- Геннадій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер!!!
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальні.можна брать.
Представник постачальника"Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання."
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Эти пелёнки купила в первый раз, но понравились, они тонкие, но влагу не пропускают
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беремо постійно ,нормальна якість і ціна.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарні пелюшки, поглинають миттєво і не має ніякого запаху, якщо замінювати вчасно. Швидка доставка, гарна якість, ціна норм.
- Переваги:
- Якісні
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пелюшки не промокають.
- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий товар за хорошу ціну.
- Олеся Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар якісний. Обслуговування швидке. Замовляю тут постійно.
- Переваги:
- Товар якісний. Обслуговування швидке. Замовляю тут постійно.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру такі для свого Джек Рассела вже більше двох років. Супер пелюшки і по розміру, і по якості. Вологу не пропускають. Товар рекомендую
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даже добри
- Переваги:
- Поглощаэ хорошо вагу
- Ситник И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Допомагали не раз. Постійно купляємо)
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підійшли.Собачка зразу на них пішов.Для цуценят це є ідеальний варіант для привчення до туалету.
- Переваги:
- Багато.
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші зручні.
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подобаються, виконують свою функцію
- ОЛЕНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класні
- Переваги:
- Якісні
- Безкоравайна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращі пелюшки з усіх, які вже спробували.
- Переваги:
- Ціна, якість ( поглинає, не перетікає за краї, поглинає запах).
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Задоволений