- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень классные пелёнки. Главное достоинство, что впитывают одинаково хорошо и жидкость, и запах.
- Переваги:
- Полностью впитывают запах
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращі пелюшки! Використовую для свого песика, дуже задоволена. Гарно поглинають, міцні, однієї вистачає на декілька днів. Буду купувати ще.
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращі пелюшки
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Тільки переваги
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороші пелюшки для тварин.особливо коли є в домі хворі тваринки
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пелюшки дуже гарні гарно поглинають вологу тоненькі не шелестить як звичайний целофан
- Переваги:
- ЦІНІ-ЯКІСТЬ
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляю постійно,якісні
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пеленки класні. Нашому йорку сподобалиь Дякую Розетці за швидку доставку і обслуговування.
- Переваги:
- Гарно вбирають
- Зоряна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісні, хороші пелюшки !
Рекомендую !!- Переваги:
- Плотні, якісні такі ж як і дорожчі варіанти.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- PoliopВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже,добрі пеленкі.Добре поглинають вологу.Краще купувати пачку,чим поштучно в магазині,на одне виходить.Пеленками задоволений.Рекомендую.
- Переваги:
- Добре поглинають,якщо вчасно міняти особливо літом,буде без запаха.
- Недоліки:
- Не виявив
- Olga U***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В мене дві собачки, тому пелюшки купую постійно. Саме цього розміру. Собачкам дуже зручно.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупала по акции для бездомных животных в стационаре ветклиники. Спасибо за акцию
- Переваги:
- Количество и качество.
- Ігор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
пелюшки чудово поглинають рідину і неприємний запах, для нас підійшли одразу, собачка задоволена
- Переваги:
- без сторонніх запахів
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пеленками пользуемся постоянно в ветклинике.
- Переваги:
- Упакован
- Super J***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классные пеленки , брал по промо коду цена бомба
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я пробовала разные пеленки. У меня средняя собака. Эти - самые практичные оказались! Хороший размер! Хорошая цена! Хорошее качество! Пока скидки и промококод есть на этот товар - РЕКОМЕНДУЮ!!! Я вот 4 Уп сейчас заказываю.
- Переваги:
- Хорошо впитывают. Большой размер. Отличное соотношения цена-качество! Скидка и промокод!
- PoliopВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую.Добре поглинають!
- Переваги:
- Виконують свою функцію.Змінюйте частіше,і не пишить,тут про якісь запахи!
- Oleg P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
каждый раз покупаю сразу по три пачки, особенно выгодно с акционной ценой, но один раз не попал на акцию
- Переваги:
- большие, удобные, выгодно даже если не акционная цена
- Игорь И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пеленки классные, всегда покупаем только их.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для Чихуахуа идеальны!!!
Беру 90х60 и перерезаю пополам, тогда бортик меньше становится и экономичнее
Перепробовала пеленки многих известных производителей, но все же остановились на этих. Впитываемость идеальна и быстро высыхают, в отличии от Tena и Seni, где остаются мокрые пятна на поверхности и собачка второй раз уже не может пойти, т.к. все лапки мокрые, приходится стоять в луже.- Переваги:
- Идеальны для собак маленьких пород
- Недоліки:
- широкий бортик
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
мне все понравилось Сначала покупала хирургические но они дороже у хуже а эти как раз идеальные если брать цена-качество
- Переваги:
- хорошо впитывает
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий товар
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні пелюшки , великі
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні пелюшки за помірну ціну. Добре виконують свою функцію.
- Переваги:
- Ціна, гарно поглинають вологу, великі
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошие пеленки , заказываю не первый раз
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовлення роблю не вперше, задоволена, купую для домашнього улюбленця, який в силу певних обставин не може гуляти на вулиці (
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо за быструю доставку
- Переваги:
- Всегда покупаю
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар відповідає заявленій якості. Отримала вчасно, обслуговуванням задоволена. Дякую!
- Переваги:
- Розмір пелюшки
- Недоліки:
- Немає кріплення, трохи ковзає
- Лена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінно поглинають, чудовий товар.
- Переваги:
- Серед усього випробуваного саме ці пелюшки замовляю вже кілька разів поспіль.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошего качества
Хорошо впитывают влагу- Недоліки:
- Хорошо впитывают влагу
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для щенка ламбрадора то что нужно! Хватает на несколько раз, удобные по размеру и качество супер
- Валентина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Большое спасибо. Товар качествнный,прислали вовремя.
- Переваги:
- Лчень качественный тлвар.
- Недоліки:
- Не нашла
Представник постачальника"Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання."
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я в восторге.Запаха нет совсем.для сравнения постелила обычную пеленку.Разница колоссальная
Представник постачальника"Добрий день!