- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь вже більше місяця, гарна автономність, підключається за секунди. Матеріал якісний, кейс класно тримається в руці. Для роботи чи музики це супер варіант.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники прийшли швидко. Стильний дизайн та зручний кейс. Грають гарно
- Диана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Товар відповідає опису. Звук приємний, зарад тримають довго
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В цілому задоволений
- Переваги:
- Ціна, простий дизайн
- Недоліки:
- Не завжди реагують на відкриття кришки кейсу, або реагує тільки один навушник. Не завжди заряджаються в кейсі або заряджається тільки один навушник. Незручно користуватись сенсорною кнопкою
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з товаром. Можливо Вам попався брак. Для гарантійного обслуговування, Ви можете звернутись до Сервісного центру Розетка.
- Лина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники супер. Громкие, с хорошим чистым звуком. Никаких минусов не нашла.
- Переваги:
- Звук, удобные, большой кейс
- Олесь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Однозначно найзручніші навушники з усіх, якими доводилося користуватися, а деякі з них були більш як в 4 рази дорожчі. Від того як сидять на вухах я приємно вражений. Не злітають.
По звуку - як для свого типу досить непоганий, але не топ з того, що в мене було. Але варто тут зауважити, що до цього я носив повнорозмірні, тому в цих комфорт краще, а звук гірше. Звук розкривається приблизно на 3/4 від максимальної гучності, з'являються низи і не тільки. Так як вони відкриті, то в тихому приміщенні на такій гучності оточуючі вас вже будуть чути. А от в шумних містях не вистачає максимальної гучності, не критично, але трохи є.
Мікрофон працює класно, нарікань немає.
Найгірше в цих навушниках - це дратівливі технічні повідомлення типу "battery low", гучність яких не регулюється взагалі й вимкнути неможливо. Як на мене краще щоб його взагалі не було. Рівень заряду можна подивитися в меню Bluetooth на смартфоні. А от коли на мінімальній гучності слухаєш музику, а воно кожних кілька хвилин починає волати, то 10% батареї можна вважати що вам не належить.
Батарейку суто мені хотілося б трішки більшу. 7 годин мені мало.
Правий завжди десь на 6% сідає швидше.
Загалом мені вони подобаються, але не без недоліків.- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Звукові сповіщення надто голосні
- Олесь Г***
Хочу доповнити.
Чутливість сенсора, що відслідковує дотик така, що може реагувати на дотик до подушки, при цьому "подвійний тап" пальцем спрацьовує через раз.
З позитивного досвіду - вони настільки зручні, що забуваєш, що вони она тобі. Були випадки, що я шукав одітий на мені навушник)
Загалом моя думка залишається такою ж - вони дуже класні, але дуже недопрацьовані. - Олесь Г***
За пів року акумулятор одного з навушників деградував і не тримає до 2 годин
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не задоволений.
- Переваги:
- Класний інтерфейс. Добре тримаються за вухами.
- Недоліки:
- Не працює один навушник. За першим разом підключився тільки один, лівий навушник. Вдруге не вдалося під'єднати. Під час заряджання лівий мигає індикатор, білого кольору. Правий не реагує.
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід. Для гарантійного обслуговування зайдіть в аккаунт, з якого робилася покупка, на сторінці посилання виберіть зі списку замовлень ваш товар - і натисніть "Гарантійне обслуговування".
- Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Мега класні навушники. Зручна дужка, не спадають, це найбільше, що мене хвилювало. Доволі великий кейс, можна без проблем покласти та заряджати. Як для навушників з відкритим форматом, дуже голосні та басисті.
- Переваги:
- Гучність, надійна дужка, великий кейс
- Сергей Д***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ношу тиждень, якось двояке відчуття.
Поки не визначився чи вони мені подобаються.
Намагався знайти магазин щоб вони там були в наявності, поміряти, потестувати... не знайшов (Київ).
Технологія для мене нова. Накладні які усі вуха закривають -- мені не подобаються; затички -- якщо довго ношу то вуха болять. Тут інше, вирішив спробувати.- Переваги:
- Добре триваютсья за вухами, батарея
- Недоліки:
- реагування сенсора, звук тихий
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture! Ви можете протестувати товар на точці-видачі Розетка перед отриманням.