- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Непогані для бюджетного сегменту. Брав дві пари для двух донечок. Старша не знімає взагалі(або на шиї або на голові ) щоденно. Молодша рідше але теж постійно користується. Живі,грають,батарею тримають
- Переваги:
- Грають,тримають батарею
- Недоліки:
- Не виявлено.вибачаюсь за спойлери
- Вячеслав
Классный отзыв, хэхэ
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Sony є Sony!Шикарне звучання!!!Незнаю чому писали нижче,що щось не то зі звуком(доречі,чуть не повелась і хотіла дивитися інше щось)Покупкою дуже задоволена і планую замовити ще декілька таких для дітей.
- Переваги:
- Бюджетні,при тому шикарної якості!
- Недоліки:
- У Sony їх не може бути
- Вадим Б***
Це правда, сам слухаю попередню серію. А ця ще напевно ще краща.
- Борис V***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Год в эксплуатации. Пять дней в неделю по 2 часа каждый день. На выходных-3...4 часа, слушаю музыку на компе. Слушаю в основном в формате Flac или APE .Звук довольно приятный. Не рассчитывайте на ВАУ эффект, который у меня был с телефоном SE и наушниками SE, Но тогда, мр3 эти телефоны кроме WAV другого не воспроизводили. Очень хорошо держит заряд аккумулятор. Кнопки управления- ну так себе. Все работает, но надо привыкнуть. В сухом остатке-рабочая лошадка с неплохим звуком и хорошим аккумулятором. Не жалею, что купил.
- Переваги:
- хорошие наушники
- Степан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beige
Дружина в захваті! З голови не спадають, на відмінно від затичок. Та і звук набагато - повніший, так би мовити.
Прибирання по дому та приготовання їжї вийшло на новий рівень :) - Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купувала сину на новий рік (рік тому). Якщо вони витримали рік активного користування у пдлітка, значить їх можна рекомендувати
- Переваги:
- яксіть
- Недоліки:
- не знайшла
- СтифлерВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пришло быстро. Звук чистый, пластик приятный. Сидят удобно, не жмут. Хороший бюджетный вариант. Рок , классика , ВИА, отлично.
- Переваги:
- Звук, цена
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Довго обирав, вирішив спробувати Sony (перевірити всі ці хвалебні відгуки), не шкодую нічого: навушники топ, єдиний мінус - раніше не додумався купити =)
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарні навушники за свою ціну. Перше враження дуже позитивне. Зручна посадка на голові, легке та чітке налаштування за розміром. Якість звуку дуже хороша, як для повсякденного користування на фоні іншої діяльності. Хоч і не очікував звуку як в дорогих моніторних моделях, але був приємно здивований деталізацією інструменталки при послуховуванні як класики у виконанні симфонічного оркестру, так і більш сучасних стилів типу арт-рок та і взагалі якісних фонограм з професійним мікс-інжинірингом. Є додаток з примітивним еквалайзером, кому мало басів чи високих "циків", чи ще чогось - можете налаштувати. Та ще з якоюсь незрозумілою функцією 3D-звуку, для налаштування якої треба фотографувати свої вуха)). Прикол якийсь, навіть не пробував, але є. Ще одне свідчення того, що продукцію зараз розробляють не стільки інженери, скільки маркетологи. Взагалі, як повсякденний гаджет, навушники добрі.
- Переваги:
- Гарний звук, зручна посадка на голові, довгий час роботи батареї.
- Недоліки:
- Не всі пристрої підтримуються. Поки не вдалося підключити до старого ПК з Windows 7
- Валентин
Думаю проблема в версії Bluetooth вашого комп'ютера на Windows 7
- Василь М***
Проблема підключення до Windows 7 давно вирішена. Купив для ПК адаптер блютуз RZTK BT 5.3 , тут на Розетці. Спочатку не підключилось автоматично, але за допомогою служби підтримки по адаптеру зрештою все запрацювало. Детально написано в розділі Питання на сторінці адаптеру.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beige
Купила навушники доньці на подарунок. Я дуже задоволена покупкою, а донька в захваті від подарунка. Стильні, дуже якісний звук, все співпадає з характеристикою. Дякую магазину Розетка за таку можливість придбати насправді класні навушники за акційною ціною і ще додатково зі знижкою 5% при сплаті картою ПриватБанка та ще і з безкоштовною доставкою в магазин Розетка.
- Переваги:
- Стильні, дуже якісний звук
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Сподобались навушники.
Я не супер вибаглива до повсякденного користування типу подивитись серіал на телефоні, чи послухати музику коли готуєш їжу, чи використати для мітингу по роботі.
Якщо я хочу супер вау ефект- купляю дорожчі і інші по функціоналу звучання.
Ці навушники - зручні (вони не давлять голову і добре сидять), легкі, приємне звучання.
Загалом, я задоволена.
Вони мої улюбленці:)- Недоліки:
- Не складаються, досить ніжний пластик
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Навушники — топ, дружині сподобались, якість звуку на рівні.
- Переваги:
- Хороші
- Денис І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Чудові навушники за свої гроші. Дарував дружині, та звичайно ж сам юзав. Користується майже рік, нарікань немає. Комусь в аналогічних JBL більше басу, ніж в цих, але мені, як для людині, яка працює в DT 770 Pro і звикла до більш збалансованого звуку, в цих навушниках занадто багато басу). В цілому ж звук коштує кожної копіїчки, навіть не став заморочуватися з еквалізацієй. Рекомендую в цілому. Друг купив для PS 5 по моїй рекомендації - задоволений також.
- Переваги:
- Якісна збірка, під'єднання до двох пристроїв, гарний звук.
- Недоліки:
- Не виявив
- Тарас Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купив і дуже задоволений,я меломан але не аудіофіл,якість звучання влаштовує,плюс дуже зручно що без дротів а через блютуз.якісні,хороше звучання,довго тримається заряд.
- Переваги:
- Непоганий звук
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Чудові навушники, якість батареї поки не розумію, бо тільки почала користуватися, але звук на високому рівні.
- Переваги:
- Шумоізоляція і звук дуже хороші
- Недоліки:
- Поки немає
- Артур К***
А как насчёт басов, не знаете ещё?) Просто вот планирую брать, а насчёт басов не знаю
- Євгеній О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Купував на подарунок дівчині. Зручні, на вуха не давлять при тривалому носінні. Батарея тримає добре. Звук якісний, чіткий , об'ємний.
- Переваги:
- Зручність, якість звуку, батарея
- Недоліки:
- Якщо говорити через них по телефону на вулиці, то чутно навколишнє середовище
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Активно користуюсь вже більше місяця, навушниками задоволена на 100% після покупки не заряджала ні разу, користуюсь кожного дня по годині - півтори, звук гарний, шумоподавлення на 8/10 , компактні, зручні, на голову не тиснуть
- Иван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не скрипят крепежи, звук у наушников отличный. С головы не спадают, для тренировки хороший вариант. Понравилось приложение с тонкой настройкой.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Цена, но за качество ведь нужно платить
- Дмитрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники доволі не погані за таку ціну.
Батарея чудова, заряджаю один раз на тиждень, користуюсь в день по 2 години мінімум, ще ні разу не посадив їх під нуль. Користуюсь 3 місяці єдине що з часом уши болять, але така проблема в багатьох навушниках- Переваги:
- Батарея
- Недоліки:
- Біль в ушах при тривалому користуванні.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники супер. Дуже зручні. Гарний звук. 2 режима звучання. Працюючи в людному офісі нікого не чую) Звичайно хтось пише не якісний пластик - а що ви хотіли за такі гроші, хтось пише що можна підключити тільки до одного пристроя - ні, просто треба яитати інструкцію як підключати більше ніж до одного. В своій ціновій мабуть лідер, бо jbl за туж ціну ім програють і по гумоподавленню і по часу роботу. Мені одного заряда вистачає на тиждень рлботи, а це 30-35 годин в навушниках на тиждень
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Вітаю. Купив собі ці вушки в Розетці. Це певно найкращий варіант в порівнянні з дорожчими конкурентами. Якість звуку вища за ціну. Хороша палітра звуків плюс м'який і якісний бас. Для поціновувачів-аудіофілів з малим бюджетом саме те що треба. Функціонал також попереду, з фірмовим додатком Sony sound connect, та їхніми покращувачами звуку DSEE, та еквалайзером які дійсно працюють. Легко під'єднуються до двох пристроїв одночасно (блютуз 2.0 та 5.1) Всі налаштування в додатку. Також там приходять оновлення програмного забезпечення для самих навушників. Одним словом технологічний та якісний продукт. Рекомендую !
- Переваги:
- Загальна якість, технології покращення звуку, сама якість звучання. Довгий час роботи, до 50 годин. Зручні, стильні та легкі.
- Недоліки:
- За ці кошти не виявлено.
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купив дитині на подарунок. Воно щаслива, а це головне.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Найкращі навушники що в мене були
- Переваги:
- Працюють без заряду цілий день,дуже зручні
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Якість звуку гірша порівняно з моделлю WH-CH510 2021 року, але за свої гроші все ще доволі хороша. Зручні для повсякденного носіння, заряду вистачає надовго
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Спасибо очень хорошие наушники покупал такие самые больше трьох лет назад три года кайфа с ними,ну нажаль сломались надеюсь эти отживут не меньше! Отдельное спасибо продавцу.
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Купую вже треті такі навушники! Спочатку дітям, а тепер собі. Якісні, а головне, тримають заряд ДУЖЕ довго.
- Переваги:
- Зручність, потужний акумулятор
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Мої перші накладні навушники.І я в захваті від них,Все налаштовується через додаток.Підключив до PlayStation,за пару годин гри,все комфортно і якісно.
- Мария В***
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, до якої приставки приєднували? І як вдалось? У мене PS4 slim і пише що не підтримує їх
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
наушники хорошие ,все нравится,заряд держит где-то 3 дня с половиной,звук хороший,можно через приложение настроить под себя
- Переваги:
- звук который можно настроить под себя
- Недоліки:
- не нашел
- Ильин Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший,чистый звук, отличное соотношение цена-качество .
- Переваги:
- Чистый звук
- Недоліки:
- Пока нет .
- Роман Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники,автономні та звук відмінний,за таку ціну просто супер, але є але, необхідно побавитись з еквалайзером,підтримка Соні може помогти якщо ви не розбираєтеся, а так навушники чудові, всім рекомендую.
- Переваги:
- Ціна-якість, чудовий звук,автономні, швидка зарядка,хороша техпідтримка,можуть приєднатись до двох пристроїв одночасно,сумісні зі сірі або іншими асистентами, мають хороший об'ємний звук, упакування:)
- Недоліки:
- Звук бажано змінити еквалайзером під себе якщо не подобається.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
звук чудовий, тримають довго
- Переваги:
- мульти поінт дозволяє підключатися до декількох девайсів одночасно
- Недоліки:
- на зарядці не працюють
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Нормальні навушники, за свої гроші топ. До ПК підключаються дуже просто, з IPhone були проблеми, там підключення відбувається через спеціальний застосунок.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники дуже сподобались. Своїх грошей вони вартують. Звук хороший, мені підходять. Рекомендую
- СергійПродавець: Rozetka. Колір: Black
Це найкращі по звуку навушники в даній ціновій категорії. Порівнював з більш дорогими Маршалами та JBL.
Приїхали повністю зарядженими, підключення зайняло менше хвилини. Звук налаштував через фірмову програму.- Переваги:
- Звук, ціна, автономність, type-c, Bluetooth 5.2,
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Это SONY. Всё. Больше добавить нечего)
- Переваги:
- Всё.
- Недоліки:
- Нет зарядного. Кабель для зарядки 15см(((
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Beige
Користуюсь навушниками більше року. Чудовий звук та достатньо тримають заряд. Буває чутно музику поза навушниками, якщо достатньо голосно слухати, але мені це не заважало в користуванні. Мікрофон заглушає сторонні звуки. Навушники без проблем переключаються між телефоном та ноутбуком. Корпус поки цілий.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Супер классні навушники. заряд тримають дуже довго, звук м'який. Приємні на дотик та зручно сидять та легко регулюються по об'єму голови. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарний звук