- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Учора правий навушник впав у борщ. Боялась перевіряти, чи він працює чи ні - працює.
- Переваги:
- Пережив занурення у борщ
Досить довго тримає заряд
За 10 днів користування ще не заряджала "футляр" - Недоліки:
- Поки не зауважила
- Морозова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Я пенсіонерка тому пишу по простому. Навушніки супер. Руки вільні. В ушах не заважають. Звук такий самий як і на ноуті коли дивлюсь ютуб. Гучність регулюється тільки на смартфоні. Гучність зменьшую, а на проводних навушниках слухала по максимуму. Підключаються до смартфона і до ноутбука. Але до ноутбука є нюанс в підключенні - дивіться інструкцію. 20 м відстані від смартфона (як вказано в характеристиках) не витримали, напевно 10 м. Але в мене залізобетонні стіни, тож напевно вони заважають. Під час телефонного дзвінка приємний сигнал в навушниках. Для відповіді включала на смартфоні. Раз 10 пробувала як написано в інструкції вмикати самі навушники під час дзвінка - не вишло. Чути чудово і мені і тому, хто дзвонить. Але є нюанс. Напевно залежить від моделі смартфону. Коли підключала к блютузу, то на смартфоні побачила опцію ААС (забезпечує високу якість звучання) - увімкнула. Щось смартфон мені написав - я не зрозуміла. Але під час увімкненої опції ААС - погано чути телефонному розмовнику. Як тільки відключила цю опцію - по телефону стало чудово чути. Напевно у мене ця опція не підтримується.
Як тримає заряд не знаю, бо тільки сьогодні отримала.
Дуже сподіваюсь, що все-таки знайду як вмикати відповідь на телефонні дзвінки, бо леньки за смарфоном лазіть в сумку на вулиці )))
Розетка, ви найкращі!!!- Переваги:
- Безпровідні
- Недоліки:
- Не зрозуміла як вмикати навушники під час телефонного дзвінка.
- Родіон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Все чудово,навушники максимально якісні,ергономна та компактні,брав дружині,у самого air pods 2,чесно скажу Huawei не поступаються ні по якості звуку ні по зручності
- Переваги:
- Звук,якість,ергономіка
- Недоліки:
- Поки що не виявлені
- Андрій
Скажіть будь ласка як навушники сидять у вусі порівняно з air pods.
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники чудові за свою ціну. Маю старі еірподси (їм років 5), там звук краще, у мене один і той же плейлист музики на телефоні (де слухаю через еірподси) і ноутбуці, тому порівнюючи звучання одних і тих самих пісень я можу зробити такий висновок. Але маю сказати, що 80% музики звучить однаково, лиш деякі тут звучать дешевенько, чогось не вистачає. До еквалайзера не посилайте - це не для мене) мікрофони не порівнював, але вони і в еплі жахливі, не знаю навіщо це робити
- Переваги:
- Неочікувано хороший акумулятор як навушників так і кейсу, жодних розривів зв'язку. Використовую з ноутбуком, автопідключення без проблем, перевіряв дальність - дві стіни норм, на третій перешкоди
- Недоліки:
- За таку ціну їх нема, а відмінності від більш дорогих навушників - тут погано слухати такі жанри як рок чи щось таке, трішки зливаються інструменти. А голоси ж навпаки чутно краще
- Морозова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Додаткові спостереження під час експлуатації. 1. Добре чути навіть біля траси з авто. Провідні навушники - не було чути. 2. Добре чути коли до тебе звертається людина під час прослуховування наприклад ютуб. Провідні навушники потрібно було знімати, або перепитувати людину.
- Віталій Б***Продавець: Rozetka. Колір: White
Брав не тут. Але за свою ціну навушники супер.
Спочатку взяв 5і, але дискомфорт від "затичок" лишився шумодав у них схоже лише для метро, бо шуми з вулиці так і лишилися, а співрозмовнику лише заважало.
У цих же з мікрофоном все гаразд (кажуть, що чують краще ніж зі штатного s23) і басів спочатку здалося забагато, але то лише спочатку. Звук дуже пристойний і майже не програє тим же "ейрподсам 2-м". Ще залежить від тел. На старому хонорі 10 звук гірший.
Єдине, що немає плюшок у вигляді вимкнення звуку при зняті навушника.- Переваги:
- Звук, мікрофон (навіть в шумному місці), формфактор.
- Недоліки:
- Можливо форма не така як в airpods2. Тому не так якісно тримажться у вусі. Немає деяких функцій яку старших моделях
- Игорь Е***
Как слишимость для собеседника ?
- Віталій Б***
Співрозмовника чути добре (не як з бочки, п майже як зі штатного мікрофона), запас гучності достатній. Звук не кращий ніж в Аірподсів 2, але враховуючи ціну, дуже близький. Посадка в еплових ідеальна, у цих все ж не так.
- Віталій Б***
Мене також чути добре і шумодав мікрофона працює відмінно.
- Игорь Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Звук и микрофон не хуже эпла, если что будет не так изменю отзыв, нету китая лучше чем линейка хуавей, следующая ступень только эпл (для вкладышей)
- Переваги:
- Микрофон с когда воткнуто в одно ухо
- Недоліки:
- Цена,но это не справедливо так как нам всегда будет хотется дешевле
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Класні навушники. Співрозмовники дійсно гарно чують,кажуть, що не чути різниці між тим, що в навушниках і без.
До iPhone конектиться чудово. Була проблема з підключенням до чоловіка телефона ( теж iPhone) але проблему було усунуто перезавантаженням навушників- Переваги:
- Звук, динамік
Представник брендуДобрий день,
Дякуємо за ваш відгук!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Взяв на заміну Defunc True Music TWS Black,норм вуха є додаток
- Переваги:
- Час програвання музики,швидко заряджаються
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Мои первые беспроводные , брал по отзывам , меня всё устраивает , громкие , есть басс для меня самое то , микро хороший , собеседник слышит отлично ...Пока так
- Переваги:
- Громкие , хороший микро
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Тільки отримала. Гарні та приємні. Поки все працює, а далі час покаже)) Дякую Розетці за отримане задоволення.
- михайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Реально навушники найкращі що я мав за життя особливо враховуючи ціну/якість, ця фірма реально китайський аналог самсунг, епл, так що беріть не вагаючись, виняток тільки якщо вушні раковини маленькі і вам не підходить стандартні навушники.
- Переваги:
- Звук, ергономіка, батарея
- Недоліки:
- Не виявив
- Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Супер - якість
Купляла чоловікові, він прискіпливий щодо якості звучання, але залишився задоволений. Довго порівнювала та обирала. За свою ціну топ.- Переваги:
- Якість звучання, зручні, недорогі
- БорисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За ці гроші бомба, звук гарний. Якби ще був датчик наближення, було б 6 зірок)
Рекомендую скачати софт із інструкції по qr коду, там дізнаєтесь більше про заряд, можна оновити ПО, і головне, еквалайзер. Там хоч і немає повзунків, але пресети можуть додати смаку. Батарея взагалі люта, на фулл дей. Мікро добрий, ніхто з тих кому я звонив не мав ніяких нарікань.- Переваги:
- Гарний звук, батарея, мікро
- Недоліки:
- Немає датчика наближення
- Мулярчук Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Купила в декабре 2023, наушники отличные за такую цену кайф, звук , держит батарею неделями, слушаю музыку по дороге на работу.
К слову были эпл наушники старого поколения, равноценно.
Рекомендую тем кто хочет надежные наушники за приемлемые деньги - Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Классные наушники, для такой цены.
- Переваги:
- Хороший микрофон и звук
- Недоліки:
- Пока нет.
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Брав для розмов, мікрофон дійсно високої якості, справляється зі своїми завданнями да і звук достойний.
- Переваги:
- Мікрофон та звучання
- Ярославцев И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Я загубив один навушник біля під'їзду і коли знайшов його через декілька днів - він все ще працював, навіть після дощових днів.
Супер якість за ці гроші- Переваги:
- Надійність, добре тримають заряд
- Недоліки:
- Сенсори не дуже швидко реагують на натискання
- денис п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Не ожидал от них такого качества.
Я вообще фанат полноразмерных наушников А эти купил в подарок и когда послушал сам заходил себе такие- Переваги:
- Удобно сидят, качественного сделаны, отличный звук.
- Недоліки:
- Не заметил
Представник брендуДякуємо за ваш відгук.
- Костянтин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не сподівався що вони будуть такі хороші
- Переваги:
- Добрий звук
- Недоліки:
- Поки немає
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Доволен покупкой
- Переваги:
- Качество звука не супер, но на 4 из 5. Микрофон хороший. Заряд держат долго.
- Недоліки:
- Индикацию заряда можно было бы более информативной сделать. Но это не существенно.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Якість звуку, якість збірки на висоті. Із керування - можна тільки поставити паузу або відповісти на дзвінок, пісню не переключити, гучніше або тихіше не зробити.
- Переваги:
- Звук, довго тримають заряд
- Недоліки:
- Обмежене керування відтворенням аудіо
- Денис
3 касания следующий трєк.тормоз.
- Дима М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Хорошие наушники. Я доволен
- Кирило Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Навушники дуже хороші!
Звучання на вищому рівні- Переваги:
- Якісний звук, приємні на дотик
- АНТОН Б***Продавець: Rozetka. Колір: White
Звук отличный, микрофон отличный, автономность отличная. Вообще никаких затупов при подключении к iPhone. Цена такая, какая и должна быть у беспроводных наушников такого типа. А не 4-8к как у AirPods (которые не отработали и половину этих денег). Что еще нужно?
- Переваги:
- Отличный звук
- Недоліки:
- Без шумоподавления
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Искал себе вкладыши, а не затычки. Или AirPods, которые стоят не совсем адекватно, как для них, или совсем бюджетные по типу суббрендов сяоми, непонятного качества. Эти наушники отличные, хорошее качество сборки. А учитывая, их цену, так вообще подарок. Музыка играет хорошо, держат реально долго. В ушах сидят комфортно. И микрофон хорошо работает. Приложение на айфоне работает, наушники можно подстроить. Звук, может быть, немножко хуже, чем в третьих AirPods, но заметите вы это только при прямом сравнении. В реальной жизни в этих наушниках музыка играет хорошо. Так что отличные вкладыши среднего сегмента нормального бренда за адекватную стоимость. Рекомендую.
- Переваги:
- Звук, время работы, качество сборки, цена
- Недоліки:
- Крышка на кейсе немножечко люфтит)) (на старых Фрибадс 3 так же)
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купив на початку 2025 за 999, за тиждень стали 1299 :(
За 1к точно топ, порівнюючи з AirPods 3 та Airpods 2 (2 пари було ).
З іншими девайсами за ці гроші не порівнював, читав відгуки.
-У вухах сидять як ейрподси2 приблизно і краще за ейрподс3.
-якість звуку для ютуб відосів та дзвінків по роботі на норм рівні
-для музики непогані але якщо перевантажити низькими то за них лячно стає навідміну від ейрподсів, слухаю все на гучності 40-60% як допоміжні навушники.
-батарея трохи краща за ейрподси.- Переваги:
- Ціна, якість ʼзвуку’ за це гроші, батарея, є чохли на китай-сайтах
- Недоліки:
- На дотик дешевші за ейрподс але це очевидно :)
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Дуже класні навушники
Батарея тримає дужееее довго. В порівнянні з моїми старими аїрподсами це навушники топ.- Переваги:
- Звук, батарея
- Недоліки:
- Поки немає
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Більше року користуюсь, просто бомба
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Працюють добре
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличные наушники
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Самые лучшие
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Брал наушники для телефона huawei nova 5t.Покупал 2 пары, себе и супруге. Обе пары спустя пол года работают без проблем. Полностью соответствуют описанию. Посадить акумы, в ушах и кейсе надо постараться. Звук отличный, но хотелось бы погромче, но этот нюанс списываю на индивидуальные предпочтения ибо перешёл на tws с sony wh 510. Единственное но у этих наушников это форма, давит уши, но опять же это индивидуально!Амбушюры немного сгладили ситуацию.
Однозначно 5/5- Переваги:
- Акумулятор,
- Недоліки:
- Давит уши
- Тарас С***
А де помаранчеві накладки взяв?
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Бомба! Мені кращі за airpods, бо менше відчутні у вухах, довше працюють, кращий бас
Представник брендуДякуємо за ваш відгук, приємного користування!
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Дуже вдала покупка, як на мене. Приємно і зручно користуватись, дуже спростили мені життя. А вже скільки разів об кахель падали і хоч би що
- Переваги:
- Дизайн, якість роботи
- Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Працюють .звук норм