- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручна, класно пише, рекомендую
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна ручка. Чудово та м'яко пише.
- Переваги:
- Гарна ручка.
- Недоліки:
- Поки не виявив. Хіба що ковпачок можна загубити.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пише легко, навіть після довгої перерви "запускається" зразу. Але хто звик до більш тонкого корпусу - не варіант. Загалом рекомендую прихильникам перових ручок"
- Переваги:
- все ОК, в повній відповідності до характеристик.
- Недоліки:
- Не можна вважати недоліком, але хто звик вдягати ковпачок на ручку при використанні - не вдягається.
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класна ручка. Зручно лежить у руці, пише легко, не протікає. Але для тонкого паперу у звичайних зошитих не зовсім підходить - зі зворотньої сторони трохи просвічується, тому для такої ручки і блокноти потрібні відповідної якості.
- Переваги:
- Якість, дизайн.
- Недоліки:
Представник постачальникаБлагодарим за время, отведенное вами для отзыва.
Рады, что наш товар вас устроил по своим характеристикам и качеству.
Надеемся, что следующие покупки также вас порадуют!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одна з найкращих пір'яних "стілусів" що я користувався, купляв рік тому, прижилась на роботі, пише легко й стрімко, кулькові ручки здаються катуванням , використовую для нотаток під час телефонних розмов. Використувпв чотири пачки катриджів "пелікан", вони тут великі. Ручка не протікае руки чисті. Ручка гарна, й приємна при утримуванні в руці. Тім хто звик надягати ковпачок на протилежний перу край ручки не підійде, ковпачок не пристосований до цього.
- Переваги:
- Зручна, якісна , привабливий дизайн.
- Недоліки:
- не надягаєтся ковпачок...
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже непогана ручка. Зручно писати. Картридж вставляється дуже туго, я боявся поламати місце посадки настільки сильно прийшлось нажимати, в кінці кінців картридж пробив зубочисткою і тільки тоді вдалось його надіти. Чорнило поступило до пера майже зразу. Щоб розкрутити корпус та надіти ковпачок треба прикласти досить великі зусилля - не знаю погано це чи добре, мабуть добре.
Повністю задоволений.- Переваги:
- Чудова ручка
- Недоліки:
- Дуже туго надівається рідний картридж
- StaszekВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасно відчувається в руці, перо впевнено пише. Чудова ручка. Радий що встиг на акцію)
Навіть рідний картридж радує кольором- Переваги:
- Ергономічна, надійна
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подскажите,почему когда вставлю картридж не могу расписать?. Посоветуйте,может нужно знать тонкости,как его вставить.ЖДУ ваш совет.
- Переваги:
- Красивая,хорошо пишет.
Представитель компании HerlitzКартридж надо плотно установить на пишущей узел ручки, до небольшого щелчка. Чтобы игла фидера ручки продавила мембрану картриджа и открыла доступ чернилам.
Кроме того, если ручкой какое-то время не пользовались, то могли засохнуть чернила внутри пишущего узла ручки, и это мешает свободному поступлению чернил из картриджа. В таком случае надо снять картридж и хорошо промыть ручку под проточной водой. Затем снова вставить картридж и расписать до полного удаления следов воды.
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В моём экземпляре вставка внутри кнопочка установлена криво. Из-за этого и колпачок на ручку садится криво. Вид - очень портит.
Пишет легко.- Переваги:
- Удобно держать в руке.
- Недоліки:
- Качество сборки
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Ручка хорошая,пишет мягко перо М, продавец отправил без лишних вопросов
- Недоліки:
- колпачек закрывается в одном положении и не одевается на ручку
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вопрос. А колпачек "должен" одеваться на "хвост" ручки?
Представитель компанииКонечно, во время письма колпачок надевается на хвост ручки.
- Андрей С***
Увы, но пока не нашел позицию в которой он уверенно держался.
Представитель компании HerlitzУважаемый Андрей, мы еще раз протестировали данную ручку, и действительно, вы правы - именно на этой модели колпачок держится плохо и спадает. Но есть другая модель, на которой колпачек сидит плотно. Это ручки Herlitz My.Pen Style посилання
- Диана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Петрусевичюте Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
С одной стороны, внешность у нее нестандартная; с другой - никто не дразнит аристократом. Почерк получается очень тонкий, но за эту сумму грех жаловаться. Все же лучше, чем шариковая/гелевая. Главная проблема - высокая чувствительность к окружающей среде: придя с мороза с ней в кармане расписать ее нереально.
- Переваги:
- Видок.
- Недоліки:
- Узкая и нежная.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Первый раз попробовал перьевую ручку и я вам скажу оно таки того стоит. Советую.
- Переваги:
- Пишет легко, не мажет. Все аккуратненько.
- Анастасия К***Продавець: Rozetka
А на эту ручку есть чёрные картриджи?
Представитель компании
- Александр П***Продавець: Rozetka
Сколько такой ручкой можно писать. К примеру если активно пользуешься через день?
- Oliver S***Продавець: Rozetka
Ручка с автоматической подачей чернил?
Представитель компанииДа. Ручка заправляется картриджами.
- Александр С***Продавець: Rozetka
Подскажите, а сменные картриджи в Вашем магазине можно приобрести?
- Оля
посилання
такие есть
Представитель компанииДобрый день. Да, к этой ручке подходят любые картриджи торговых марок Herlitz и Pelikan. Все они есть в продаже на Розетке.
- КоляПродавець: Rozetka
Классная ручка, всегда такие прикалывали. Пишет четко. Мне нравится, спасибо!