению с Бельгией это небо и земля.
- Сметана М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Дуже смачне пиво , рекомендую , приємний післясмак
- Юрий Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24
Очень и очень достойный бельгийский масс-маркет. Ароматный классический блонд по приемлемой цене.
(покупал не на розетке)- Переваги:
- Бельгия
- Андрей
Огорчу вас немного - это Польша)
- Андрей Я***
Тёзка, сегодня попробовал это пиво. Хоть и не великий ценитель пива, но это мне очень понравилось. Хоть Польша, да пусть хоть наши научатся такое делать.
- Артем
Як пив його і в Бельгії і Англії, і в Литві - воно однакове, хороше на свої гроші