- Геннадий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Champagne
Работают. Держат заряд хорошо. Уже год юзаю по пару-тройку часов в день. Слышно что вокруг происходит- для этого и покупались. Звук норм. По чистоте но маловата громкость .Считаю что дороговато .
- Переваги:
- Сидят на ухе отлично. Светлые, прилично выглядят. Падения и жёсткая эксплуатация не выходит из строя.
- Недоліки:
- Тихие. Решетки на динамиках отпадают быстро.
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Champagne
Все нічого але не заряджає більше ніж на 40 відсотків, що робити , не знаю
- Переваги:
- Красивий дизайн, гарний звук
- Недоліки:
- Не тримає батарея
- Богдан О***
Якщо з моменту покупки не пройшло 14 днів - просто поверніть їх . Якщо вони у Вас більше двох тижнів - здавайте по гарантії .
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture. Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Рекомендуємо звернутися до СЦ Розетка для діагностики Вашого товару та гарантійного обслуговування.
- Барановський А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Champagne
Хороші навушники
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Champagne
Дуже гарні візуально. Гарно сидять на/у вусі. Як на мене то і звучання ідеальне (але я не експерт і досвіду з іншими моделями мало). Дуже чисто і яскраво звучить.
Мені дуже важливий саме візуал- він гарний- Переваги:
- Гарно виглядають
- Олексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Повернути товар неможу, немае можливост. Не обманюйте людей будьласка. Бо можна побажати вам також таких Обманок.
- Переваги:
- Гарно сидять на вусі
- Недоліки:
- не кісткові навушники, а "open-ear"
- Руслан Ю***
Ніде в характеристиках і не зазначено, що вони кісткові. У Розетки є цілий окремий фільтр для них: посилання
Представник постачальникаДоброго дня! Навушники типу конструкції "open-ear". Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Звертаємо увагу, що в описі та характеристиках відсутня інформація про кісткову провідність. Для вирішення питання щодо повернення, зверніться до підтримки Розетка у телеграм-бот: @Rozetka_helpBot