Відгуки покупців про Підгузки для плавання Huggies Little Swimmers 2-3 12 шт. (5029053537795)
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
З своєю функцією справляються чудово. На мою худеньку малявочку сіло чудово (використовуємо з 3-х місяців)
- Переваги:
- Посадка
Представник постачальникаКатерино, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук!
Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies підгузки, які ідеально підходять Вашому малюку.
З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Все чудово
Представник постачальникаОлено, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Зручні підгузки для плавання.
Представник постачальникаГалино, доброго дня!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Підгузки для плавання Huggies Little Swimmers хорошої якості.
- Переваги:
- - Легко одягаються;
- Гарно сидять під час плавання;
- Не злітають під час стрибків у воду;
- Економічна упаковка. - Недоліки:
- Відсутні.
Представник постачальникаВікторе, доброго дня!
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Якісні підгузки, купили, щоб ходити у басейн. Не протікають, не викликають алергію.
- Переваги:
- Якісний товар, гарна ціна, не протікають, не викликають алергію, зручні.
- Недоліки:
Представник постачальникаВалеріє, доброго дня!
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Нормальные подгузники , хорошо держатся на ребенке, защищают ли от всех сюрпризов, не знаю , не было еще случая проверить )
- Переваги:
- Красивые , удобные
- Недоліки:
Представник постачальникаНаталіє, доброго дня!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Подобається
Представник постачальникаОлено, доброго дня!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Зі своєю задачею в басейні справилися всі рази. Думала, що протечуть, але не протекли і всі сюрпризи залишилися всередині.
Представник постачальникаІрино, доброго дня!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Підгузки класні, свою функцію виконують. Вже тричі використовували їх в басейні по 40 хв, буду замовляти ще
Представник постачальникаТетяно, доброго дня!
- Руслана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Ідеальні по розміру! Дякую ❤️
Представник постачальникаРуслано, доброго дня!
Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Дарья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
Покупали их с собой в отпуск в турцию. Подгузники классные. Если ребенок сходил в них по-маленькому - не пропускают ничего в бассейн, но от самой воды из бассейна становятся мокрые, что никак не влияет на их работу. Для родителей лайфхак))) если ребенок не сходил в них в туалет, а только поплавал, то их можно выкрутить от воды из бассейна, они быстро сохнут и использовать снова. Мы так за 2 недели отдыха использовали штук 5, хотя купались постоянно.
- Переваги:
- Отличные подгузники
- Недоліки:
Представник постачальникаДарья, доброго дня!
- Ганна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Брала для занять в басейні. Підгузки зі своєю задачею справляються, тільки їх потрібно одягати перед плаванням
Представник постачальникаГанно, доброго дня!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
Вообще не понял суть памперса. Надели в бассейн, поплавали минут 10. Достали ребёнка с полным воды памперсом. Поскольку были на отдыхе, было некомфортно доставать ребёнка с вытекающим содержимым памперса. Не знали куда бежать и где все это сливать Хорошо что вода, а если бы нет?)
В общем больше не плавали с ребенком.- Переваги:
- Не обнаружил
- Недоліки:
- Памперс набрал воды и протек
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
Выдерживают час в бассейне, без протирания. Надевать нужно перед бассейном, а не заблаговременно
- Переваги:
- Рисунок на подгузнике
- Недоліки:
- Не на долгое время
Представник постачальникаОксано, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0-800-302-322.
- Оля Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
Вообще не понравились! После первого же мочеиспускания пришлось в срочном порядке менять и подгузник и одёжку. Даже до моря не дошли, не успели
- Переваги:
- Рисунок на подгузнике красочный
- Недоліки:
- Не впитывают
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго!
Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0-800-302-322 для більш детальної консультації.- Володимир
подгузник дл плавания нужно на пляже надевать!
Представник постачальникаВолодимире, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
- Анна С*** КовальВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
В порівнянні з підгузками на 3р то ці я б сказала лише на 2р.
- Недоліки:
- Невідповідають розміру 3
Представитель поставщикаАнно, доброго дня!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Ну такое. Предназначения памперса чисто, что бы ребенок в него покакал. Жидкость не держит совсем.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Хорошие подгузники для плавания. Не набухают, нету запаха химии, впитывают достаточно хорошо.
- Переваги:
- Хорошо впитывают
Не протекают
Не набухают при наполнении и от воды - Недоліки:
- Не обнаружено
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 20
Памперси хороші.рекомендую
- Переваги:
- Не набухають
- Катерина
Це не памперси. Це підгузки Huggies
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Ну такое. Один раз использовали и решили, что нет смысла. Подгузник промокает полностью, набирает воду, становится тяжёлым и мешает. Правда потом высыхает и можно использовать повторно, если чистый. Но мы больше не пользовались, а применяли многоразовый подгузник для купания
- Черных А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
- Переваги:
- Аллергии не вызывает, красочный дизайн.
- Недоліки:
- Промокают мгновенно, ребенок один раз пописал и они полностью мокрые. Обожаю Хаггис, но этими памперсами разочаровано.
- Anna P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Хорошо выполняют свою работу, ничего не вытекало и не сползали
- Переваги:
- Хорошо держатся, не протекали
- Maryna S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Тонкие , легкие , одеваются как обычные подгузники (на липучки), по спинке идёт резиночка. Брали для занятий в бассейне. Не натирают и не слетают.
Думаю,что все пописы малышки он не удерживает. По большому она пока ни разу не ходила в подгузник(надеюсь если такое случится, то он удержит все внутри).- Переваги:
- Яркие , легкие
- Недоліки:
- Полный подгузник воды )
- Ольга Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Носили в бассейн такие подгузники с 3м. Полностью соответствуют цена-качество. Ребенку удобно. Так же испробовали их в аквапарке и на пляже. Со своей задачей подгузники прекрасно справлялись!
- Переваги:
- Аллергии нет, надёжны, не сползают
- Недоліки:
- Не выявлено
- Julia C***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Мы покупали когда были 4,8кг, на море ныряли и плавали - не сползают. Удобно, что можно как памперсы одеть и отрегулировать липучку. Они тонкие и легкие. Правда промокают в воде, можно высушить быстро, если ребёнок не сходил в туалет и обратно одеть)). У нас ребёнок чувствует себя спокойнее в них, нежели без
- Переваги:
- Регулировать размер, тонкие
- Недоліки:
- Промокают в воде
- Иван И***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Скажите пожалуйста, какие габаритные размеры упаковки? Спасибо
Эксперт RozetkaДобрый день, Иван Изюмцев. Размер упаковки: 120х105х196 мм.
- АлександрПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Представители компании KIMBERLY CLARK или Розетки, исправьте название товара. 2-3 размер это действительно обычные ПОДГУЗНИКИ, а не ТРУСИКИ, как указано в названии. Это вводи в заблуждение покупателей.
- Маргарита
С чего вы взяли? Это трусики с липучками.
- YuraПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Будьте внимательны!!!!!! Это обычные подгузники а не трусики(((( Повелись на название и разочаровались!!!!!!. Думали что они как в Либеро трусиками одел и забыл? а нет((( В воде постоянно сползают, необходимо поправлять хотя ребенку почти 4 кг ... неудобно одевать и т. д.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не рекомендую. Это обычные подгузники а не трусики.