Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ноутбук HP 250 G8 (27K02EA) Jet Black

Оцінка користувачів 4.13/5
  • Андрей С***

Ноут норм 1год палет нормальний

Переваги:
    Ціна,якість
    Недоліки:
    Невиявили
  • Анатолий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нема української розкладки. Тому 4зірки за обман...

• Верещак О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував 3-и штуки для школи пів року тому. Використовуються щоденно. Із шкільними завданнями (презентації, офіс, інтернет, відео, Roblox, Scretch, браузерні ігри) справляється легко. Матриця IPS але з бюджетного сегменту - кути огляду не дуже великі. Батарея при екрані на не повну яскравість і вище вказаному навантаженні тримає до 4-рьох годин. На падіння відреагував прийнятно - трішки погнулась пластмаса і майже не скололась, на працездатність не вплинуло. Загальне враження про ноутбук хороше. Для навчання на 4-5 років - годиться.

Переваги:
    Ціна, підходить для навчання
    Недоліки:
    IPS хотілось би з більшими кутами огляду
    • Дмитро

На деяких сайтах вказують, що матриця SVA. На офіційному сайті HP взагалі немає інформації про дану модель.

• Євген Л***

Звичайний бюджетний ноутбук.
    Рекомендую домогосподаркам.

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ноут оправдал все мои ожидания

Переваги:
    Цена/качество
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
  • Отінов В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ноутбуком в общем и целом доволен.
    Поставил вин10 про , и по началу динамики жутко репели. За 20 мин все драйвера потдянулись и все прошло.
    Екран IPS после TN film очень порадовал. Для работы дома/офис в самый раз!
    Батарея в браузере и мессенджерах не сильно долго живёт.... 2.5-3.5 часов получается с первого дня пользования.
    Я честно доволен.

Переваги:
    Екран,процессор,быстродействие
    Недоліки:
    Батарея
  • Євген Л***

Все працює чудово

Переваги:
    Нарікань немає
    Недоліки:
    Нарікань немає
  • Микола Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Навіть не знаю, що в даному випадку гірше брак ноута чи мороз від Розетки?? Ноут прийшов вчасно...але... по дисплею чорні полоси, тач пад не працює. Повіз у пункт прийома розетки і почалось. 28.06.2022 у мене приймають на повернення і кажуть чекати дзвінка. Все. Чекаю й досі. На дворі 13.07.2022. Два рази був у тому пункті прийома. Вони "нічого не бачать, вам мали передзвонити". Дали візитівку з номером гарячої лінії, який .... не працює. Сьогодні планую у треттє заїхати до них. Зворотнього зв'язку так і немає. Такого від Розетки я не очікував!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Заводський брак
    • Ігор С***

Будь ласка, дайте знати. Щось вирішилося?

• Микола Р***

Після того як зробив вітер діло пішло. Через Telegram bot вдалося достукатись. 15.07.2022 прислали на заміну другий ноутбук. Поки працює. Дуже неприємний осад.

• Роман
    Продавець: Rozetka

Майже рік кристуюсь, проблема велика в тому що в мене підозри, що він сильно гріється, програми вилітають часто і особливо тоді коли кулер гучно працює

Переваги:
    Батарея, гарна якість зображення, швидка робота
    Недоліки:
    погана зборка, просвіт на екрані, сильно шумить кулер ноут наче злітає
  • Виктор Д***
    Продавець: Rozetka

Что это за прикол- "нет гарантийного талона". В точке выдачи сказали, что я вначале должен оплатить и гарантийный "вылезет" с терминала оплаты и будет в виде чека?!?!?! Чек-это документ говорящий что я купил его в конкретном месте, а гарантийный талон это документ для ЛЮБОГО сервисного центра обслуживающего данный ноутбук. В гар талоне должны быть адреса СЦ, телефоны, место для печати СЦ и место для печати торговой организации и еще другие поля. Что за "серяк" вы тулите людям?

• Сергій Р***

Забавно когда мне дали на ОЗУ гарантию на 5 лет на чековой бумаге которая становится обратно белой в течении года. А еще я забыл про ее особенности и по неосторожности положил на подоконник... Один экземпляр уже на половину белый))) (Но я снял сканы на всякий)

• Евгений П***
    Продавець: Rozetka

Нотбук швидкий, сподобався дизайн, добре тримає батарея.

Переваги:
    Ціна та IPS екран
    Недоліки:
    Не дуже гучні динаміки