- Любов Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Салатовий
Ємкість для спагеті хороша, поміщається 2 кг спагеті і ще є місце, кришка прилягає добре, поміщається якраз в ніші висотою 30 см.
- Переваги:
- Місткий, хороший пластик
- Недоліки:
- Ціна завищена
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Салатовий
Супер!
- Переваги:
- Мені подобається. Якісний матеріал, достатня місткість. Зручне зберігання спагетті.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Білий
Якісна ємність для круп, без стороннього запаху, закривається добре.
- Переваги:
- Добра якість
- Миронюк Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Салатовий
Очень класные емкости для хранения спагетти или макарон. Без запаха. Плотно закрываются
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Сірий
Качественный пластик, удобные прозрачные бока, крышка хорошо закрывается.
- Переваги:
- Качественный пластик, вместительная.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Салатовий
Купувала саме для зберігання спагетті. Пластик якісний, кришка закривається щільно. Об’єму достатньо для зберігання 2-3 пачок спагетті
- Переваги:
- Якість пластику, об’єм
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Отличный контейнер, влезло 3 пачки спагетти! И дизайн красивый!
- Переваги:
- Вместительный, хороший дизаин!
- Наталья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Білий
Хороший плотный пластик, бока матовые а торцы прозрачные, крышка закрывается плотно.
- Переваги:
- Хорошее качество пластика.
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Рекомендую!
- Кирилл А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Быстрая доставка. Качество соответствует цене. Удобные. Плотно закрываются. Устойчивые.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Спасибо большое! как раз то что я искала, контейнер может вместить две пачки спагетти.
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Отличный контейнер, высота и размеры соответствуют указанным параметрам. Для спагетти то что нужно.
- Любовь Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Покупаю, уже такой второй контейнер. Очень понравился первая покупка но в другом магазине. Когда увидела и на розетке, сразу заказала еще, но оказалась слабовата крышка. Возврат оформлять хлопотно, оставила. Теперь буду проверять все сразу при получении.
- Переваги:
- подходит для спагетти
- Недоліки:
- не плотно закрывается крышка
- Надежда М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Несколько лет не могла купить банку под спагетти, то стекло, то жестяная, то пластик, но размер не тот или цена высокая((
Наконец-то я ее нашла!!! Отличная тара для хранения спагетти - подходит Barilla, Auchan и др.торговые марки ( поместились все, что были дома), качественный пластик, удобные прозрачные бока, крышка хорошо закрывается. При выборе этой баночки смотрите подойдет ли она на полку, где Вы планируете ее ставить, из-за своей высоты у меня она не поместилась в основную полку с крупами.- Переваги:
- Подходит под все спагетти, качественный пластик, вместительная
- Недоліки:
- нет выбора цвета крышечки
- Антонина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Очень удобные и аккуратные. Буду заказывать ещё. Не только под спагетти подойдут, но и для круп или макарон, туда влезет 2 пачки с небольшим
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Очень удобный в эксплуатации контейнер, пластик качественный, без запаха. Рекомендую.
- Переваги:
- Цена-качество выше всяких похвал.
- Недоліки:
- Пока не обнаружила.
- olya e***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Крута штука. Маю ці коробки різних розмірів.
- Переваги:
- Дуже зручні, дуже якісні коробки
- Недоліки:
- Якщо замовити кілька штук, то треба бути готовим до того, щоб нести додому велику торбу))
- Литвиненко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Положительное впечатление и о сервисе
- Переваги:
- Очень качественная ёмкость, вместительная и компактная, рекомендую, нет специфического запаха
- АсяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Вместительный, плотная крышка
- Переваги:
- удобный контейнер
- Недоліки:
- нету
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2 л. Колір: Синій
Пластик без запаха, плотная крышка, контейнер прозрачный, устойчивый, влазит пара пачек спагетти.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Білий
Дуже зручні та якісні.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Білий
Контейнер хороший, хочу взять еще, если опять будет на него акция.
- Переваги:
- Герметичный, качественный пластик, без запаха
- Недоліки:
- меньше чем я хотела
- Denis S***Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Сірий
Отменная ёмкость для хранения различных круп, брал для кухни сразу несколько, а если быть точнее пять ёмкостей, отлично сделанные и ёмкие и компактные, также выглядят очень надёжными и крепкими, так что можно не переживать по поводу того что крупы рассыпаться, рекомендую, скорее всего на днях возьму ещё парочку.