Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ноутбук HP Laptop 15-fd0061ua (D16GGEA) Moonlight Blue / 15.6" IPS / Intel Core 7 150U / RAM 24 ГБ / SSD 1 ТБ

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 24 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ

Добротний ноут від відомого бренду. Характеристики топові за цю ціну. Картинка на екрані чітка, кольори природні. Жодних проблем при першому налаштуванні не виникло. Рекомендую

• Святослав К***

Ноутбук дууууже сподобався. Просто ковток свіжого повітря після мого старенького який вантажився по 5 хв. Працювати одне задоволення.
    Вживу вигяладає дуже гарно і дорого. дуже сподобався екран яскравий чіткий. Сам ноут тоненький і легкий, зручно брати з собою і заряду вистачає на цілий день

Переваги:
    Класна ціна і швидка доставка, красивий
  • Валентина К***

Ноут супер. Компактний як для 15.6 дюймів, важить небагато. Матриця якісна, картинка соковита. Зі своїми задачами справляється на всі 100%

Переваги:
    Вага, якість екрана, ціна/якість
  • Саша

Ноут шикарний. Брався для роботи. Швидкий - навіть не встигаю придумати відмазку, чому ще не почав роботу:)

Переваги:
    об'єм пам'яті, шустра робота, свіжий процесор, з запасом на роки
    Недоліки:
    ціна кусається, але він того вартий
  • Вадим

Купил жене на подарок, она довольна на все сто. Искал ноутбук чисто по характеристикам, главное требование было чтобы нормально работал Фотошоп и не тормозил во время обработки фоток.
    Со своей задачей справляется без вопросов. Жена работает, говорит, что все открывается быстро, тяжелые макеты не тормозят. Экран нормальный, глаза не режет. Цвет синий, выглядит аккуратно, не так скучно, как обычные серые офисные ноуты. Короче, нормальный рабочий аппарат

Переваги:
    Тянет Фотошоп без лагов