- Аврахам А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені потрібен принтер, який друкує двосторонньо
А в специфікації написано, що це дуплекс
І насправді зараз це прийшло до мене, і це не дуплекс
Мені просто потрібно знову вставити сторінки вручну та надрукувати іншу сторону ....
Я хочу повернути пристрій і купити щось дуплексне
Чекаємо оперативної відповіді!- Недоліки:
- Не друкує дуплекс!
- Олег
Представник брендуАврахам Аппель, доброго дня!
Даний пристрій HP Color LaserJet Pro M454dn (W1Y44A) підтримує автоматичний двосторонній друк (дуплекс).
1. З вікна програми виберіть параметр Друк.
2. Виберіть принтер зі списку принтерів, а потім натисніть або торкніться пункту Властивості або Параметри, щоб відкрити вікно драйвера принтера.
3. Натисніть або торкніться вкладки Остаточна обробка.
4. Встановіть прапорець Друк на обох сторонах. Натисніть кнопку ОК, щоб закрити діалогове вікно Властивості документа.
5. У діалоговому вікні Друк натисніть кнопку ОК, щоб відправити завдання на друк- Аврахам А***
мені дуже шкода
Ти правий
Він друкує двосторонньо
Це чудовий пристрій !!
Як виправити огляд?
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Юрій Б***Продавець: Rozetka
Другий день не можемо підключити його для керування з мобільного
- Переваги:
- Висока якість фоток
- Недоліки:
- Не можемо підключити керування зі смартфону
- Дремух Н***Продавець: Rozetka
Доброго вечора. Він іде на тонер? Як їх заправляють? Яка вартість витратних матеріалів?
Представитель бренда HPДремух Наталія, добрго дня!
Для якісного та надійного друку рекомендовано використоввувати нові оригінальні тонерні картриджі НР:
W2030A Оригінальний лазерний картридж HP LaserJet 415A, чорний (2400 сторінок)
W2030X Оригінальний лазерний картридж збільшеної місткості HP LaserJet 415X, чорний (7500 сторінок)
W2031A Оригінальний лазерний картридж HP LaserJet 415A, блакитний (2100 сторінок)
W2031X Оригінальний лазерний картридж збільшеної місткості HP LaserJet 415X, блакитний (6000 сторінок)
W2032A Оригінальний лазерний картридж HP LaserJet 415A, жовтий (2100 сторінок)
W2032X Оригінальний лазерний картридж збільшеної місткості HP LaserJet 415X, жовтий (6000 сторінок)
W2033A Оригінальний лазерний картридж HP LaserJet 415A, пурпурний (2100 сторінок)
W2033X Оригінальний лазерний картридж збільшеної місткості HP LaserJet 415X, пурпурний (6000 сторінок)
- Максим Р***Продавець: Rozetka
Очень компактный и надёжный аппарат. Качество печати цветных изображений не уступает более дорогим моделям. Радует наличие мини экрана на котором отображается вся информация. Очень лёгок в настройке и использовании.
- Юрій Б***
Керування з мобільного налаштували?
- Мария К***Продавець: Rozetka
Чи працює з моноблоком Apple?
Представитель бренда HPМария Карплюк, доброго дня!
Так.