Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Навушники Hator Hyperpunk 2 (HTA-849) Black-Lilac

Оцінка користувачів 4.26/5
  • Платон Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Lilac

Кто придивляєтся до цих навушників ви маєте знати що вони не прилягають повністю до вух. Але це зовсім не заважає чути суперника. Звук доволі різноманітний навіть без функції 7.1, у сильному файті можливо почути ворога що обходить. Перевага змінний шнур до навушників. Так вже вийшло що мав справу з декількома навушників від хатор, а саме EVO, і через деякий час провод стає наче камінь. Через що швидко виходять з ладу. Перевага цієї моделі є звук, та дуже легкі навушникі. Сидять зручно що голова після них не болить. За мікрофон скажу що звучить здорово окрім того факту що уся стрільба у ваших ушах буде транслюватися і вашим друзям. Я брав навушники, мікрофон в мене окремий тому для мене це не проблема.

Переваги:
    Легкі, зручні, добрий звук.
    Недоліки:
    Мікрофон захоплює звуки з ігр.

Вітаємо! Вдячні Вам за розгорнутий відгук, високу оцінку та вибір продукції HATOR :)
      Думки клієнтів важливі для нас, тому ми врахуємо Ваші зауваження, щоб покращити якість і функціональність майбутніх продуктів.
      Бажаємо Вам перемог та насолоди кожним моментом геймплею з HATOR!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Mint

Давно дивився на бренд хатор, і коли захотів купити собі нормальні навушники вибір пав на ці, ще й по акції були. Замовив, розетка чомусь відправляла 3 дні їх, але доставка зайняла лише добу. Комплектація чотка, все як треба, акуратно, ще гарантія два роки обрадувала. Сподобалося що від навушників можна від'єднати все, тобто зняти мікрофон та провід, і вставити в розьєми заглушки які йдуть в комплекті, та зручно їх транспортувати. Без драйвері та фірмового софта звук як з бочки, але після встановлення фірмового софту на звукову карту (яка теж йде в комплекті) ситуація змінюється в край, налаштувати купа, присутній звук 7.1, але він мені не зайшов, але це діло слуху, кому як. Після недовгих налаштувань під себе звук був дуже незвичний, він був такий об'ємний та різний, а не як навушники з Аврори за пачку мівіни, де звук був однаковий, плоский і скучний. А тут прямо треба звикати (звик за годину). Навушники добре сіли на голову, вони не давлять, та вуха не потіють. Окремо хотів сказати про мікрофон, він тут просто бомба, я навіть не повірив коли записав себе на диктофон, а потім прослухав, дуже гарний і голосний мікрофон, ще й з невеликим вітрозахистом. Ще хтів сказати про моє рагульство, якщо коротко то мене напрягав білий шум в навушниках, якщо медіа довго не відтворювалося до шум пропадав, але проблема була в тому, що звук динамиків стояв на максимум, а гучність програм та ігр майже на мінімум, від цього і був шум, тобто динаміки були виручені на максимум, а от звук який вони відтворювали був тихий, потрібно було зробити навпаки, звук навушників поставити на 20-30%, а звук програм та ігр вже на 80-100% як зручно, тоді шуму зовсім немає, ще один плюс навушники дуже гучні, прям дуже, мені хватає по вуха 20% гучності. Єдиний жирний мінус це те що всім навколишнім людям чути що грає у вас в навушниках, вони дуже гучні. І ще мене бентежить скотч чи шо то таке на корпусі навушників, фото прикрі

Переваги:
    Звук після встановлення софту та налаштування його бомба. Мікрофон пушка, на голову сіли ідеально, вуха не потіють, дизайн сочний. Хатор - український бренд,
    Недоліки:
    Всім навколишнім людям чути що у вас грає, якщо поставити гучність на 100% чути навіть в сусідню кімнату, можна використовувати як колонки XD. Також бентежить "скотч" на корпусі який нічого не тримає

Вітаємо! Вдячні Вам за розгорнутий відгук та вибір продукції HATOR :)
      Щодо вашого фото, на гарнітурі є захисна плівка від подряпин, яку можна зняти, якщо вона вам заважає.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороші навушники, але мені не підійшли

Переваги:
    Гарний, чіткий звук, тканинні амбушюри, класний мікрофон, дуже легкі, приємні при носінні
    Недоліки:
    Я б зовсім не назвав їх закритими, бо звук в навушниках сильно передається назовні. Може, для когось це не буде мінусом, але мене це спонукало їх повернути і придбати ті, в яких звук буде чутно лише тому, кто їх вдягнув
  • Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Покупала сыну. Наушники отличные(по его словам). Для игр то что надо. Спасибо продавцу!

Переваги:
    Лёгкие, для игр то что надо
    Недоліки:
    Пока не обнаружили

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Олександр
  • Надія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Брала на подарунок чоловіку, навушниками дуже задоволений. Все сподобалося і звучання і мікрофон. На голові зручно сидять, дискомфорту не відчувається після декількох годин користування.

Переваги:
    Все)
    Недоліки:
    Не знайшли

• Діана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Black

Користуюся вже два місяці, все чудово! Зручні, м'якенькі. Особисто для мене мікрофон - просто неймовірний, особливо після старих навушників. Бували моменти коли щось шуршало, ніби шуміло, під час перегляду відео. Але це було пару раз, можливо пов'язано з тим, що недопідключила десь. Зараз жодних нарікань.

Переваги:
    Зручність, якість звуку, мікрофон.
  • Єгор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White-Black

Дуже гарні навушники, звук хороший мікрофон бомба, легкі зручно сидять на голові

Недоліки:

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Кожара С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Black

Навіть перевершили мої очікування. Якість на висоті, дуже класні навушники з крутими драйверами (тільки їх дизайн не зовсім інтуїтивний). На голові не відчуваються, а звук занадто гучний для мене. Довелось підкрутити загальну гучність на 50%, бо чуть не оглух. Баси є, дизайн приємний. За ці гроші прекрасна покупка!

Переваги:
    Майже не відчутні на голові, зручні, гучні, класний дизайн.
    Недоліки:
    Ніякого шумоподавлення, всим навкруги чутно, що відбувається в навушниках, а мені чутно всих навкруги.

• Єгор Н***

Плюси:
    - Мікрофон чудово виконує свою функцію, якщо ви стрімер то для початку зійде.
    - В них я слухав: фонк, бразильський фонк, шадоу фонк, дарк фонк, трек, дарк треп, треп метал та ґрім вейв. В них ці жанри звучать ідеально.
    - (на рахунок розуміння де на мапі знаходиться противник, вибачте я граю в доту, цього провірити не можу)
    Тепер мінуси:
    - До аудіо карти далеко тягнутися щоб зменшити/збільшити звук.
    - Вони великі, доводиться сидіти в капюшоні щоб краще трималися не голові.
    - Через тканинні амбушури була погана герметизація з головою. Але пощастило що вони стакаються з хайперґенґами. Тож я просто свапнув їх місцями.

• Назар Х***

Класні,звук топ

Переваги:
    Все.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White-Black

Порівнянно з недорогими навушниками-капельками ці звучать зовсім інакше. Спочатку здалось, що звук як із бочки, але то мої старрі навушники так сильно спотворювали звук, прибираючи усі баси і залишаючи тільки високі частоти, що до цих новеньких я звик не одразу. Еквалайзер у брендовому софті допоміг, трохи підняв деякі повзунки. Що мені сподобалось навіть більше ніж звук, так це їх легкість. Вони дуже добре тримаються на голові і зовсім не давлять на неї, думаю в них і весь день можна просидіти.
    Із найгіршого це сам софт. Він зроблений ну дуже дубово, я півгодини витратив поки не зрозумів що еквалайзер, 7.1 звук і інше з'являються у випадаючому списку, якщо натиснути правою кнопкою миші по піктограмі звука! Це буквально останнє, про що можна подумати, навіть в офіційному мануалі про це не написано.
    А ще у самій коробці навушники лежали криво, через що праве вухо зажди увігнуте у ліве. Не знаю чи це якось впливає на звук, але лежать не дуже естетично. Зате сама коробочка гарна, як і самі навушники.

Переваги:
    Якість звука; USB з'єднання; не давлять на вуха
    Недоліки:
    Пакування не найкраще, навушники прийшли деформовані; софт дуже застарілий, інтерфейс неінтуітивний
  • Розетки П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White-Black

навушники в цілому хороші , але в парі із цією звуковою картою в режимі 7.1 краще їх не вмикати більше 60% гучності ) звук стає просто болючим, високі частоти рвуть вуха ) навушники всього на 20мВт ось якщо підключити стару модель хайперпанка які на 50мВт хоч і без хорошого імпеданусу але розкачує ПОТУЖНО :)
    сам звук 7.1 хороший як на 1 динамік на сторону) деякі ігри стало цікавіше вслухатись в те як падає дощ або НПС розмовлять десь позаду )
    по самим навушникам як таких нюансів немає, на відчуття конструкція моделі здаєтся хлябкуватою на кріпленні навушника до дужки, але скорішше всього конструктори ОЕМ моделі про це подумали) ще трохи кабель на правому навушнику якось не туди закручений, зате в софті звукової карти є цікаві ефекти)не сильно прилягають в нижній частині вуха але якщо трохи зробити більший розмір чудово закривають

Переваги:
    стильний вигляд, дуже легкі, колір білий зручні, тканинні амбушури

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук та вибір продукції HATOR :)
      Вище вказаний візуальний дефект не є нормою для повноцінно працездатного екземпляру, нагадуємо, що згідно з законодавством України у Вас є 14 днів для оформлення процедури обміну товару, який Вам не підійшов за будь-яких причин. Сподіваємось, що у майбутньому Ви не зіштовхнетесь із подібними недоліками.

• Юра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Lilac

Непогана якість за свої гроші, купував дівчині, дуже легкі, все працює добре для діскорду звук шикарний, але це на свій бюджет, нічого неймовірного очікувати не треба

Переваги:
    Знімний мікрофон
    Недоліки:
    Грубий кабель для підключення з великою коробкою
  • Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Lilac

Дуже гарні навушники, в порівнянні з старими jbl за 700 грн ці взагалі нереальні, для звичайного прослуховування музики або для геймерів, ідеально підійде якщо по якимось причинам ви не любите безпровідні навушники.

Переваги:
    Звук, Запас гучності неймовірний у віндовс гучність 3 з 100 всього, якщо більше ставити то буде занадто голосно. Можливість замінити провід, хоча і простенька алє аудіо карта, хороший мікрофон

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Black

Гарні навушники, якісний звук, вбудована звукова карта

Переваги:
    Комфорт, якісний звук, якісний мікрофон

• Данило С***

---

Переваги:
    Хороший звук, мікрофон якого достатньо для розмов.
    Недоліки:
    відсутність зміни гучності в самих навушниках, через звукову карту змінюється гучність всього ПК

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Mint

більше року використання, вони як нові, звук гарний, все працює, за свою ціну - топ

Переваги:
    якість

• Богдан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудовий, надійний і якісний товар

• Іван В***

Користуюсь вже майже 10 місяців і все працює

Переваги:
    За таку маленьку ціну легкі та гарні вуха які мають хороший мікрофон і звук
    Недоліки:
    Провід легко загинається (але на роботу це не впливає і не заважає) і самі по собі вуха із пластику що вже не дуже добре

• Сергій
    Продавець: Rozetka. Колір: Black-Lilac

Хороші навушники. Хороший звук. Легкі. Працюють на ноутбуці. На телефоні. На комп'ютері. Кругом хороше звучання. Не давлять. Зручно проводити в них довгий час. Всі хто пишуть негатив напевно не вміють налаштовувати навушники ці. Потрібно щоб зняли відео ті хто реалізують їх, і виклали в ютубі як їх правильно налаштовувати. Щоб в людей не було сумнівів в їх використанні

Переваги:
    Легкість, хороший звук, зручні.
    Недоліки:
    За таку ціну, недоліків немає. Якщо хтось розчарувався в якості то їм потрібно купувати навушники не менше ніж 400$ там їм буде все чудово, але й ціна буде відповідною.

• Юлія Б***

Бралися заради мікрофона.
    Працює прекрасно

• Лиза

а мікрофон нормальний?

• Наталія Н***

Гарні навушники,якісний звук.'

Переваги:
    Якісний звук

• Олег Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Mint

Приємні на дотик, зручно сидять на голові, приємний звук, легкі

• Станіслав С***

Все гуд

Переваги:
    Відносно, легкі, хороший звук, непоганий мікро
    Недоліки:
    Не помітив

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Lilac

За таку ціну норм, гарний звук та мікрофон. Єдине, навушники знизу не щільно прилягають до вух

• Егор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Тільки отримав, перше враження - це просто пушка !

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    в коментарі

• В'ячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отличный звук, глубокий чистый бас, наушники очень легкие, уши в них не потеют вообще. Микрофон превзошел все ожидания.

Переваги:
    Звук, вес, микрофон просто космос, качество зборки
    Недоліки:
    аудиокарта плохо держит каберь 3.5, ну это вообще не критично

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  У разі виникнення технічних питань, рекомендуємо звертатись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White-Black

Гарні навушники. Зручні, хороший звук, хороший мікро... Добре що можна підключити і до пк і до андроїду...
    Ще мене радує, що в них відсутня підсвітку - не подобається мені усе це.
    Навушниками задоволена)

Переваги:
    Звук, мікрофон, якість

• Дмитро Л***

А що за андроїд, який підтримує навушники? Бо мій через високий імпеданс не підтримує

• Наталья Г***

Ок

• Роман К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Брав ці навушники на заміну старим вакуумним, які зносилися.
    До цього не користувався подібними.
    В принципі не розчарували, звук відмінний, сидять чудово, не жмуть, не створюють дискомфорт під час довгих сеансів в іграх.
    На вибір багато кольорів на різний смак.
    Мікрофон прекрасний і зйомний, що є великим плюсом.
    Але в порівнянні з вакуумними слабка шумоізоляція.
    Чудові вуші в співвідношенні ціна/якість.
    Рекомендую

• Константин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

За 1500 хорошие уши. Больше за них платить не следует. Звут на 3 -, микрофон на 4. Уши лёгкие, для меня достаточно удобные. Материал амбюшур не топ, но и не полный отстой. Думаю что лучше этом ценовом диапазоне вы не найдёте.

Переваги:
    Цена, микрофон, дизайн
    Недоліки:
    Не очень удобное расположение звуковой карты. Невозможность откинуть микрофон из-за его конструктивной особенности.
  • Даніл Р***

Звук якісний

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отличные наушники. Хороший звук.Супер!!!

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Mint

Навушники класні, гроші віддані на корисну річ, яка не підвела.

Переваги:
    Якісний звук, зручні, можливість замінити провід, мікрофон, звукову карту
    Недоліки:
    Довгий провід потребує кабель менеджменту, також іноді закручується, звук в навушниках виходить за межі самих навушників. Незважаючи на все це, недоліки не такі критичні, та не псують обличчя товару

• Давид Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Lilac

Думал будут розовые, в жизни нежно сиреневые

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Колір девайсу може виглядати інакше через особливості освітлення та налаштування монітора. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!