Відгуки покупців про Велотренажер магнітний HMS M8750 Black (5907695552997)
- AndrewВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Через пів року активного користування велотренажером, відламалися кріплення сідла, а згодом і рукоятки, в місцях заводського зварювання. Причому навантаження було суттєво менше ніж заявлено, що витримує вагу 110кг. Також порвалися реміні педалей, та почало тріскатися сідло.
Суцільний брак та кошти на вітер. - AndrewВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Треник дійсно замалий для середнього зросту, відстань від сідла аж ніяк не ругулюється, тільки висота. Має 8 рівнів навантаження. Як для новачків-любителів цього вистачить. Для більш інтенсивного тренування потрібно розглядати маховики із 5кг і більше.
Але мені скоріше за все щей брак попався, тому що час від часу (під час тренування) з'являються досить гучні звуки, щось гуркотить та стукає всередині маховика, що досить неприємно. Прикро що при виробництві немає контролю якості
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Руслана С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Перше на що хочу звернути увагу це зріст. Тренажер розрахован на зріст до 150 см. ТОбто дитячий, це треба вказувати при продажу!!
Друге, це те, що практично немає навантаження. Від абсолютно не відповідає тим функціям, які має виконувати. Тренуватися на ньому неможливо! Хіба що збирати пил.- Переваги:
- займає мало місця
- Недоліки:
- не виконує функцію тренажеру
- Олексій Х***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Ну що я можу сказати. Ні товару ні грошей. Мене так ще не кидали.
Робив замовлення 06.03.2025. Одразу заплатив всю сумму + доставку, 4825.45.
Було вказано що + - буде 13.03.2025.
Нічого не прийшло. Звернувся в службу підтримки Розетка 17.03.2025, відповіли що там якийсь технічні причини... Очікуйте.
І саме головне. Що для отримання товару мені потрібен буде паспорт і це правильно!
23.03. Товар приїхав в Україну і його забрав кур'єр. (Якийсь Денис і той номер для зворотнього зв'язка знаходився И знаходиться позазоною досяжності.)
25.03 я бачу, що статус мого замовлення перейшов в (Виконано). Но я нічого не забирав, нікому документи не показував! Кому вітдали і куди діли посилку, не зрозуміло є. Скільки я писав в Розетку, відповіді нуль. Я ще дзвонив на гарячу лінію розетки +38 (044) 503-80-80. Сказали що дадуть зворотній зв'язок. Ніхто не набрав. Всім все одно на мене і на мій заказ. Таке ставлення я ще не бачив....
Классно зробив подарунок дружині на 8 березня. Що ні грошей ні товару не відповіді не отримав.- Недоліки:
- Товар не прийшов
- Алёна О***
Добрий день. Як вирішилось це питання? Бо розглядаю варіант придбати)
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Не підійшов по росту. Мій ріст 189 см. Ноги напів зігнуті при максимально піднятому сидінні.
Перед замовленням питав в підтримки за граничний ріст, але належної відповіді не отримав. Див скріншот переписки.- Переваги:
- Ціна, легко збирається
- Недоліки:
- Слабо регулюється по висоті.