Відгуки покупців про Навушники Hator Hyperpunk 3 Black (ESH01)
- AI аналіз відгуків33 відгуки: 35% позитивних, 20% нейтральних, 45% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Влад К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не робить мікрофон
Представник постачальникаВітаємо!
Якщо на ПК використовуються окремі аудіо- та мікрофонний порти, підключення потрібно виконувати через комплектний перехідник. Додатково переконайтеся, що гарнітуру обрано як активний пристрій відтворення та запису в налаштуваннях системи.
Також ви можете звернутися до технічної підтримки через онлайн-чат у розділі «Підтримка» на сайті hator.gg, фахівці допоможуть з підключенням.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не сподобалися зовсім. Штекери до комп'ютера не підійшли і звук був посереднім. З одного навушника чути, а з іншого немає
Представник постачальникаВітаємо!
Для підключення гарнітури до ПК у комплекті передбачено перехідник з 4-контактного роз’єму 3.5 мм на два окремі 3-контактні роз’єми 3.5 мм для навушників і мікрофона. Якщо на ПК використовуються окремі аудіо- та мікрофонний порти, підключення потрібно виконувати через цей перехідник.
Також рекомендуємо перевірити підключення кабелю до роз’єму на чаші гарнітури. Для коректної роботи він має бути вставлений щільно до кінця, оскільки при неповному підключенні звук може відтворюватися лише в одному навушнику.
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Минув уже певний час після покупки, і можу сказати, що перше хороше враження нікуди не зникло. Гарнітура як працювала без проблем у перші дні, так само працює й зараз. Зараз можу оцінити її вже не за першим враженням, а після нормального використання. Гарнітура повністю виправдала витрачені гроші. Приємно, коли купуєш річ і через деякий час розумієш, що вона не стала гіршою, а просто продовжує стабільно робити те, для чого її купували. Саме тому й зараз можу спокійно рекомендувати її тим, хто шукає хорошу гарнітуру без переплати.
- Теодор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил как подарок отцу, пользовались 5 месяцев, звук отличный, да и сами наушники за цену и качество своих денег стоят, однако, когда в очередной раз взяли, что бы использовать, то они буквально в руках вот так вот рассыпались. До этого ни разу не падали, хранились там, ну где не может быть ничего, что к такому приводит. Тоесть, ужасный пластик выходит, единственное объяснение, ни разу в жизни наушники не сыпались в руках. Жду помощи по гарантии, хорошо что она тут на 24 месяца
- Переваги:
- Цена, качество, стиль, большая гарантия
- Недоліки:
- Пластик невероятно недолговечный
Нам шкода, що у вас склалося таке враження.
Рекомендуємо звернутися до продавця для передачі пристрою до сервісного центру для діагностики та перевірки в межах гарантійного обслуговування.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забавно получилось. Покупал её в основном ради игр, а сейчас музыка в ней нравится ничуть не меньше. Иногда включаю что-нибудь фоном, пока занимаюсь своими делами и снимать вообще не хочется. Отличная гарнитура оказалась. Бывает, купишь что-то и через месяц уже смотришь на новые модели. Здесь такого вообще не было. Совсем не желею, что уё купил.
- Антон Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не люблю менять технику без причины, поэтому к выбору гарнитуры подошёл спокойно. Сейчас могу сказать, что угадал. Использую её практически каждый день, и за всё время она ни разу не заставила искать замену. Вечером сел за компьютер, включил и занимаешься своими делами. Наверное, именно так и должна работать хорошая вещь.
- Переваги:
- Отлично работают
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даже странно, что за всё это время мнение о гарнитуре вообще не поменялось. Обычно после покупки проходит немного времени, и начинают вылезать какие-то мелочи. Здесь такого не случилось. Чаще всего использую её по вечерам, иногда могу просидеть несколько часов подряд. Никакого желания снять её через полчаса нет, звук не надоедает, микрофон тоже не подводил. Какой-то одной вещи, за которую можно было бы отдельно похвалить, даже не выделю. Просто всё сделано нормально, без раздражающих компромиссов.
9/10
- Каріна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
звук класний що з мікрофону що з навушників
- Переваги:
- Звук, гарна упаковка, все в хорошому стані
- Недоліки:
- Мікрофон зламався через місяць
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці. Рекомендуємо звернутися до продавця для передачі гарнітури до сервісного центру для діагностики та перевірки в межах гарантійного обслуговування.
- Саша Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Полный мусор особенно на пластике сильно не затрачивались потому что ты их растягиваешь когда должен одевать а они трескаются
Представник постачальникаВітаємо! Нам шкода, що у вас склалося таке враження.
За появи подібних ознак рекомендуємо звернутися до продавця для передачі гарнітури до сервісного центру для діагностики та перевірки в межах гарантійного обслуговування.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші навушники, мікро на 4/5 через незначний постійний шум, але будь який шумодав з цим справляється
- Переваги:
- Зручний тумблер мікро, знімний мікрофон та сам кабель AUX який можна буде легко замінити
- Недоліки:
- Шум, трохи хромає регуляція розмірів
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Якщо в процесі користування виникають питання, ви можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звук і мікро гарні, але зламались під час зняття з голови
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінні вуха, як за свою ціну.
Приємною дрібницею є комплект, особливо те, що у конверті)- Переваги:
- Зручні, гарні, цікавий комплект, мікрофон, легкі у налаштуванні
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перестав працювати мікрофон , зламалися тримачі .
НЕ РАДЖУ!!!!
Нам шкода, що у вас склалося таке враження.
Рекомендуємо звернутися до продавця для передачі гарнітури до сервісного центру для діагностики та безкоштовного гарантійного обслуговування.
- александр ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не советую для взрослых пластик лопнул возле динамика через 2 месяца
- Недоліки:
- плохой пластик
- Сергій П***Продавець: Rozetka
Брав в іншому місці одразу клавіатуру, мишку, килимок та навушники.
Усе добре, окрім навушників — вдруге ламаються на тому самому місці, і, судячи з коментарів, я такий не один, що свідчить про конструктивний брак. Не рекомендую брати саме цю модель. Беріть із металевим кріпленням, можливо, вона краща.- Переваги:
- Класна комплектація, є замінні амбушури.
- Недоліки:
- Конструктивний брак. Ламаються кріплення вже вдруге на тому самому місці.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навушники за свою ціну бомба мікрофон топ і звук
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забрав лише сьогодні,тому це перша думка про навушники.Навушники легкі та приємно сидять на голові,амбрушури високої якості та дуже приємно сидять на вусі,якщо комусь потрібно знати то вухо в них трохи потіє,але думаю це нормально як для літа.Якість звука та мікрофону як на свою ціну відмінна,але є й мінус.При максимальній гучності на навушниках комп'ютері ліве вухо трохи гудить.За гудіння зірку зніму,але по співвідношенню ціна-якість все виконано на високому рівні,якщо шукаєте бюджетні навушники-рекомендую
- Переваги:
- Приємний матеріал,легка вага,гарний звук і мікрофон
- Недоліки:
- При максимальній гучності на навушниках комп'ютері ліве вухо трохи гудить
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Якщо у процесі користування виникають питання, ви можете звернутися до технічної підтримки у розділі «Підтримка» на сайті hator.gg.
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
уже на вторых наушниках не работает микрофон
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звучання добре, але постійно попадає звук системи в мікрофон якщо ти з кимось розмовляєш, також декоративні накладки відпали через пару місяців користування і навушники тепер асиметричні і не прилягають нормально до вух, зрозуміло що за такі гроші не очікуєш топ якості, але хотілось би краще
- Переваги:
- Звук, комфортні навіть при довгому використанні, легкі
- Недоліки:
- Попадання звуку системи, якість збірки
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Під час використання гарнітур із підключенням 3.5 мм в окремих випадках може виникати ситуація, коли частина системного звуку потрапляє у мікрофон. Це може залежати від особливостей аналогового підключення, роботи звукової карти або її налаштувань. Рекомендуємо перевірити параметри мікрофона у системі, а також налаштування звукової карти, зокрема джерело введення та активні звукові ефекти чи покращення.
Детальніше з інформацією та способами вирішення можна ознайомитися в статті: посилання
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Амбюшури повністю собою накривають вухо, їх розмір достатній, щоб вухо не притискалось амбюшурами до голови. Тканина амбюшур - синтетична. через деякий час прослуховування музики відчуття таке, ніби голову крутить. Таке саме відчуття як від носіння одягу/взуття не з натуральних матеріалів. Амбюшури забезпечують часткове шумоподавлення із ззовні, а саме гуркіт вентилятора охолодження від сусіднього системного блоку ПК. Звук, якість звучання: таке враження що він зажатий, а тому здається приглушеним. Ти робиш голосніше, він голоснішим стає - але "зажатість" залишається. А навушники реально великі/величезні. Фотографії не передають реальних розмірів/габаритів навушників. Матеріал ізоляції проводу - мабуть що силікон, але він трохи пружинить. Ти його спробуєш зігнути як звичайний пвх провід, але будеш здивований, що він не тримається у тому стані, в якомути його залишив. Довжина кабелю (разом із подовжувачем) достатня для їх підключення до передньої панелі системного блоку. Якщо до материнської плати, то довжину треба на 0.5 - 1 метр більшу. За мікрофон нічого не скажу, я його навіть не витягав з упаковки.
- Переваги:
- не можу сказати
- Недоліки:
- синтетична тканина амбюшур
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить непоганий варіант за свою ціну.
- Переваги:
- Гарний звук, гарне знешумлення.
- Недоліки:
- В окулярах працювати не комфортно - давлять навушники
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук.
- Артур Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Давно помітив, що хороша гарнітура це та, про яку не згадуєш під час використання. Тут саме така історія. Звук приємний, нічого не відволікає, у грі легко розібратися, що відбувається навколо, а після гри можна спокійно увімкнути музику чи фільм і не шукати інші навушники.
Сподобалася і сама посадка. Гарнітура добре тримається на голові, але не створює відчуття, ніби її спеціально намагалися затягнути якомога сильніше. Амбушури комфортні, тому навіть довгі вечори за комп’ютером проходять без зайвого дискомфорту.
Приємне враження залишила й загальна якість. Коли береш гарнітуру в руки, вона не сприймається як черговий одноразовий аксесуар. Усе виглядає акуратно та продумано.- Переваги:
- Звук, ціна
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
класні навушники, звук хороший
- Андрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неймовірний товар за свої гроші
- Переваги:
- Є
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навушники хороші, повністю мене влаштовують. Свій функціонал виконують нормально, звук приємний, сидять зручно, у повсякденному користуванні ніяких проблем не виникає. Відчувається, що за свої гроші це справді вдалий варіант. Не скажу, що це щось прямо вау, але свої задачі вони закривають добре і без зайвих питань. В іграх усе чути чітко, музику теж слухати комфортно. Мікрофон цілком нормальний для спілкування, нічого додатково налаштовувати не довелося. Також сподобалося, що навушники зручні для тривалого використання. Кілька годин за комп’ютером проходять без дискомфорту, що для мене досить важливо. По якості виконання теж усе гаразд, виглядають акуратно і справляють приємне враження.
Загалом залишився задоволений. Добрі навушники, які просто нормально роблять свою роботу. Якщо потрібна гарнітура з хорошим співвідношенням ціни та можливостей, то це цілком гідний варіант.- Переваги:
- Ціна, звук
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже тихий звук.
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Тихий звук
Представник постачальникаВітаємо!
Рекомендуємо перевірити рівень гучності на регуляторі самої гарнітури, а також щільність підключення всіх штекерів.
Оскільки модель має аналогове 3.5 мм підключення, максимальна гучність може залежати від звукової карти та її налаштувань. Для ПК варто перевірити параметри звуку в системі або програмному забезпеченні звукової карти.
Якщо в процесі користування виникають питання, ви можете звернутися до технічної підтримки у розділі «Підтримка» на сайті hator.gg.- Юлия
Доброго дня!
Дякую за відповідь.
Я перевірив рівень гучності на гарнітурі та в системі — всюди встановлено максимальне значення. Також перевірив щільність підключення всіх штекерів.
Для додаткової перевірки я підключав гарнітуру до інших пристроїв, і проблема із низькою гучністю зберігається. Крім того, на тому ж комп’ютері та інших пристроях я перевірив інші навушники — вони працюють нормально та мають значно вищу гучність.
Тому, наскільки я можу судити, проблема пов’язана саме з даною гарнітурою, а не з налаштуваннями системи чи звуковою картою.
Буду вдячний за подальші рекомендації щодо діагностики або вирішення цієї ситуації.
З повагою.
Представник постачальникаВітаємо!
Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки через онлайн-чат у розділі «Підтримка» на сайті hator.gg та детальніше описати умови підключення гарнітури. Фахівці зможуть розглянути ситуацію та надати подальші рекомендації.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся цими навушниками вже деякий час і можу сказати, що покупкою дуже задоволений. Найбільше сподобався звук? він насичений і деталізований, тому однаково приємно і грати, і слухати музику. Деякі композиції навіть почали звучати цікавіше, ніж у моїх попередніх навушниках. Також порадувала зручність. Навушники добре сидять на голові, не викликають дискомфорту під час тривалого використання. Мікрофон теж приємно здивував, голос передається чітко, для спілкування в іграх та дзвінків підходить чудово.
Загалом залишилися тільки позитивні враження. Якість, звук і комфорт повністю влаштовують. Вдале придбання, яким користуюся із задоволенням щодня.- Переваги:
- Гарний звук, зручність
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре працює, дякую.
- Марія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Хороший звук, можна поміняти мікрофон якщо зламався, можна виключити мікрофон зразу на навушниках + додати відняти звук, добре сидить на голові навушник, хороший звук з мікрофона
- Недоліки:
- Мікрофон почті відламався, я тільки ними користуюся лише 2 місяця і то десь по годині в деньнь
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
через кілька місяців тупо перестав працювати лівий динамік, до цього мікрофон працював неначе я у 4 енергоблоці ЧАЕС
- Переваги:
- Недоліки:
- поганий мікро з приїзду, не працює динамік, шнур постійно звертається у косичку
Представник постачальникаВітаємо!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та обслуговування. Залишити запит до СЦ можна через форму зворотного зв’язку в розділі «Підтримка» на офіційному сайті hator.gg.- Порофлу
Така ж проблема
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взял наушники как подарок себе на день рождения взамен старых и остался очень доволен: звук и микрофон отличные, шумоподавление работает четко, сидят удобно благодаря регулировке, а приятным бонусом стали стикерпак и письмо с благодарностью в комплекте»
- Переваги:
- Хороший звук, хороший микрофон, хорошо сидит
- Недоліки:
- пока нету
- Демид Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
не работает правый наушник так и микрофон тоже не работает
Представник постачальникаВітаємо!
Рекомендуємо насамперед перевірити підключення мікрофона та кабелю у роз’єми на самій чаші гарнітури. Для коректної роботи вони мають бути вставлені щільно до кінця. Також зверніть увагу на положення перемикача Mute. Після цього додатково варто перевірити налаштування в системі, чи обрано гарнітуру як пристрій відтворення.
Також ви можете звернутися до технічної підтримки через онлайн-чат на сайті hator.gg, фахівці допоможуть із підключенням.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся цими навушниками і в цілому дуже задоволений. Вони реально зручні, нормально сідають на голову, не заважають навіть коли довго сидиш за комп’ютером.
Звук хороший, у іграх усе чути чітко, не губляться дрібні деталі, музику теж слухати приємно. Немає відчуття, що щось провалюється чи навпаки занадто випирає.
Мікрофон працює як треба, для спілкування більш ніж достатньо, мене чують нормально.
Загалом враження дуже позитивне - зручні, приємні у використанні та дають хороший звук. Для своєї ціни це дуже класний варіант, який однозначно можна радити.- Переваги:
- Усе класно, ціна більш ніж доступна.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь этой гарнитурой примерно неделю. Подключил - система определила сразу, без танцев с драйверами. В играх первым делом проверил позиционку - шаги и направления читаются чётко, не приходится вслушиваться. В музыке звук ровный - бас есть, но не гудит, вокал не проваливается, верх не режет уши.
Микрофон проверял в дискорде - голос передаётся разборчиво, без фона и бочки. Чувствительность нормальная, не нужно подносить вплотную, чтобы тебя услышали.
По удобству - уши полностью помещаются в чашки, давление распределяется нормально, через пару часов не появляется желания снять. Оголовье не давит на макушку, вес ощущается умеренно.
Собрано аккуратно - кабель плотный, кнопки нажимаются чётко, регулировка размера фиксируется уверенно. За неделю ни одного странного момента - просто стабильно работает каждый день. Пока впечатления очень хорошие, за свою цену выглядит как удачная покупка.
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не удобные но ладно, все с Пк слышно в микрофон со временем микрофон вообще перестал работать топ)
Представник постачальникаВітаємо!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, і для оперативного вирішення рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можна через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR.
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок але не робить правий навушник
- Переваги:
- Дуже хороший звук
- Недоліки:
- Немає звуку на правому навушнику
Представник постачальникаВітаємо!
Рекомендуємо насамперед перевірити підключення кабелю у роз’єм на самій чаші гарнітури. Для коректної роботи він має бути вставлений щільно до кінця, оскільки при неповному підключенні один із каналів може не працювати. Після цього додатково варто перевірити налаштування в системі, чи обрано гарнітуру як пристрій відтворення.
Якщо під час користування виникають питання, ви можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg, фахівці допоможуть із підключенням.