Відгуки покупців про Підгузки Helen Harper Soft&Dry New Maxi (4) 9-14 кг 46 шт (5411416060130)
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 62
Чудові підгузки, жоден не протік. Тонкі, без зайвих запахів. Багато перепробував і зупинилися на цих!
- Переваги:
- Ціна/якість
- Валерия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 62
Хороші підгузки
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо Вам за відгук та вибір продукції ТМ Helen Harper.
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 62
Користуємося цими підгузками вдень, на ніч можуть протікати. Але якщо змінювати кожні пару годин то супер, витримують.
- Переваги:
- Недоліки:
- На ніч не витримають
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 62
Нам 5ть місяців майже 9кг. Ніч видержують. Сподобались.
- Переваги:
- Всю ніч тримають
- Василь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 62
Часто протікають, що у день на прогулянці що у ночі.
- Тетяна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Нам не підійшли, дуже погано кріпляться липучки, вистачає на один-два попіси. Незручні
- Недоліки:
- Липучки, вистачає ненадовго
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Плохо фиксируются.
- Переваги:
- Недоліки:
- Плохо фиксируются.
- Алёнка Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Дуже подобається фірма, максимально задоволена покупкою . Не протікають ,тоненькі ,м'якенькі і ціна гарна , наповнювач не провисає і вистачає на 11-12 годин нічного сну, в день також вистачає надовго
- Переваги:
- Тоненькі, м'якенькі , не протікають ,не провисають,вистачає надовго і ціна нормальна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Гарні підгузки, алергії не викликають, нам сподобались
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Шукала довго заміну на Babydream які Ватсон перестали завозити. Ці підійшли, дуже задоволені.
Використовуємо як денні. Не протікають, сидять чудово тощо тощо- Переваги:
- ідеальний денний з відношенням ціна/якість
- Аліна
вони оновили. Раніше були зелені. Не знаю як ці. Шкода що розетка робить оновлення товару зі старими відгуками
- Микола Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Дуже якісні подгузники. Ми дуже задоволені. Усім радимо цей бренд. Не вагайтеся.
- Переваги:
- Розподілені на сектори поглинаючі вологу капсули.
- Недоліки:
- Немає.
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Чудові підгузки, за таку ціну дуже хороша якість. Мені навіть схожі на дорожчі Pampers.
Не збиваються
Не висять
Немає подразнень - Недоліки:
- Покищо не знайшла
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Для нас не підійшли,навколо геніталій одразу подразнення
Дизайн непоганий,не протікають, але і більше ніж 2.5 години малюк в них не був- Переваги:
- Недоліки:
- Викликають подразнення шкіри
- Ліля А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Памперси супер, не протікають, шкіра суха.
- Переваги:
- Якість відмінна
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Бюджетний варіант на день, ніч не витримали(
- Переваги:
- Недоліки:
- Ніч не витримують
- Валерия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Вони відмінні!нам попалися з жирафами. Якість-як в Pampers active baby,тільки майже вдвічі дешевше
- Переваги:
- Тоненькі,м'які,витримують ніч,не збиваються в комок
- Еременко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Швидко та якісне обслуговування
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Харпер покупаем уже давно, но между ними огромная разница:
4ка 72 шт намного лучше чем 4ка 46 шт.
Первые сухие, впитывают отлично, вторые ужасные, влага вся на теле ребенка.
Все 2 дня пользуемся, и 2 дня на кровати лужи, ну жесть просто. Пожалел, что купил имено 46 шт , они отстойные , и не сухие внутри , видимо не гель, а вата сплошная- Переваги:
- Недоліки:
- протекают ужасно
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Купую ці підгузники вже вдруге. Попередня партія була їх кольоровими мавпочками, цього разу отримала білі з зеленими жабками.
Спочатку розчарувалася, бо хтось писав, що якість хороша лише в попередніх.
Якість мене влаштовує. Нам майже 6 місяців, вага 10 кг, розмір 4 сідає нормально. Сіднички залишаються сухими. Підгузники змінюю кожні 4-5 годин, але й ніч вони у мого малюка витримують, після 8-9 годин дитина суха, підгузник не повний. Мабуть, це індивідуально залежно від активності туалету. Починали користування більш розрекламованими підгузниками, але ризикнула спробувати більш бюджетні, то тепер і не хочу переплачувати. Єдине, що немає резиночки на спинці, але це справа звички. Хтось писав про погану липучку... У мене ще жодного разу не розпадався підгузники від поганої липучки.- Переваги:
- Ціна, якість
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Підгузниками дуже задоволені, можна їх порівняти з преміальними, якими ми користувалися до війни. Гарно та рівномірно вбирають вологу, попа дитини після ночі в підгузнику сухенька. І ціна адекватна. Радимо для використання.
- Переваги:
- Комфорт для дитини, недорогі
- Недоліки:
- Не виявили
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Слабі ліпучки
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Підгузники не задовільнити моїх очікувань. Для дитини на нічний сон одного підгузника не достатньо. На мій погляд, вони тонкуваті. Купувала по акційній ціні, тому вважаю, що підгузники відповідають свої вартості. Дуже сподобалося, що відсутній різкий запах, а також після використання підгузника немає слідів наповнювача на попі дитини.
- Переваги:
- Відсутність запаху, ціна
- Недоліки:
- Тонкі, не вистачає на всю ніч
- Магдалена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Единственные из недорогих которые подошли и не вызывают раздражения
- Переваги:
- Недорогие, качественные, не протекают
- Недоліки:
- Нет резинки на спинке, бывают нюансы
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Приємно здивована якістю за таку ціну.
Поки на них акція, рекомендую до покупки. На дотик як паперові. Не мають запаху, не викликають подразнення. Супер!- Переваги:
- Не викликають подразнень. Ціна.
- Недоліки:
- Не виявила
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Купила упаковку 46 шт , памперсы были с жирафами
Очень милые дизайн)
Честно говоря, ничего особенного не ожидала
Очень приятно увидвлена качеством
Памперсы действительно СУХИЕ!
Нет никаких отдушек или неприятного запаха
А это самое главное
Мы с малышом довольны!- Переваги:
- Сухая попа малыша, бюджетная цена
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
До цього користувались іншими підгузниками (більш відомих брендів), вирішив спробувати щось інше. Приємно вразили, вночі немає проблем.
- Переваги:
- Гарний вибір і ціна меньша за деякі інші бренди
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Хороші підгузки за свої кошти)
- Переваги:
- Ціна , хорошо поглинають.
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Памперси хороші. Нам сподобались... подразнення не викликали ціна доступна..якість хороша...з малюнком жираф класні..з жабками ужасні..надіюсь що наступні які я замовила попадутся з жирафами..
- Переваги:
- Не викликали подразнень
Доступна ціна і хороша якість .. - Недоліки:
- Добре б було, якщо б була резиночка на спинці ..з малюнком жабок жахливі ..
- Савицкая Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Нам понравились
- Альона В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Підгузники дуже Хорошої якості, не поступаються відомим брендам. Вибрала їх довго, читала відгуки. Це бюджетний варіант, складається враження, що вони нібито виготовлені з хорошого паперу, та це тільки у великий ПЛЮС, бо немає відчуття пакету абе "целофану" від памперса.
Не протікають, тоненькі, прилягають щільно, застібки хороші, витримують довго (нам вистачає навіть на ніч, близько 10 годин). Попіси розприділяються рівномірно по памперсу, дитина не мокра.
Звісно, якщо дитина багато пісяє, частіше треба міняти (кожні батьки знають свою дитину, коли у неї пік виділень, а коли менше). Щодо какулік, то памперси тримають за рахунок бокових резинок, деякий відсоток всмоктують (але великої кількості випорожнення увібрати не можуть)))
Резинки на спинці немає, та як по мені це не проблема, бо посадка висока! Малюнок жирафів у пачці на 46, велику ще не замовляла.
Попрілостей, затирань, алергії, ЗАПАХУ НЕМАЄ! Ті, хто пишуть, що є запах, коли дитина пісяє в памперс... може то такі сеча виділяє ферменти)))
Тому якщо ви правильно одягнули памперс, він вам добре служитиме.
Принаймні Я задаволена.- Переваги:
- Ціна, матеріал
- Недоліки:
- Немає.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Подгузники ужасные! У ребёнка за 2 года не было никаких проблем от подгузников, а от этих всё запрело, покраснело и вспухло, даже часа носки не прошло!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Не знаю як так може бути, але... підгузки з жабками поганої якості, а в такій же пачці, але з жирафами дуже сподобалися.
- Переваги:
- Недоліки:
- З жабками - поганої якості
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Очень понравились.Цена-качество! Целую ночь не протекают,не давят.Супер.
- Переваги:
- На целую ночь.
- Аліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Не плохие подгузники. Если использовать дома пару часов, то имеют место быть. Попа не влажная, хорошо впитывают. Раздражение у ребёнка не появилось.
- Переваги:
- Хорошая впитываемость, наполнитель не комкается
- Недоліки:
- На пару часов
- Ванда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Очень хорошие памперсы, не протекают, на свободно хватает, без запаха, советую))))
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 46
Брала ребёнку с несколько месяцев , сразу ничего, а через время началась жуткая реакция, ночь перестали выдерживать, качество подгузника на розетке и в обычном магазине явно отличается ((!
- Переваги:
- Недоліки:
- Липучки, наполняемость, вызвали раздражение