Відгуки покупців про Bluetooth гарнітура Baseus Encok Vehicle-mounted Wireless Earphones A05 Black (NGA05-01)
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: MedicalPost. Колір: Black
Гарнітура сподобалась. Було би непогано, якби була можливість придбати додаткову станцію для зарядки (одна в машині, інша - вдома).
- Переваги:
- Співвідношення ціна-якість.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Продавець MedicalPost
К сожалению нет в наличии, только в комплекте
- Емельяненко М***Відгук від покупця. Продавець: Smartis. Колір: Black
Проблему вирішено
Чтобы узнать, что кто то звонит нужно чтобы телефон было слышно иначе
- Переваги:
- Недоліки:
- На входящий звонок не издает звуков. Чтобы узнать, что кто то звонит нужно чтобы телефон было слышно иначе никак. Деньги на ветер
- Юрій Г***
Так чути дзвінок в гарнітурі чи ні, стоїть позначка "проблему вирішено", але не ясно результат.
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: MAXIMALL. Колір: Black
Нажаль навідь із трьох зразків Я не зміг обрати собі гарнітуру.
В результаті перший екзепляр просто пересав заряджатись.
Другий екземпляр нехотів заряджатись без прикладання зусилля до зарядного пристрою.
У третьому екземплярі не була закріплена кномка виклику і при русі вона на стільки хилителась, що спотворювала звук розмови.
На мій погляд за останній час якість продукціх BASEUS стала набагато нижче її вартості.
Дуже прикро.
Не рекомендую до придбання.
Хоча, може саме мені просто неповезло...- Переваги:
- Невелика ціна. Невелика маса. Якісні матеріали. Гарна комплектація. Непагана ізоляція шуму.
- Недоліки:
- Неякісна зборка. Незручна зарядна станція. Якість передачі розмови.
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: Allinbox. Колір: Black
В комплекте идёт гарнитура с док-станцией, заушная дужка, 3 силиконовых амбошур с разной величиной. Можно подобрать под своё ухо, благодаря чему отлично держится. Одна кнопка, которая отвечает за звонок (принять/отклонить) и мультимедиа(пауза/плей). Для того чтоб запустить плеер, к примеру, нужно активировать экран, что не совсем удобно. Громкость регулируется через смартфон/ планшет, что тоже не очень. И как большой минус, гарнитура не издает никаких уведомлений о том, что вам кто-то звонит, или пришло сообщение.
- Переваги:
- Хорошо сидит в ухе благодаря заушной дужке и амбошуре, которую можно подобрать под себя. Заряда хватает на 5-7 часов. Смотря какая громкость.
- Недоліки:
- Нет уведомлений/ голосового уведомления, что звонят или пришло сообщение, вместо этого - тишина), регулировка громкости с телефона/ планшета.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: MAXIMALL. Колір: White
Звучание музыки не хуже чем на гарнитуре фирмы Plantronics. Телефонные звонки тоже норм слышимость.