Відгуки покупців про Смарт-годинник HiFuture Zone 3 Silver (zone3.silver)
- Доценко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver
Дуже гарний аккумулятор, гучний звязок гарно,
- Переваги:
- Аккумулятор
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Ліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дуже гарний і зручний годинник.
Донька у захваті!- Переваги:
- Легкий у налаштуваннях.
- Недоліки:
- Не помітили.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Настя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Годинник сподобався з першого дня. Виглядає акуратно на руці, екран великий і яскравий, повідомлення та час добре видно навіть на вулиці. Дзвінки через блютуз працюють хорошо, співрозмовника чути чітко, мікрофон також нормальний. Заряду вистачає майже на тиждень. Покупкою задоволена))
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Доволі не поганий годинник за свою ціну
Перед цим були в декілька разів дорожчі, ці нічим не гірші, навіть кращі- Переваги:
- Заряду фатає на 5-6 днів
Доволі швидкі, воду витримують, стильні, є багато функцій
Звінок добрий, я чую співрозмовника а він чує мене - Недоліки:
- Програма годинника не дуже, але думаю це виправлять з часом, переклад на українську просто жахливий, краще залиште на англійській
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Лариса Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
все добре
- Переваги:
- дуже гарний годинник.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Наталия Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Все супер,за таку ціну багато фунцій
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Отримала годиник все добре з мовою також все добре
- Недоліки:
- Недоліків немає
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір продукції HiFuture.
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дуже розчарована цим годинником Камера не працює навіть після надання всіх необхідних дозволів. Функція пошуку телефону також не працює, а крокомір постійно лагає та неправильно рахує кроки. Через ці проблеми не рекомендую нікому купувати .
- Недоліки:
- Крокомір через раз працює правильно , частота пульсу бреше. А загалом годинник показує не правильні данні
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Можливо Вам попався брак. Для гарантійного обслуговування зверніться до СЦ Розетка.
- Христина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver
В комплекті немає зарядного пристрою до годинника
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація. Рекомендуємо ще раз перевірити коробку, переглянувши все наповнення. Ми надсилаємо на склад магазину новий товар у закритій упаковці з повною комплектацією. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки до чат-боту Розетка: @Rozetka_helpBot. Спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 44.5. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Silver
Первый день часы работали.На второй день появились проблемы. Постоянно сбивается вызов что я только не делал.Часы никакие.Буду пробовать обмен
- Переваги:
- Никаких переваг
- Недоліки:
- Не принимают звонки или принимают через раз.
Представник постачальникаДоброго дня! Шкода, що у Вас виникла така ситуація з товаром. Таке трапляється дуже рідко та можливо Вам попався брак. У будь-якому випадку, Ви маєте 14 днів для обміну чи повернення товару.