- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Wi-Fi 6 - головна перевага (ну і ще MESH, офкорс), готовий оди співати йому. Вища швидкість передачі даних, покращена ефективність. Має високу прохідність сигналу, а це значить, що може забезпечити стабільне з'єднання навіть в великих будинках. Але в мене звичайна двушка, тому я взагалі в шоколаді). Онлайн-ігри літають просто, зі своїм колишнім роутером я так не кафував, та й конфузи ставалися дуже прикрі (бувало що й посеред гри), а тут - ідеально. Ну і я вже мовчу про звичайні сценарії по типу перегляду серіалів чи просто використання інету для роботи - тут без питань. Налатшування і використання - просте. Не знаю, як на мене, середньостатистичний юзер розбереться, тим паче є спеціальна прога)
Підсумовуючи - класний роутер, який я однозначно рекомендую до покупки)- Сергій Н***
в них 5 Ггц через стіну не пробиває. замовний відгук
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм роутер, квартиру 38м^2 у панельному будинку покриває
- Переваги:
- Покриття, зручний додаток до телефону
- Недоліки:
- мало лан портів, китайський шпигун)
- ГлібПродавець: Rozetka
Купував для квартири 50м2, в усіх кімнатах сигнал хороший на всіх пристроях. ЮТ, перегляд фільмів і серіалів - питань чи нарікань немає.
- Переваги:
- Ціна, застосунок, якість сигналу
- Недоліки:
- Не помітив
- ОлександрПродавець: Rozetka
Придбали собі одразу два роутери, для квартири 45 м2 та 75 м2. В першій 100% по всіх кутках квартири, в другій є місця, де 5 ГГц працює не так ефективно, як 2,4 ГГц, але на швидкість перегляду YT та листання стрічки новин це не впливає -)
- Переваги:
- Легкість налаштування (можна клонувати mac-адресу зі старого роутеру), застосунок для смартфону, матеріали
- Недоліки:
- Відсутність USB-роз'єму
Представник брендуДякуюємо за ваш відгук!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав цей маршрутизатор для приватного будинку, користуюсь вже тиждень
Плюси:
-Швидке налаштування;
-Великий радіус сигналу ловить там де не ловив жоден з попередніх роутерів;
-Передача по повітрю в сусідній кімнаті на пк з модулем wi-fi 6 699 мбіт/с, але залежить від пристрою, в тій ж кімнаті на телефоні також з модулем wi-fi 6 370 мбіт/с;
Коротше задоволений цим маршрутизатором.- Переваги:
- швидкий інтернет, велике покриття, легке налаштування, гарний дизайн
- Недоліки:
- Поки що немає
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний маршрутизатор.Стильний легко налаштовується не відпадає інтернет по всьому дому хоч є перекриття з залізобетонних плит.
- Переваги:
- Ціна якість.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний роутер, свою функцію виконує на 100%.
Легко налаштовувати.
Якісно зроблений. - АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное решение для гигабитной сети, для 100мб уже перебор и лишние траты.
- Переваги:
- Мощный, надёжный, легко настраивается.
- Недоліки:
- Короткий провод питания.
- Віталій
це заміри на кабелі чи вайфаї?
- Георгій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нічого, окрім вай-фай мережі, не довелося налаштовувати, просто підключив і користуєшся. Вся б техніка так працювала і коштувала при цьому недорого)
Покриває всю трикімнатну квартиру, сусіди по кімнатах тепер задоволені швидкістю.- Переваги:
- Написав у коментарі, не буду повторюватись.
- Недоліки:
- Малувато LAN-портів, хоча наразі це не є проблемою.
- Елизавета Н***Продавець: Rozetka
Купила очень нравится тянет на 3 комнаты и это меня очень порадовало
- Елена Б***Продавець: Rozetka
все чудово працює
- Бойко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
швидкість норм, порадив провайдер для оптиковолоконного ідключення
- Переваги:
- Все працює, швидкість висока, користуємось 2 міс
- Недоліки:
- не виявила
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальний роутер
У кого проблема що роутер не баче інтернет-кабель - раджу зайти в налаштування і вимкнути там автоматичне розпізнавання кабелю інтернету будь яким портом, ще може допомогти ручне призначення MAC-адреси- Переваги:
- Найдешевший wifi6 на ринку
- Недоліки:
- Можуть бути свої приколи..)
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороший роутер, покриває досить велику територію без втрати швидкості
- Переваги:
- Висока якість
- Карпенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Робота стабільна підтримка mesh
- Переваги:
- Підтримка mesh
- Недоліки:
- Немаж
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На мою думку - топ за свою ціну для невеликої квартири
- Переваги:
- Легко налаштовується, є мобільний додаток для керування і налаштування, швидкість відповідає заявленій, стабільність роботи
- Недоліки:
- Кількість портів
- Валерий О***Продавець: Rozetka
Забрав останній) що можу сказати. До цього був тп лінк с50, жалітися нінащо крім 100 мб портів. Підключивши гігабіт довелось шукати нову тачку, а тп лінк пішов на долю репітера, так як я живу в приватному будинку. Налаштування швидке, вигляд гарний має. До нього з Алі замовив шнур юсб для підключення до павер банку... Такі часи.
Додаток завантажується з сайту хуавей, в маркеті його нема, намалював схему будинку, все просканував. На телефоні максимум через 5g - 300 з гаком мегабіт. На компі поки старий свисток - 50. Але з Алі вже їде плата 3діапазонна. Потім перевірю що буде...- Переваги:
- Налаштування, вигляд
- Недоліки:
- Трохи спрощенні налаштування в веб інтерфейсі, тої ж ручної зміни каналів поки не знайшов.
- Сергій Н***
5 зірок за таку швидкість по вайфай? 800 Мб/с в конкурентів.
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пристроєм вже місяць задоволена, а як працюватиме - покаже час.
- Переваги:
- Чудово вписався в інтер'єр, покриття сигналом відмінне на всю квартиру, навіть з подвір'я трохи дотягує (живемо на 3 поверсі).
- Недоліки:
- Можливо, є якісь дешевші рішення, але я втомилась перебирати + чоловік переконав, що бренд якісний. Воно й видно.
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коли приніс додому, не мав часу детально налаштовувати. Просто підключив і інтернет з'явився)
Потім вже зайнявся налаштуваннями VPN та вайфаю. Все чітко і зрозуміло навіть без інструкції, якщо мати хоча б мінімальний досвід.- Переваги:
- Простий і функціональний.
- Недоліки:
- Білий буде нагадувати про те, що пилюку час від часу треба витирати.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный вариант для обычных пользователей. В 3х комнатной квартире покрывает хорошо, с учётом того что роутер стоит в углу квартиры а не в центре.
- Переваги:
- Дизайн аппарата супер, быстро настраивается. Файвай 6. Хорошее покрытие сети.
- Недоліки:
- Хочется ещё один купить, можно сделать ну прям ваше супер покрытие сети
- Богдана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий маршрутизатор. Замовляли вчора, сьогодні приїхав, надійно запакований, чоловік та син встановили, тепер працює та роздає вай фай у всьому домі. Підключалася і з ноутбука, і з телефона, швидкість чудова.
- Переваги:
- Швидко доставили, знижка, надійний, працює
- Недоліки:
- Сама б не налаштувала, працюю не в НАСА
Представник брендуДякуємо за ваш відгук!
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відгук більше як перше враження, тому що працює тільки 3 дні. Налаштування набагато простіше ніж я звик, все з телефону, додаток вже був встановлений, тому не довелось нічого шукати. Приємний інтерфейс, зручне налаштування, роутер дуже легкий порівняно з всіма моїми попередніми. Так й все, нічого поганого написати не можу, але якщо щось і буде то я додам новий відгук.
- Переваги:
- Дизайн, вага, зручність налаштування та керування
- Недоліки:
- Не знайдено поки
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
3-кімнатна квартира, 4 особи живе, в принципі усі активні користувачі інету. Що я можу сказати. Порівняти наш старий та цей - то це небо і земля, відчуття, як-то кажуть, космос) Інет стабільний, без затримок і інших неприємностей) Серіали, ютуб, онлайн-ігри - все +. Задоволені усі члени сім'ї. Плануємо взяти ще один такий на дачу (там вже двоповерховий будинок), по характеристикам і судячи з нашого досвіду використання думаю і там ідеально працюватиме)
- Переваги:
- Стабільний швидкий інет, зручний додаток для керування, присутній батьківський контроль, Mesh (теж великий плюс насправді)
- Недоліки:
- Не знайшли)
- Streltsova O***Продавець: Rozetka
Якість матеріалів на вищому рівні. Роутер підтримує гігабітний інтернет, що дуже важливо в наш час. Відео грузяться швидко, лагів чи перезапусків за ним не помічено. Рекомендую!
- Переваги:
- ТОП за свої гроші.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Говоря о вайфае, пользуюсь только 5гц частотой. Скорость разнится в зависимости от устройства. На моем галакси А15 выдает около 300 мбит/с, на айфоне друга более 500.
По кабелю вечерком выдало более 900 мбит. Норм роутер!
Единственное чего я не понял - это то, что любой разъем может работать как wan-порт. По сути безполезная фича. Фишка ради фишки.
Представник брендуДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук.
Автовизначення роз'єму WAN корисне для людей, які "не хочуть розбиратися" або не мають інших пристроїв, що підключені кабелем - в такому випадку кабель провайдера можна підключити не дивлячись.
- Юрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный аппарат.
- Переваги:
- Быстрый
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює без збоїв і нарікань на усіх гаджетах, аж жити легше стало)) Підходить для чого хочте - онлайн-ігри, робота, просто посерфити в інеті, подивитись нетфлікс чи шо ви там собі придумаєте) Мої задачі всі виконує на п'ятірочку. Ну і як вже правильно підмітили - wi-fi 6 за такі гроші ви навряд знайдете, тим паче по роботі і якості тут все супер. Налаштування та керування взагалі ізі, так що я рекомендую однозначно. Девайс гідний.
- Переваги:
- Ціна, функціонал, керування/налаштування, легенький.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Карпенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший роутер за ці гроші
- Переваги:
- Роздає інтернет
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Посилка надійшла дуже швидко, дякую Продавцю.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший роутер
- Переваги:
- Внешний вид, приложение.
- Недоліки:
- Приложение скачать можно только в app gallery
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За эту цену все отлично
- Переваги:
- Все работает стабильно, скорость соответствет
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
То, что хотел!
- Переваги:
- Быстрый, удобный.
- Недоліки:
- Нет.
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже просте та швидке налаштування
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все відповідає опису
- Дмитрий Г***Продавець: Rozetka
Супер Роутер.Коли відключення світла і погано працюють вишки мережі! Він навть мобільний сигнал глушить.Дуже потужна штука за свої гроші! Кому не подобається,є там Сяомі на 6 антен.За кучу грошей.. Проблеми по тому самому гарантовані мужики!
Лупить так що капець.
Чесно користуюсь 2 роки AX2-дуже задоволений.Контроль на рахунок дітей...Без проблем.Відключив або обмежив швидкість.
Як iT спеціаліст рекомендую.Хоча напевно буду переходити на AX3 томущо оновлень нажаль 0..Рекомендую.Задоволений роботою на всі 90%- Переваги:
- Все на 90%
- Недоліки:
- Не має оновлень
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре