Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Навушники Hator Hellraizer White (HTA-814)

Оцінка користувачів 3.72/5
на основі 582 відгуки
  • Sergey
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Амбушюры начали облазить спустя 1.5 года, причём не просто так называемая "эко-кожа", который по факту самый худший дермантин, а даже нитки начали разлагаться и расшились. Я такого плохого материала давно не видел. И это я ими практически не пользовался и относился максимально бережно, в основном колонками в мониторе пользуюсь. [Фото прилагаю.]
    Микрофон - просто ужас, если его ничем не обрабатывать, то голос человека будет душиться шумом и эхо.

НИКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАННЫЙ БРЕНД К ПОКУПКЕ.

Переваги:
    Нет.
    Недоліки:
    Амбушюры, микрофон.
  • Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Через рік користування перестав працювати провід,і пропадав звук, але цвях та ізолєнта виправив цей недолік. Через два гарантійних ремонта проблему не було вирішено пройшло півтора року повернули кошти, я задоволений.

Переваги:
    повернення коштів, з цвяхом навушнки працюють краще
    Недоліки:
    провід зламався через пів року
  • ІІ

Не рекомендую

Недоліки:
    Поламались через декілька місяців. Неякісна збірка контролера звуку. Та поганий шнур

Вітаємо! На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Борис Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

купувались в січні, у вересні вже перестав працювати мікрофон. Матеріал на амбушурах дуже легко розтягується

Недоліки:
    перестав працювати мікрофон через 10 місяців

Вітаємо! На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не очень советую, микрофон отличный, качество звука не очень, в принципе за свои деньги хорошо, но перестал работать левый наушник

Переваги:
    Цена, микрофон
    Недоліки:
    Ужасное качество звука, спустяпол года просто перестал работать левый наушник

• Руслан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Даю відгук після 2 років користування, померли, за ці два роки їздили до сервісу 1 раз, але кожні пів року помирав мікро, слабке місце тут це шнур, мікро в загальному звучить гарно без шуму, звук середнього рівня як за таку ціну то досить не погано, музику не послухати але шоб побігати сесійні шутери то чому б ні, загальний досвід 4.3/5 можна брати як перші перед більш якісним товаром

Переваги:
    Ціна, мікрофон, комплектація
    Недоліки:
    Шнур, якість матеріалу(амбюшури до кінця використання облізли повністю)
  • Степан С***

Норм вуха.

Переваги:
    Басу забагато
    Недоліки:
    Бассу звбвгвто
  • Іра Л***

Не працює один навушник

Недоліки:
    Через пів року не працює один навушник , як можна замінити чи відправити на ремонт, підкажіть будь ласка?

• Гнедюк С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Звук как из бочки, басс сильно усилен а высокие урезаны, качество микрофона не оч

Переваги:
    удобно держиться на голове
    Недоліки:
    басс слишком сильно усилен

Вітаємо!
      Нам дуже шкода, що ви не змогли повністю оцінити функціонал даної гарнітури. Нагадуємо, що згідно з законодавством України у вас є 14 днів для оформлення процедури повернення товару, який вам не підійшов за будь-яких причин.

• Олександр Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Жахливі навушники попрацювали місяць та коли провод не в натягнутому стані голос не чутоно

Переваги:
    Мікрофон
    Недоліки:
    Зламалися через місяць

• Кононенко О***

Рекомендую

Переваги:
    Дуже сподобалася якість звуку. Виготолено добре.
    Недоліки:
    трохи короткий шнур

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
    Переваги:
    Звук добрий
    Недоліки:
    Мікрофон перестав працювати через рік, зламалась дужка з обох сторін над вухами

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Просто жахливо, мікрофон перестав працювати через 5 місяців, здав на сервіс, поки чекав місяць взяв інші. Забрав з сервісу нічого не зробили…
    Не рекомендую нікому даний товар і сервіс Hator

Переваги:
    Недоліки:
    Мікрофон швидко вмирає

Добрий день!
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись напряму до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Антон

Не бачу сенсу ще раз здавати, якщо сервіс навіть не доторкнувся до них за місяць і просто назад відправив

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Мікрофон топ, але звук жахливий, чутно писк та тріщання

Переваги:
    Мікрофон
    Недоліки:
    Звук

Вітаємо!

Якщо дістався бракований екземпляр гарнітури зверніться до магазину для обміну товару у строк до 14 днів з моменту придбання. Також у Вас завжди є можливість звернутись до відділу тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.GG для консультації.

• Микола Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

нормальні, та й вартість не велика

• Ярослав К***

Чудові вуха

Переваги:
    Мікрофон,чистий звук
    Недоліки:
    Нема шумодава
  • Ірина К***

Навушники Hator Hellraizer Black
    Зламався пластик на лівій стороні через півтори року використання.

Переваги:
    гарний звук, зручні, зйомний мікрофон.
    Недоліки:
    крихкий пластик
  • Вікторія
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

1) Мікрофон зроблений з крихких матеріалів, зламався швидко, ремонту не піддається, гарантії не підлягає. Котристувалась охайно.
    2) Звук в навушниках посередній, глухий - для вебінарів, кіно чи аудіокниг ще норм, для музики не рекомендую.
    3) Якщо в навушниках побути більше 2-х годин, з'являється дискомфорт від тиску обідка (розмір голови маю менший за стандартний).
    4) Амбушюри охоплюють вухо доволі щільно, але самі навушники чудово пропускають зовнішні звуки.
    5) Звук навушника тимчасово зникає при регулюванні/торканні повзунка, цей ефект був від початку.
    6) Спостерігаю спотворення голосу і тембру при розмові через мікрофон навушників (у порівнянні з мобільним телефоном напряму).
    Більше нічого від Hator купувати не буду.

Переваги:
    Не знайдено
    Недоліки:
    Зламались через 3 міс.
  • Артем К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Спустя полтора года начал отходить левый наушник, при довольно бережном обращении. Лучше взять модель старше от того же Хатор, или поинтерисоваться чем нибудь другим.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    За свою цену отсутствуют

• Артём Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купував отакі 2 штуки в березні 24року. Собі і дружині.
    Мають гарний звук, класно що можна відстєгнуть мікро.
    Достатньо зручно сидять на голові. Непогано виглядають. І всьо. На цьому всьо.
    Перші навернулись літом, перестав працювать правий наушнік. Я їх розібрав, різанув провод і перепаяв ( вже тоді я глянув на матеріали і на якість заводської пайки). Другі зламались сьогодні. Угадайте шо? Перестав працювати дівий наушнік. Я їх розібрав, а там все інакше ( інші дротики, інші дінаміки, єдине спільне - все так само паршиво зроблено). Десь в місці пайки заклеїно бумажним скотчем, десь сама пайка наче китайський бейбік в підвалі наплював пріпоя.
    Якість пластика, якість дротів, опльотка, все дуже паршиво. Дужка в місці де розсувається взагалі лопнула через пару місяців. Дєрьмантін став облазити також ще до літа.
    І все б нічого, вони коштують всього 40 баксів. Але їх якість і до цієї ціни не дотягує. А 40 баксів це 40 баксів, для пересічного українця це не копійки.
    Мені щиро прикро, що я не можу написати гарний відгук, адже Гатор український бренд, і мені хотілось підтримати українців. Але нажаль я більше не буду купувати їх навушники. І нікому не порекомендую.
    Коли купляєш якусь китайську діч, то ти від неї нічого не очікуєш. А тут навпаки, неоправдані надії... Думав шо буде непоганий китай, а отримав шо отримав(
    2 зірочки чісто за норм звук. Хоч тут все ок було.

• Матвей Ч***

а так всё ок

Недоліки:
    через 3 месяца перестал работать микрофон
  • Георгий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Gold

Только спустя 4 года жестоких условий, они сломались и то не до конца. Не знаю как так, но только в этих наушниках у меня чистый звук. Брал у знакомых более дорогие версии и все не то

Переваги:
    Звук

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)

• Александр Щ***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь цими навушниками вже майже 3 роки. Досі чудово працюють. Проте мікрофон в них паршивий, наче в трубу говорю. Сам звук з навушників прекрасний - в іграх все чудово чутно. За 3 роки експлуатації амбушури майже повністю облізли, але їх можна без проблем купити окремо та легко замінити. Сидять на голові зручно за рахунок великих амбушур, куди вуха повністю заходять

Переваги:
    Чудовий звук, низька ціна, зручні
    Недоліки:
    Погана якість мікрофону

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)

• Дима К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не советую никому покупать это

Недоліки:
    Сломался микрофон и левое ухо через 4 месяца

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники досить хороші за свої гроші якщо б не залмались після 4 місяців.

Переваги:
    Навушники мають нормальний звук як мікрофона так і динаміків
    Недоліки:
    Після користування 4 місяці (не щоденно) правий навушник почав звучати набагато тихіше. Перевстановлення драйверів, маніпуляції зі штекером не помогли. Тепер використовувати їх неможливо

• Сергей Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Микрофон вышел из строя через 3 месяца.

• Назарій К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники придбав брат, прокоритстувався ну від сили місяця часу, потім відклав їх на певний період в коробку, та віддав мені. Вже з самого початку покупки були недоліки в тому, що звук в правому вухові відходив при низькій зміні гучності, але на це можна було закрити очі, так як звук був на максимальному завжди, а на ПК, зменшив гучність. Після чого відламалась верхня пластмаса яка відповідає за підтримку прибору на голові, на правому вухові. Віднесли на ремонт по гарантії, робили цілий місяць. Зробили так, що стало ще гірше аніж було. Буквально за 2-3 дня зламалось вже ліве вухо - це вже не смішно було, а звук який рішили виправити взагалі перестав працювати в правому вухові. Тому приходилось чаклувати зі штекером виймати його кожного разу і вміло вставляти, щоб працювало праве вухо, але ця забава так набридла, що я просто сиджу з одним працюючим вухом, і просто жду поки вони доживуть своє.
    Прослужили від сили 3 місяця, більш їх не куплю ніколи за таку ціну. Можливо це мені не повезло так, але бачу по відгуках то не в мене одного така проблема. Розвалюються прямо на очах, користувався дуже акуратно. Не кидав нічого такого не робив з ними.

Переваги:
    Звук, зручність
    Недоліки:
    Якість
  • Александр

Зручні та якісні.

Переваги:
    Від'єднувальний мікрофон.
  • Джавід
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

наушники отличные, но правое ухо перестало работать спустя 1.5 года и обводка на левой части треснула, пришлось скотчем все закрепить, а так хорошие))

Переваги:
    звук, качество
    Недоліки:
    недолгожители

Вітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці рекомендуємо звернутись до нашого сервісного центру для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Misha
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Найгірші навушники що мав. Спочатку пропав звук, поремонтували, через місяць почали розвалюватся знов, регулятори, пластик, мікро перестав робить, ця бридота синтетична вся розлізлась, звук тоже знов пропав, зараз прищепкой зажатий шнур і скотчом замотані регулятори... Супер наушники за півтори тисячі... Мені здається наушники за 300-500 грн прослужать і то більше якшо не в 3 рази, не кажучи що їх і купить можна 3 штуки

Переваги:
    довгий кабель
    Недоліки:
    Ціна і все шо є
  • Антон Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Ремонтував навушники стільки скільки ними користувався.

Переваги:
    Ціна, звук
    Недоліки:
    Часто ламаються
  • Ольга Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Товар просто ужасный в первый же день сломался удлинитель 3.5 а через 6 месяцев пришел конец и микрофону

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Звук тихий, плохое качество микрофона, постоянные поломки
  • Влад Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Прослужили вже у мене 2 роки, відразу скажу, користувався ними акуратно, тому ніяких проблем зі шнурами, мікрофонами у мене не було, працюють досі відмінно. Але дійсно, бачу по якості матеріалів що на них навіть дихати акуратно потрібно, декілька раз відпадали амбрашури, але то таке. З іншого боку, зважаючи на ціну, це непоганий вибір.

Переваги:
    Вигляд, звук
    Недоліки:
    Матеріали
  • Ірина
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

купувала не тут але бачу що у всіх така проблема, за свої гроші - норм, але якщо ви не бажаєте змінювати навушники кожні пів року то краще вже доложіть та купіть навушники кращі)

Переваги:
    класний звук та мікрофон
    Недоліки:
    через пів року немає звуку у лівому навушнику
  • Максим А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

купив наушніки тиждень назад і вже не робить мікрофон

Переваги:
    хороший звук
    Недоліки:
    мікрофон дуже бистро ломаєтся

Вітаємо!
      Рекомендуємо звернутись по Вашому питанню до нашої тех. підтримки напряму, що на офіційному сайті HATOR.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

хороший звук, микрофон, переходники - все порадовало, жаль левый наушник умер, нужно кабель дергать хоть как, чтобы заработал левый наушник. в сц обращаться не буду, так как гарантийный срок давно прошёл)

Переваги:
    звук, микрофон, удобно для ушей
    Недоліки:
    скорее провода не лучшего качества, так как левый наушник начал отходить